Genel

İstanbul Bahçelievler Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Bahçelievler Doğum Günü Organizasyonu için aradığınız animasyonlarda profesyonel bir şirket ise o zaman doğru adrestesiniz. Sizlere sağladığımız catering hizmeti ve parti eğlencelerini başarılı şekilde sunarak sizlere çözümler sunuyoruz. En çok eğlencesi bol ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU için sizlere burada tüm her şeyi paylaşacağım. Öncelikle popüler olan Palyaço Kiralama ekinciğinde neler oluyor onunla başlayalım. Biz personellerimizi özellikle oyun çantasının oluğu malzemeler ile göndermekteyiz. Bu çantada mantar toplamca, bowling topları, halat yarışı, çuval oyunu gibi bir birinden güzel oyunlar sizleri bekliyor.

Doğum Günü Palyaço tabi burada hemen bitmez sosis balonlardan yapılan şeklerle hediye eder ve yüz boya figürleri de olmaktadır. Palyaçolar hem bütçesi ile hem de sunduğumu yarışma ve oyunlarla en çok tercih edilen etkinlikler arasında yer almaktadır. Uzman ekibimiz DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için devamlı olarak bir çok hizmet sağlamaktadır. İkinci sırada bütçesi olan anne ve babalar özellikle Sihirbaz Kiralama bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bizim gösterimiz farklı neden diye soracak olursanız hemen anlatalım size.

Öncelikle burada doğum günü çocuğunu sahneye alarak onunla birlikte okus pokus diyerek sihir gösterisi sunmaktadır. Bu şekilde olunca doğum günü çocuğu ve ailesi oldukça beğenilmektedir. Neler var derseniz Doğum Günü Sihirbazı şapkadan güvercin çıkarma, rakun nereye gitti, paralarım kayboldu, artık ayrıl çemberler, sopa bez nasıl oldu gibi çok güzel etkinlikler sizleri bekliyor. Tabi sunduğumuz sadece bu tarz hizmetler değil bubble show, baloncuk gösterisi, pamuk şeker arabası kiralama, balon süsleme, robot adam, maskot kiralama gibi bir çok etkinlikler sizleri bekliyor. En eğlenceli etkinlikleri sunan İSTANBUL BAHÇELİEVLER DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizde varız.

Ne zaman isterseniz orayı saatler içinde mobil ekipmanlarımızı kurarak sizlere hizmet sağlayabiliriz. Bizim amacımız çocuk yada büyük olsun herkesin doyasıya eğlenmesini sağlamaktır. Bu yüzden günden güne sürekli olarak sizler için çalışmalar yaparak hizmet sağlamaktayız. Genel olarak kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti oldukça talep görmekte ve yeni tasarımlarla çoğalmaktadır. Burada yapılması gerekenlerin en başındı Doğum Günü İkramlıkları + Hediyelikleri için zaman gerekmektedir. Bu zaman ortalama olarak 10 gün olması rahat rahat tasarım yapılmasını sağlayacaktır. Çoğu kişi Doğum Günü Masası Kiralama seçeneklerinde özellikle ilk bir Arka Fon Afiş Süsleme de istemektedir. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL ( şişme maskot kiralama, patlamış mısır arabası kiralama, doğum günü palyaço, çocuk masa sandalye temini, şişme oyun alanı kiralama, balon süslemesi, sihirbaz kiralama hepsi dahil.).

Hep çocukları anlattık sizlere birazda büyükler için paylaşımlar yapalım sonuçta eğlenmek herkesin hakkıdır. Burada ilk yapılması gereken YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için detaylı bilr anlatım yapalım. Burada sağladığımız hizmetlerin başında Catering Servisi başlarda yer almaktadır. Burada konsept olarak bir parti ve ona düzenlenmiş olan Kokteyl Organizasyonu sunulmaktadır. Burada en önemli etkenlerden biri doğru müzik seçmek oldukça önemlidir. Hatta eğlencenin en başında bu gelmektedir Bunu müşterilerimizle konuşarak dj performansını biz belirliyoruz. İster hareketli müzikler dans edelim ister slow müzikler dinleyelim buradaki her şey çok önemlidir. Tabi burada kurulacak olan Işık ve Ses Sistemi Kiralama seçeneğimi unutmamak gerekir.

Ayrıca istediğiniz bir mekanda buluşabilir parti nerede olacaksa onun için bir çok konu hakkında karar alabiliriz. Yeter ki sizler bizimle neler olmasını istediğiniz konusunda bilgi vermek yine sonrasında sizlere paket olarak sunumlar yapılacaktır. Tabi gelecek konukların sayısına göre bistro masa kurulumları gerekmektedir bu yüzden mutlaka bize doğru sayıyı vermeniz gerekmektedir. Bizde sayıya göre bistro masa kurulumları sağlayarak gelen konukların rahat etmesini sağlayabiliriz. Tabi isterseniz Karşılama Hostes ekibimiz konukları hoş geldiniz der ve masalarına kadar eşlik eder bu şekilde olunca karışıklık olmayacaktır. Her zaman hedef olarak sizlere en ekonomik bütçeleri ve çok çeşitli hizmetleri sunarak sizlerin mutlu günlerinizde yanınızda olmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir