Genel

Catering Kokteyl Firmaları

Yağacağınız birçok organizasyon için bir Catering Kokteyl Firmaları arasından birinden destek almanız gerekebilir. Tabi hizmet almak istediğiniz firma sizin tamamen arzunuza bağlıdır. Sizlere sunulan catering menüleri ve fiyatları bu tarz organizasyonlarda önemli rol oynamaktadır. Yapmayı planladığınız açılış, toplantı, düğün kokteyli gibi organizasyonlara göre sizlere Catering Firmaları farklı menüler oluşturabilir. Eğer oturmalı bir düzen gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız bu tarz organizasyonlar için yemek firmaları sizlere istediğiniz hizmetlerden oluşan bir menü oluşturacaktır.

Oturma düzeninden oluşan bir catering size sunulan kokteyl tarzı bir organizasyondan daha pahallıya mal olabilir. Kiraladığınız mekanda yada salonda eğer masa ve sandalye oturma grubu yoksa onları da ekipman firmasından tedarik etmeniz gerekebilir. Şık görünümlü ayakta düzenli bir, Kokteyl Organizasyonu düşürseniz toplantı, seminer, fuar gibi organizasyonlarda emin olunki daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Sadece bir ev organizasyonu yanı söz, nişan merasimi gibi bir hizmet için Catering Şirketi arıyorsanız bunu iki taraflıda yapabilirsiniz. Kendi mutfağınızda hazırlatacağınız ara sıcak ikramlar ve kokteyl menülerinden oluşan bir çok seçenek mevcuttur.

İstanbul genelinde Nişan ve Söz Organizasyonu için tüm aile çoğu zaman kendi evlerinde konuklarını karşılıyor. Sadece organizasyon firmaları içinden biri ile anlaşıp ikram ve ekip yada ekipman desteği alıyor. Bu tarz organizasyonlar için en çok rağbet görense garson, servis elemanı, masa ve sandalye gibi farklı ekipman malzemelerinden oluşuyor. İş toplantıları ve konferans organizasyonları içinse hafif atıştırmalık ürünlerin rağbet gördüğü her kez tarafından biliniyor.

Toplantılar çoğu zaman bir barka vizyon ve kürsü, ses sistemi ekipmanların desteği ile oluşturulur. Gelen konuklar içinse kurulan kokteyl masaları yardımı ile ikram organizasyon hizmeti verilmektedir. Dernek toplantısı, konferans, kongre gibi tüm organizasyonlarınız için sizlere özel kişi sayısına göre farklı kokteyl ikram menüleri oluşturabiliriz. Bize öncelikle gerekli olan düzenleyeceğiniz düğün, davet, nikah, gala gibi organizasyon için gerekli olan malzemeler, personel sayısı, ikram menüleridir. Bizlere bir çok etkinlik için bilgi verdiğinizde müşteri temsilcilerimiz sizlere çalışmalar yaparak uygun paketler oluşturmaktadır. Catering Fiyatları eğer sizler için uygun olmadığında tekrar paketler yeniler ve sizlere sunumu yapılır. Tüm Catering Kokteyl Organizasyonu için sizlere yüzlerce menüler oluşturup fiyatlar sunabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir