Genel

İstanbul Gaziosmanpaşa Nişan Organizasyonu

İstanbul Gaziosmanpaşa Nişan Organizasyonu için sizlere farklı süsleme konsepti ve nefis ikramlardan oluşan catering servisi ile sizlere hizmet vermeye hazırız.. Aklınızdan geçenleri bizimle paylaşırsanız eğer istediğiniz model bir süsleme konsepti oluşturabiliriz. Burada gerekli olan her şeyden önce SÖZ ORGANİZASYONU için sizlere sunumlar yaparak fikir almanızı sağlamaktayız. Hem düşünsenize konuklarınız gelecek beklide 50 kişi hem ikram servisi hem de tanışma fastı çok zor olmazımı bunu düşünmemiz lazım. Bu konuda profesyonel yardım almak gerektirmektedir sizde öyle yapın panik yapmak yerine uzman ekiplerle çalışın bu her şey den daha önemlidir. Konuklar için deneyimli garson ekibimiz ikramların servisini yaparak herkesin kolayca içecek almasını sağlamakladır. Sırada sizlerle NİŞAN MASASI KİRALAMA ve SÜSLEME KONSEPTİ için birçok bilgi vereceğim.

Özellikle bu setlerin yanında Nişan Arka Fon Kiralama herkes tarafından öncelik olarak alınmaktadır. Size özel konsept oluştururken tasarımcılarımız istediğiniz bir model konsept hazırlanmaktadır. Burada istediğiniz bir resim yada yazı harika hediyelik ürünlerle süslenerek sağlanmaktadır. Tabi Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları size özel olarak hazırlanarak gelen herkesin bu ürünlerden alması sağlamaktadır. Bu SÖZ MERASİMİ ve NİŞAN ORGANİZASYONU için fark etmeden aynı hazırlıklar sağlanmaktadır. Bizim tasarımcılarımız bu ürünleri hazırlarken ortalama 1 hafta süre istemektedir. Bu yüzden en az 1 hafta öncesinde tasarımlardan ürünleri seçerek kesinleştirmeniz gerekmektedir.

Tabi bu konuda her şey kesinleştiyse o zaman NİŞAN TÖRENİ için hazırız demektir. Eğer isterseniz sizlere çay yada kahve ikram ederek ofisimize bekleriz. Bunun sebebi çoğu gelen müşterilerimiz farklı konseptleri beğenerek onlara yeni sunumlar yapıyoruz. Buradaki amacımız istediğiniz özelliklere sahip bir nişan olmasını sağlamaktır. Bu yüzden ekibimiz dur durak bilmeden gerekirse gece gündüz çalışarak istediğiniz her şeyi sunmaktadır. İsterseniz her şeyi bir kenara koyalım ve Villada, Yazlıkta Bahçede, Evde yapacağınız bir nişan için mekanda buluşalım ve neler olacağına birlikte karar verelim. Bu şekilde olursa son dakika çıkacak bir çok sorunların önüne geçmiş oluruz. Ayrıca sunulacak her şey için oluşturduğumuz bir bütçe ile fazla masraflardansa kurtulmuş oluruz.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( nişan hediyelikleri 50 adet, 2 kişilik servis personeli, beyaz sandalye kiralama 30 adet, bistro masa 4 adet, nişan masası kiralama +arka fon süsleme, nişan catering menüsü 50 kişilik hepsi dahil.)Sizlere bütçeler hakkında bir çok bilgi vermeye çalıştık tabi her şey burada yazılandan itibaren değil. Mesela sizlerin istediği yere gelerek neler gerekiyorsa onların listesini oluşturuyoruz. Kolay gibi görünebilir ama emin olun aynı anda çok kişiyi karşılamak çok zor olabilir. Ve son dakika yardım isteseniz bile olmaz çünkü en az 1 hafta öncesinden bizimle ne istediğinizi paylaşmanız gerekmektedir.

Bize verdiğiniz bilgiler doğrultusunda kurulum ve hazırlıkları başarılı şekilde sizlere sunabiliriz. Çok çeşitli catering servisi ve harika modellerden oluşan süsleme gibi her şeyi karşılayan İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizimde hizmetimizde vardır. Hep oturma düzenli nişanlar için anlatımlar yaptım sırada ayakta düzen olarak harika bir Kokteyl Tarzı Nişan için size burada bilgiler. Sade ve şıklığın en başında gelen NİŞAN KOKTEYLİ için sunacağımız hizmetleri burada yazarak paylaşıyorum. Neden sizinde nişanınız bir parti havasında geçmesini. Size gerekli olan DJ Hizmeti ve Ses Sistemi Kiralama gibi her şeyin hazırlıklarını yapar ve sizlere sunabiliriz. Burada en önemli unsurlardan biri çalışan müziklerin doğru tercih yapılması gerekmektedir. Biz DJ lerimizde sizleri etkinlik öncesi görüştürüyor ve çalınacak müzikleri kesinleştiriyoruz. Böyle olunca da sorunsuz şekilde bir nişan olmaktadır. Eğer romantik bir ortam isterseniz o zamanda sizlere Trio Müzik Grubu Kiralama seçeneklerimizden sunumlar yaparız.

Sizlere sunduğumuz seçenekler çok fazla bunların en doğru şekilde tamamlanması için mutlaka istediğiniz her şeyi bizimle paylaşmanız gerekmektedir. En doğru konsept bize göre KOKTEYL ORGANİZASYONU olmaktadır. Sizde zaman kaybetmeyin en güzel nişanlar için tasarımcılarımızla ve müşteri temsilcimizle görüşmeniz yeterli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir