Genel

İstanbul Halkalı Organizasyon Firmaları

İstanbul Halkalı Organizasyon Firmaları içinde sizlere sunacağımız paketleri mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Amacımız kolay olanı yapmak değil sizler için en mükemmel etkinliği gerçekleştirmektir.  EVDE SÖZ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlere sunduğumuz hizmetleri teker teker anlatıyorum. Her kez için kendi evinde misafir ağırlamak daha kolay gelir. Burada gelecek misafirlerin sayısıdır önemli olan mesela 10 kişi ise gelen o zaman sorun yoktur. Ya 1 0 değilde gelecek konuk sayısı 65 ise o zaman işte büyük sorun başlar. Ama bizim için değil biz sürekli olarak misafir ağırlama yaptığımız için misafir konusunda artık uzmanlaşmış bir ekibiz.

Burada yapılması gereken Evde Söz Töreni İkramları ve Sandalye Kiralama gibi hizmetleri veren Nişan Organizasyon Firmaları arasından biriyle anlaşmak doğru bir tercihtir. En çok tercih edilen ikramlar ise KOKTEYL ORGANİZASYONU tarzı hafif atıştırmalıklar olmaktadır. Burada Ev Süsleme, Nişan Kokteyli, Nişan Masası Kiralama gibi içeriklenir olan paketleri tercih etmeniz tüm hizmetleri aynı paket olmasını sağlayacaktır. Bizim ekibimiz sizin için nerede eksik veya yardım gerekiyorsa orayı tamamlıyor ve sizlere sorun yaşatmıyoruz. Burada sizlere sunacağımız hafif aperitifler müşterilerimiz tarafından oldukça tutuluyor ayrıca çay makinesi gibi bir çok ekipmanda sizlere sağlıyoruz. Burada gerekli olan .çay, kahve ve soğuk içecek ikramlarını servis hostesi, garson ekibiz sizler için sağlamaktadır.

Şimdi sizlere sunacağım EVDE SÖZ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL paket içeri ( 50 kişilik yiyecek ve içecek hizmeti, 2 kişilik garson ekibi, nişan masası kiralama ve süsleme, 4 adet bistro masa kiralama her şey dahil olarak sizlere sunulmuştur. Eğer daha detaylı bilgi isterseniz sizlere Nişan Töreni İkramları için Catering Firmaları arasında bizleri arayabilirsiniz. Şimdi özellikle belediye nikah salonlarında yapılan evlilik için ilk adımda sizlere Nikah Töreni Kokteyli sağlıyoruz. Burada gelecek misafirler için yapılan Nikah Organizasyonu sırasında yiyecek ve içecek hizmeti oldukça önem taşır.

Takı töreni sırasında gelen konukların sıkılmaması ve incelik olarak yapılan Kokteyl Organizasyonu için sizlere hizmet sağlıyoruz. Sırada en muhteşem Düğün Organizasyonu nasıl olur onun bilgisini teker teker paylaşıyorum. Burada ilk yapılması gereken Düğün Süsleme için bir konsept oluşturmak. Çoğu kişi bunu beyaz renkte yapıyor ama siz farklı olsun derseniz başka alternatifte olacaktır. Birde anlaşma yapmadan önce mutlaka daha önceki düğün görsellerine ve videolarına bakmanız sizlere zaman kazandırır. Tab birde çalışacağınız İSTANBUL HALKALI DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde anlaşma yapmadan önce yeterli ekipmanlara sahip mi kaç senedir bu işi yapıyor gibi bilgileri almanız gerekmektedir.

Bunu daha önce yaptığı düğün etkinliklerine bakarak ta anlayabilirsiniz. Biz sizlere örnek olarak sunacağımız ekipmanlar DÜĞÜN ARKA FON ÇİÇEK KİRALAMA ilk olarak sunucularımız arasındadır. Diğer yandan ikince olacakta GELİN YOLU ÇİÇEK SÜSLEME yer almaktadır. Bu tarz Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanları inanılmaz şekilde ortamı değiştirir ve renklendirir. Bu yüzden mutlaka kullanılacak ekipmanlar düğün süslemelerinde  konsept çok önemlidir. Sizler için özel olarak dekor etiğimiz Masa Sandalye Kiralama modellerinde küçük süslemelerde yapıyoruz.

Her şeyi düşünen ve sizlere en iyi hizmeti vermeye amaçlayan bir çok Organizasyon Şirketleri mevcut. Tabi bir birinden güzel bizde de en uygun DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI var yeter ki karar verin ve bizden etkinlik için hizmet isteyin.  Ekibimiz sizlerin yapılacak olan etkinliklerinizde en iyi hizmet için kendini günden güne geliştiren kişilerden oluşmaktadır. Şimdi ise her yıl kutlanan DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için neler neler yapıyoruz hepsi için sizlere paylaşım sağlayacağım. İlk olarak sizlerle Çocuk Partileri için sunduğumuz profesyonel hizmetlerle başlıyorum. Burada genel olarak Doğum Günü Palyaçoları görev almaktadır. Özel olarak eğitimli olan bu Palyaço Kiralama çocuklara yüz boyama, sosis balonlar, yarışmalar ( halat çekme, dart, çuval gibi bir çok hizmeti sizlere sunuyoruz.  Sizlere örnek olarak Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 750TL paket içeriği ( 1 Kişi Sihirbaz yada Bubble Show Kiralama ve Palyaço Hizmeti ile birlikte her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.

 Doğum Günü Sihirbazı ortalama 40 dakika gösteri sunuyor ama buradakı amaç doğum günü çocuğunu sihir numaralara katıp ona çok güzel bir parti yaşatmaktır. Tabi bu sizin bütçenizde alakalı bize sunacağınız bütçe ile biz sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlarız  Tabi birde özel olarak yapılan hediyeler, ikramlıklar, arka afiş, balon süsleme gibi konsepten oluşan Doğum Günü Süsleme için neler yapıyoruz onlar var. Burada fazla bir bilgi sunamıyoruz ama istediğiniz ya masal kahraman yada çocuğunuzun resmi özel olarak sizler için tasarımcılarımız hazırlıyor. Yetişkin Partisi için özel olarak Catering Hizmetleri ve ekipman kiralama hizmeti vermekteyiz. Burada gelen tüm konukları amaç olarak eğlendirmek ve yiyecek içecek ikramları sunmaktır.

Kokteyl Organizasyonları gibi olan bu partisi çoğu zaman akşam saatlerinde başlamakta bazende çocuklarla birlikte kutlanmaktadır. Sizlere sunacağımız bir çok seçenek var eğer gerçekten eğlenmek ve eğlendirmek istiyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz. Sırada prestijlerin en güzeli geliyor yeni bir gün ve yeni bir ticaret adımları atarken herkesi misafir edebiliriz. İSTANBUL HALKALI ORGANİZASYON FİRMALARI arasında siz yeter ki  AÇILIŞ KOKTEYLİ için karar verin sizlerin konukları bizim konuklarımız dır. O şekilde yanı sizden biriymiş gibi davranır etkinliklerde ağırlıklı olarak çalışır ve en iyi Kokteyl Organizasyonu için çalışırız. Tabiî ki bu tarz etkinliklerin en güzel dinletisi Trio Müzik Grubu Kiralama ile olmaktadır. Bu size bağlı mesela bazen bir parti havasında geçiyor açılışlarımıza bunun kararı tamamen sizlere kalmıştır.

 Sıra ilk günde herkes tarafından dikkat çeken AÇILIŞ ORGANİZASYONU nasıl olur bunu sizlerin bilgisine sunuyorum. Çoğu kurumsal şirketler bunu genel olarak Açılış Süsleme uygulaması ile başlar ve çokta başarılı olurlar. İş yeri Açılışı için yapılan Balon Süsleme genel olarak herkes tarafından dikkat çeker. Tabı bunun doğru zamanda doğru yere yapılması gerekiyor bunları size en güzel sunacak olan İSTANBUL HALKALI AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ başka birilerinden bilgi alırsanız bu yanlış bir bilgi olabilir. Sizlere yapacağı sunumları başka yerde kimse yapamaz bu yüzden görsel olarak bir çok örneğe bakabilirsiniz. Tabi sırada iş yerinin önünde çalışan broşür dağıtım hostesi ve palyaço ekibi el ilanları, baskılı balonlar gibi bir çok reklam malzemelerinin dağıtımını sağlamaktadırlar. Eğer başka kostümlü eleman istiyorsanız bunu çalışacağınız şirket ile paylaşmanız gerekmektedir size gerekli bilgiler sağlayacaklardır. Tabi birde Açılış İkramları var mesela Pamuk Şeker yada Patlamış Mısır Arabası Kiralama bunu da oldukça halk beğenir.

Sizlere şimdi örnek olarak AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL olarak bir sunum yapacağım. Paket içeriği 2 kişilik palyaço servisi, 1 adet fly tüp 6 metre boyunda , şişme palyaço 3 metre boyunda, 2 kişilik broşür dağıtım hostesleri, ses sistemi kiralama, dj hizmeti, zincir balon süsleme, 1 adet patlamış mısır arabası her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir