Genel

İstanbul Sefaköy Organizasyon Firmaları

İstanbul Sefaköy Organizasyon Firmaları  içinde sizlere profesyonel etkinlik hizmetleri sunmaya hazırız. Sunacağımız tüm etkinliklerde tüm ayrıntıları sizin yerinize biz düşünüyor ve gerekli olan ekip ve ekipmanları profesyonel olarak sunuyoruz. Sırada başarılı bir MARKET AÇILIŞ ORGANİZASYONU nasıl olur nelere dikkat edilmeli hepsini sizinle paylaşıyorum. İlk günde Market Açılışları için tanıtım şart ama neler olacağı konusunda bir fikriniz yoksa burada biz gireriz devreye ve sizlere sunumlar yaparak bilgi veririz. İlk olarak bize sunacağınız bütçe ile neler olacağına karar veririz. Sonrasında sizlere sunacağımız Örnek olarak Açılış Organizasyon Fiyatları 2000TL paket içeriği ( 2 dans eden palyaço kiralama, 1 adet havalı tüp, dev şişme palyaço, ses sistemi ve dj hizmeti, balon süsleme her şey dahil olarak teklif sunulmuştur.

Sırada kokteyl tarzı bir MAĞAZA AÇILIŞ ORGANİZASYONU nasıl olur onların bilgisini sunacağım. Burada özel olarak çoğu müşterimiz Açılış Kokteyl tarzı olması konusunda talep eder. Burada ilk olarak yapacağımız Giriş kısma Açılış Süsleme uygulaması yapmaktır. Balon Süsleme herkes tarafından dikkat çeken en büyük etkenlerden  biridir. Burada amaç olarak gelen konukların ağırlanması ve bayi toplantıları gibi bir ortam olduğu için Kokteyl Organizasyonu hepsinden daha güzel yer almaktadır. Şimdi sizlere ortalama 100 kişilik bir Açılış Kokteyl Fiyatları 3000TL paket içeriği ( kokteyl menüsü, 2 kişilik karşılama hostesi, giriş kısma zincir balon süsleme )  her şey dahil olarak teklif sunulmuştur.

Ayrıca Mağaza Açılışları için Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama etkinlik hizmeti sunduğumuzu belirtmek isterim. Oldukça bir çok kişi nostalji sokak satıcıları tarafından ücretsiz olarak dağıtılan ikramları çok seviyor ve iş yeri önünde sıra oluşuyor reklam amaçlı ve güzel bir etkinlik seçenekler arasında değerlendirmenizi rica ediyoruz. Açılış Catering için sunduğumuz kokteyl hizmetini Kuyumcu, Otomobil Galerisi, Güzellik Salonu, Eczane, Butik gibi yerler içinde kullanabilirsiniz aynı paket üzerinden hizmet sağlıyoruz. Sizlere daha detaylı bilgi vermek isteriz bunun için yüz yüze görüşerek müşteri danışmanızda daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

En eğlenceli en çok seçeneğe sahip İstanbul Sefaköy Doğum Günü Organizasyon Firmaları içinde neler yapıyoruz sunduğumuz hizmetleri anlatıyorum. Burada sizlerle en çok eğlendiren eğitimli Doğum Günü Palyaçoları ile neler yaparız hadi anlatalım. İlk olarak Palyaço Kiralama ekibimiz çocuklarla çok iyi anlaşan ve onları sürekli olarak eğlendiren oyun abisi yada ablaları tarafından hizmet sağlanır. Tabi Doğum Günü Sihirbazı olmasa olmaz arasındadır en çok işi doğum günü çocuğunu sahneye alarak onunla beraber arkadaşlarına sihir numaraları yaparlar ortalama 45 dakika sihirbaz show suresi.

Tabı hizmetleirmiz bunlarla sınırlı değil mesela Bubble Show ( Baloncuk Gösterisi ) Şişme Oyun Parkı Kiralama gibi hizmetlerde sizlere sunuyoruz tercih etmek sizden profesyonel hizmet ise ekibimizden. Sırada eğlenmek sadece çocukların değil tüm ailenin hakkı diyor Yetişkin Partisi için hazırlıklar yapar ve Catering Hizmetleri sunarız. Burada genel olarak gelen misafirleri dj çaldığı müziklerle karşılarız. Tüm aileler geldiğinde hepsi için hazırladığımız bistro masalara kurulurlar ve çocukları palyaço ekibimiz tarafından alınarak ayrı bir oyun alanına götürülür orada arkadaşları ile doyasıya eğlenir. Kiralık Ses Sistemi kurduğumuz DJ partisinde ise heö dans edip hem eğlenen ailelere garson ve servis hostes ekibimiz onlara yiyecek ve içecek servisi yapmaktadırlar.

Hem kim demiş ki anneler babalarda eğlenmesin ekibimiz gelen misafirleri karşılayarak onlarla ilgilenir ve sürekli olarak ellerinde tepsilerle dolarak ikram hizmeti sağlamaktadır. Ayrıca özel tasarımcılarımız sizler için Doğum Günü Masası ve Arka Fon Kiralama  tasarımı yapmaktadırlar. Özel olarak yapılan ikramlıklar, hediyeler, için ortalama süresi 1 haftadır.  Şimdi sizlere EVDE SÖZ ORGANİZASYONU için neler yaparız, tavsiyelerle ile birlikte paylaşıyorum. Amaç olarak burada gelen konukları ilgilenerek her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çoğu kişi kendi yapabileceğini düşünüyor oysa 65 kişi aynı zamanda gelirse bu tamamen zorlaşır ve eliniz ağınıza dolaşabilir. İstanbul Sefaköy Evde Nişan Töreni İkramları belkide sizin düşündüğün gibi kolay olmaya bilir.

Bunun sebebi çok basit yeterli Nişan Malzemeleri Kiralama ekipmanlarına sahip olmak gerekir. En başta ihtiyaçlar brir kaçı Sandalye Kiralama, Garson Temini, Ev Süsleme, Nişan Masası Kiralama gibi bir çok seçenek var bunların mutlaka olması gerekiyor. Tabi burada önemli olanlardan biride EVDE SÖZ TÖRENİ İKRAMLARI ve FİYATLARI nasıl olacak ne kadar diye merak ettiğinizi biliyoruz. Burada yapılması gereken hizmetleri paket olarak almak bütçeniz-ide zorlamadan hizmet almanızı sağlayacaktır. Burada bir çok seçenek var istediğiniz nişan masası ikramlıkları yada hediyelikleri gibi hizmetlerse bunlar bizde paket halinde sunulmakta ve kolayca bunlardan faydalanabilirsiniz. Burada örnekler sunarak sizlere detaylı bilgi vermeye çalıştık eğer İSTANBUL SEFAKÖY NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlere daha detaylı bilgi gerekiyorsa müşteri danışmanımız dan gerekli sunumları alabilirsiniz.

Şimdi sizlere her zaman belediye nikah salonlarında gerçekleşen Nikah Töreni Kokteyli için sizlere bazı sunumlar yapacağım. Burada önemli olan takı töreni sırasında gelen misafirlere yiyecek ve içecek hizmeti sağlayarak onları mutlu etmektir. Sizinde eğer Nikah Organizasyonu için bir Catering yada Kokteyl Firmasına ihtiyacınız varsa biz en önemli günlerinizde yanınızda olmaktan mutluluk duyacağız.  Herkes oturma düzenli bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU istemiyor bazende kokteyl tarzı olsun şirin ve güzel olsun diyor. Buradaki ilk amaç hem bütçe olarak da daha uygun rakamlarla Düğün Kokteyli gerçekleştiriyoruz.

Burada gerekli olan bistro masalar, servis hostesi, garson temini gibi her şeyi sizlere sunuyoruz. Eğer Düğün Kokteyl İkramları için detaylı bir bilgi sağlanmasını istiyorsanız sadece bir telefonla bizlere ulaşabilirsiniz. İşinde profesyonel ve en son model tasarımlı ekipmanlara sahip İSTANBUL SEFAKÖY DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasından biriyle çalışmak istiyorsanız bizimde sizlere sunacağımız bir çok seçeneğimiz var onlara bakmanızı rica ediyoruz. Burada en güzel modellerde MASA SANDALYE KİRALAMA ekipmanlarımızı gördünüz mü istediğiniz gibi özel olacakta süslemeler yapılıyor. Burada sizlere sunacağımız özel tasarımcı Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama ekipmanlarını görünce sizlerde çok beğeneceksiniz.

Bunların içinde DÜĞÜN TAGI KİRALAMA (ARKA FON ÇİÇEK ) NİKAH MASASI SÜSLEME ve BEYAZ HALI ÜZERİNDE VAZO GELİN YOLU hepsi bir birinden güzel ürünleri ayrıca çok uygun bütçelerle sunuyoruz. Siz yeter ki karar verin ve gerisini bizlere bırakın en güzel düğün olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Burada sizlerle bilgi paylaşımı yaparak bilgi almanızı sağlıyoruz fakat daha detaylı bir bilgi için bizden teklif istemeniz yeterli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir