Genel

İstanbul Kokteyl Organizasyonu Fiyatları

İstanbul Kokteyl Organizasyonu Fiyatları sunarken sizler için en dikkat ettiğimiz ürünlerin kaliteli ve taze olmasıdır. Sadece Kokteyl Organizasyonu değil oluşan ekip ve ekipmanlar dahil olmak üzere sorunsuz etkinlikler gerçekleştirmekteyiz. Sizde ürünlerin kaliteli ve taze olmasını istiyorsanız bizi arayabilirsiniz. Gerekli olan sunumları, ikramları, yiyecekleri, içecekleri garsonları, bistro masa kurulumu tüm ayrıntılarına kadar sizin için biz gerçekleştiriyoruz. Sizler için Mağaza Açılışları, Düğün Organizasyonu, Sergi Açılış Kokteyli, Nişan Töreni, Açılış Organizasyonu, Lansman, Söz Merasimi, Araç Tanıtım Lansmanı,  Nikah Kokteyli, Coffe Break ikramları, Baby Shower, Yetişkin Partileri, Seminer, Doğum Günü,  İşyeri Açılışı gibi Organizasyonlar için sizlere yiyecek ve içecek hizmeti sağlıyoruz. Öncelikle sizler için Açılış Kokteyl Organizasyonu için, neler yapabiliriz, nasıl yapılmalı gibi bir çok bilgiyi paylaşmak istiyorum.

Önceliğimiz gelecek konukların sayısını bilmek ile başlıyoruz mesela 100 kişilik Açılış Kokteyl Fiyatları 3000TL içerik olarak neler verebiliriz. ( 10 adet bistro masa kurulumu, 3 kişilik garson kiralama, ses sistemi kiralama, 1 adet kapı takı balon dekorasyonu ve yiyecek içeceklerin tedarik edilmesi gibi her şey dahil olarak sunuyoruz. Siz yeterli Açılış Organizasyon Firmaları arasında bizlere şans verin ve kurumsal olarak sağladığımız hizmetlerden yararlanın. Şimdi ise Evde Bahçede Nişan Organizasyonu için Catering Hizmeti olarak neler sağlıyoruz. Söz Merasimi ve Nişan Töreni Kokteyl İkramları Fiyatları 2500TL olarak sunalım ve içinde neler var sizlere hepsini anlatayım. Nişan Masası ve Arka Fon Kiralama ve 50 kişilik yiyecek ve içecekler vardır. Bunlar tatlı, tuzlu kurabiye, kanepe çeşitleri, ekler, tortelat, börek ve poğaçadan oluşmaktadır.

Şimdi ise 200 Kişilik Nikah Kokteyl Organizasyon Fiyatları 3500TL içerik olarak ( 20 adet bistro masa süsleme, 5 kişi servis personeli, standart olarak soğuk ikramlardan oluşan yiyecek ve içeceklerin hepsi dahildir. Sırada Düğün Kokteyl Organizasyon Fiyatları 4000TL içerik olarak ( DJ + Ses Sistemi Kiralama, 100 Kişilik Kokteyl Menüsü, 10 adet kokteyl masası kurulumu ve süsleme ayrıca çok güzel bir Arka Fon ( Çiçek Perde) Kiralama hepsi dahil olarak bütçe belirtilmiştir. Konseptli Çocuk Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 4000TL içerik olarak ( doğum günü masası kiralama ve süsleme, tak balon, uçan balon, hediyelikleri, parti için büyük boy arka fon afiş kiralama, 6 adet bistro masa, yiyecek ve içecekler dahil olarak sunulmuştur. Çocuk ve Yetişkin Parti Organizasyonu için en az 1 hafta önceden bize bilgi verilmesi gerekmektedir.

Sebebi ise özel olarak basılan afişlerin ve hediyeliklerin hazırlanması nedeniyle erken bilgimiz olması gerekiyor. Eğlenmek herkesin hakkı diyor ve Yetişkin Doğum Günü Partisi Fiyatları 3500TL içerek olarak ( 100 kişilik Catering Kokteyl İkramları, 10 adet masa kurulumu, yiyecek ve içeceklerin hazırlanması, 3 adet servis elemanı, Doğum Günü Masası Süsleme ve Hediyelikleri, DJ ve Müzik Sistemi + Işık Sistemleri dahil olarak bütçe sunduk. Seminer ve Konferans İkramları için Catering Hizmeti sağlarken en ekonomik bütçeleri sizlere sunmaktan çok mutluyuz. Burada sizler için karma olarak yaptığımız paketleri daha detaylı şekilde isterseniz sizlere yazılı olarak sunum yapabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir