Genel

İstanbul Silivri Düğün Organizasyonu

İstanbul Silivri Düğün Organizasyonu için sizlere çok çeşitli süsleme konsepti ve harika ikramlardan oluşan catering servisi hizmeti sağlıyoruz. Ne zaman isterseniz bu tarz hizmetler için bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Her şey den önce bizim için en önemlisi DÜĞÜN ORGANİZASYONU için neler istediğinizimdir. Sonrasında ise bu düşüncelerinizi bizim bilgimizle birleştirerek harika tasarımcılar hazırlıyoruz. Yeter ki istediğiniz bir modeli bizimle paylaşın sonrasında çalışmalar yaparak sizlere tasarımcılarımız en güzel konseptleri sunacaktır. Herkes bu konular hakkında bir çok bilgi veriyor ama doğru bilgi her şeyden önce gelmektedir. Çalışacağınız şirketleri değil sizin belirlemeniz gerekiyor bu anlamda bu işi yapan yerler en çok önemli bilgileri bizlere sunmaktadır.  Hem neden olmasın bu anlamda yıllarını bu işe vermiş ve sayısız etkinliklere imza atmış yerler bize göre çok önemlidir.

Mesela MASA SANDALYE KİRALAMA + SÜSLEME HİZMETİ oldukça bir konsepti belirlemekte işe yaramaktadır.  Düğün Süsleme Konsepti dediğimiz zaman oldukça büyük düşünmek gerekmektedir. Düğün alanın nasıl olacağı bilgisi burada yapılan kurulumlara göre çok önem taşımaktadır. Bu yüzden ilk olarak renkler üzerinde yoğunlaşalım ve arkasından gelecek Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimi sunabiliriz. Her zaman en önemler arasında olan Düğün Arka Fon Kiralama + Gelin Yolu Çiçek Süsleme gibi ayrıntılar önemli olmaktadır. Tabi bunların en güzel şeklide olmasını sağlayacak olan tasarımcılarımız sizlere gerekli sunumları yapmaya hazırdır.

DÜĞÜM ORGANİZASYON FİYATLARI 5250TL ( tiffany sandalye kiralama 30 adet, garson hizmeti 4 kişi, bistro masa kiralama 10 adet, karşılama hostesi 1 kişi, düğün tagı kiralama, dj hizmeti, müzik sistemi kiralama, gelin yolu süsleme, düğün catering menü soğuk ikramlıklar 100 kişi hepsi dahil.) Eğer düğün alanına bizi davet ederseniz düğün öncesinde sizinle neler eksik olduğu hakkında görüşmeler yapabiliriz. Tabi burada düğün alanın sahibi ile görüşülmekte çok önemlidir eksikleri en iyi o bize söyleyecektir. Yada size bağlı bizim ofisimize gelerek ikram ettiğimiz çay ve kahvenin yanında sizleri showrrom gezdirerek istediğiniz konseptin için bakabilirsiniz. En son model konseptleri takip ediyorsanız burada bizim sunduğumuz mutlaka sunumlara bakmanız gerekmektedir. İhtişamlı bir düğün için size sadece gerekli olan bizim tasarımcılarımızın sunumu olmaktadır.

Tabi hayal edip olmasını istediğiniz düğünler için gerekli olan Düğün Malzemeleri Kiralama konusunda biz her zaman destek olmaya hazırız. Yeter ki düğün alanında bize neler olmamasını istediğiniz söylemeniz yeterli olacaktır.  Görkemli süsleme konseti ve şık sunumlardan olan catering servisi sağlayan İSTANBUL SİLİVRİ DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde herkese örnek olmaya devam ediyoruz. Burada sizinle oturma düzenli bir düğün için oldukça konuştuk. Bunun yerine şimdi ise yapacağımız Kokteyl Tarzı Düğün nasıl olur hepsini burada paylaşıyorum. En güzel şıklık ve en güzel sadelik olduğu bir düğün genel olarak nasıl olmalı bu konuda bilgi verelim.

Burada sizlere sunacağımız kokteyller için bütçe araştırması yapıyorsanız. Bunu sizlere her konuda bilgi ve sunum yapacak müşteri temsilcimizden alabilirsiniz. Birçok kişi tarafından öncelikle talep edilen DÜĞÜN KOKTEYLİ için neler gerekli ve bütçe bilgileri gibi her şeyi sizlere burada sunarak bilgi almanızı sağlayacağım. Herkes artık klasik düğün yerine kokteyl bir tarzı etkinlik istemektedir. Tabi burada profesyonel olarak yardım almak ve bilgi istemek sizlerin en doğal hakkıdır Tabi çalışacağınız şirketle de her şeyin en başında konuşarak eksiklerin bir listesini çıkarmak gerekir. Biz çok genciz ve parti gibi bir kokteyl istiyoruz derseniz bunu da sizlere başarılı ekibimiz ile sağlayabiliriz.

Bu tarz etkinliklerde en önemliler arasında yer alan DJ HİZMETİ + SES SİSTEMİ KİRALAMA olmaktadır. DJ performansı çok önemli bir şekilde gelen konukların eğlenmesini sağlayacaktır. Tabi düğün öncesi sizi dj ekibimizle görüştürerek sadece istediğiniz tarz müziklerin çalınmasını sağlamaklayız. Tabi burada kurulacak olan kokteyl masaları arkasından yaşlı konuklar için Sandalye Kiralama gibi bir çok ayrıntıyı da düşünmek gerekmektedir. Tabi her şeyin genel olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU konsepti olmasına dikkat etmek gerekmektedir. Her şeyin hazırlıklarını sizlerin istediğe konseptlerle yapmaya özen gösteriyoruz. Mutlaka bizimle paylaşın bizde istediğiniz bir düğün olması için ekibimizle birlikte çalışarak sizlere sağlayabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir