Genel

İstanbul Sarıyer Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Sarıyer Doğum Günü Organizasyonu için aradığınız başarılı bir şirket ise o zaman doğru adrestesiniz. Buradaki amacımız partileriniz için en deneyimli ekipleri sizlere sağlamaktır. Dolu dolu eğlenceli Yetişkin Doğum Günü Partileri için gerekli olan her şeyi sizlere başarılı ekibimizle birlikte sağlıyoruz. İlk olarak mobil kurulum istediğiniz Ev yada Bahçe olsun incelemek ve neler gerekli onların listesini çıkarmakla başlayabiliriz. Tabi en başta Catering Hizmeti her şeyin ilk sırasında geliyor. Sonrasında ise gelecek konukların sayısına göre bistro masa kurulumu ve yiyecek içecek ikram seçeneklerini belirlemek kalıyor.  En güncel şarkılarla eğlenmek için profesyonel DJ Hizmeti ve Müzik Sistemi Kiralama seçeneklerimizden de faydalanabilirsiniz.  Sırada eğlenceyi en çok seven Çocuk Partileri için sunduğumuz Palyaço Kiralama ve Doğum Günü Sihirbazı neler yapar hepsini burada anlatıyorum. Öncelikle Doğum Günü Palyaçoları çocuklara yarışmalar yaptırmaktadır. Bu yarışmalar halat çekmece, çuval yarışı, halat çekmece gibi bir birinden güzel oyunlar. Bitti mi tabii ki bitmedi sosis balondan şekiller yapar ve çocuklara yüz boyama figürleri etkinliği sunmaktadır.

Profesyonel Sihirbaz Kiralama da ise en başta partinin yıldızı ile beraber gösteri yaparak unutulmaz bir anı olmasını sağlamaktadır. 45 dakikalık gösteride ise kaybolan para, renk değiştiren toplar, şapkadan tavşan çıkarma gibi harika showlar sunmaktadır. Profesyonel eğlence hizmeti sunan İSTANBUL SARIYER DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında ilk sırada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çocuk partileri aslında en önemli etkinliklerden biridir. Çocukları anlayan onlara uyum sağlayan bir ekiple oynamalıdırlar. Tabi çocukları yine oyunda tutmakta zordur ama bu konuda uzman ekip olursa bunu kolayca başarmaktadırlar. Sizlerde uzman bir ekipten hizmet almak isterseniz sizlere bu konuda başarılı bir hizmet sağlayabiliriz.

En güzel Doğum Günü Süsleme Konsepti için özel tasarımcılarımızdan bilgi alabilirsiniz. En şık Doğum Günü Balon Süsleme seçenekleri ile aradığınız tarz konseptleri bizde bulabilirsiniz. Ayrıca sizlere kişiye özel Doğum Günü Masası Kiralama seçenekleri sunuyoruz. İstediğiniz bir tarz yada bir resim ne olursa hepsini uzman ekibimiz hazırlıklarını yaparak sizlere sunumlar sunmaktadır. Tabi bunlar değil mesela size şişme oyun parkı kiralama, çocuk masa sandalye kiralama, maskot temini, balon süsleme, pamuk şeker + patlamış mısır arabası kiralama gibi seçeneklerinde sizlere profesyonel olarak sunmaktayız. Tabi sadece bunlarla sınırlı değil bir birinden güzel seçenekler ve daha fazlası için hemen aramanız gerekmektedir.

Daha fazlası için sadece bizi aramanız yeterli olacaktır istediğiniz zaman istediğiniz yerde sizlere sunumlar yaparak örnekleri sunmaya hazırız.  DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( 2 kişi doğum günü palyaço, 1 sihirbaz kiralama, şişme oyun parkı temini, patlamış mısır arabası kiralama, doğum günü balon süsleme hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir