Genel

İstanbul Sarıyer Düğün Organizasyonu

İstanbul Sarıyer Düğün Organizasyonu için sizlere bir birinden güzel konseptleri sizlere sunduk.  Sade ve şık tasarımlardan oluşan süsleme modelleri ve uzman personellerle hizmete hazırız.  Hedefimiz sizlere en ihtişamlı DÜĞÜN ORGANİZASYONU gerçekleştirerek herkesin beğenisi kazanmaktır. Hem neden olmasın ki genç çiftler her zaman hayal eder ve düğümünde o şekilde olmasını ister. Müzik seçiminden süsleme renklerine kadar tüm detaylar bizler için çok önem taşır. Sizleri öncelikle dinliyoruz neler istediğiniz konusunda seçimler yaptıktan sonra Düğün Süsleme Konsepti için çalışmalara başlıyoruz. Tabi burada kullanılacak olan Düğün Malzemeleri Kiralama ve Catering Hizmeti seçeneklerimizde sizlerin seçimlerine göre hazırlıkları sağlıyoruz. Öncelikle en önemli ayrıntılardan biri renk seçimi sonrasında kullanılacak olan mobil ekipmanların hazırlıklarını yapıyoruz.

Burada üç renk seçeneğine sahip Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modelleri ile birçok seçeneğe sahibiz. Dilerseniz düğün olacakta mekanda buluşabilir neler olabileceği hakkında bir çalışma yapabiliriz. Hem bu şekilde çalışırsak bir çok sorun oluşmasına engel olabiliriz.  Mesela Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerinde mekana uyumsuzluk sorunu ortadan kalkmış olur. Yada şöyle yapabiliriz bizim depomuz ve ofisimize gelebilir orda sizinle yapılacak düğünde neler olacağı hakkında konuşabiliriz. Bizim bir çok ekipmanımız sizlere mobil olarak sunuyoruz böylece taşıma sorunlarında kolaylık sağlamış oluyoruz. Şık ve ihtişamlı hizmet veren İSTANBUL SARIYER DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde önce olmaktan çok mutluyuz. Tabi öncü olmamızın bir çok nedeni var bunların ilk nedeni sürekli olarak kendimizi geliştirmemiz ve yeni tasarımları sürekli olarak takip etmemizdir. Bu yüzden herkes tarafından en gözde şirketler arasına girmiş bulunmaktayız.

Tabi en güzel menülerden oluşan Düğün Catering Hizmeti de sizleri bekliyor. Tabi ayakta düzen olarak DÜĞÜN KOKTEYLİ içinde bir çok çalışma yaparak sunumlarda hazırladık. Burada her şeyin sade ve şık olması için sizlere bir birinden güzel KOKTEYL ORGANİZASYONU modelleri hazırladık. İlk olarak süslenmiş renkli bistro masa kurulumları arkasından canlı yada cansız çiçekler hepsi konsepte uygundur. Tabi yaşlı konukları unutmuyoruz onlar içinde ayrı bir yaparak Kiralık Masa Sandalye ile onlarında oturma sorununu çözüyoruz.  Tabi seçtiğiniz müziklere göre ya DJ yada Trio Müzik Grubu, Ses Sistemi Kiralama sizin istediğinize göre hepsinin hazırlıklarını sizler için sağlıyoruz. En güzel görünümü kokteyl alanına kurduğumuz Düğün Tagı Kiralama ve Gelin Yolu Süsleme konseptini yaparak sağlıyoruz.

 Tabi bunlarla sınırlı değil çalışacak servis personelleri ve yiyecek, içecek gibi her şeyinde hazırlıklarını yapıyoruz.  DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL ( 25 adet ahşap masa sandalye kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü ara sıcaklı ikramlardan oluşan sunum,  1 kişi dj + ses sistemi kiralama, 10 adet bistro masa kurulumu, 4 kişilik garson temrini, saray konsepti düğün tagı, beyaz halı, ve gelin yolu kiralama.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir