Genel

İstanbul Bakırköy Açılış Organizasyonu

İstanbul Bakırköy Açılış Organizasyonu için sizlere sunduğumuz farklı seçeneklerle kolayca karar vermenizi sağlıyoruz. En önemli günlerinizde sizlere sağladığımız etkinliklerde profesyonel hizmet sağlayarak hayatınızı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Bir çok kişi işe başladığı ilk günde bir tanıtım yaparak fark edilmeyi yanı dikkat çekmek ister. Burada sizlere sunacağımız bir birinden güzel tanıtım etkinlikleri ile bunu kolayca başarabiliriz. Siz yeter ki AÇILIŞ ORGANİZASYONU için bizlere olmasını istediğiniz hizmetleri söyleyin. Bizde istedikleriniz doğrultusunda sizlere çok etkili paketler hazırlayalım. Bu paketleri Market, Kasap, Pastane, Cafe, Manav gibi yerlerin İş yeri Açılışları için kolayca kullanabiliriz.

Tabi güzel bir tanıtım olması için birkaç farklı hizmetlerin istediğiniz gün profesyonelce sizlere sağlanması gerekiyor. Mekanın dış kısımları çok önemli oraya güzel bir Açılış Süsleme ile ilk olarak başlayabiliriz. Tabi Balon Süsleme çevre halkı tarafından güzel gözüktüğü için herkesin dikkatlerini toplamasını sağlarız. Burada seçeneklerimiz arasında DJ ve Müzik Sistemi Kiralama yapılacak anonslarla dahada güzel bir etkinlik olmasını sağlayacaktır. Sizler için hazırladığımız kurumsal baskılı balonları Palyaço Hizmeti ile dağıtımı sağlayabiliriz. Tabi bunları ister Açılış Mankeni İster Broşür Dağıtım Hostesleri dağıtmasını isterseniz seçeneklerimiz arasında onlarda olmaktadır. Seçeneklerimiz İSTANBUL BAKIRKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında tabi ki bu kadar değil. Burada önemli olan bize sunacağınız bütçedir bizde sizlerin istediği hizmetlere göre en iyisini amaçlıyoruz. Bunlara ek olarak sunacağımız uzun tahta bacak, robot dansçı, şişme maskot kiralama gibi bri çok hizmeti sizlere sağlayabilriz.

Ama halk tarafından en yoğun karşılanan PAMUK ŞEKER + PATLAMIŞ MISIR ARABASI KİRALAMA ve DAĞITIMI olmaktadır. Çok uzun kuyrukların olmasını sağlayan bu hizmetler en dikkat çekici olanıdır: AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 2 kişi palyaço hizmeti, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, dj ve ses sistemi kiralama, uzun tahta bacak, şişme maskot kiralama, pamuk şeker arabası kiralama, balon süsleme her şey dahildir.).  Şimdi sırada Araç Galerisi, Satış Ofisi, Kuyumcu, Eczane için İSTANBUL BAKIRKÖY AÇILIŞ KOKTEYLİ konusunda neler yapıyoruz onu paylaşıyorum. Artık tüm markaların ve sade bir açılış isteyen herkesin gözdesi olan bu etkinşikte sizle gerekli olan her şeyi biz size sağlıyoruz.

Burada gelecek konuk sayısına göre kokteyl masaların kurulu ve servis ekipmanlarına kadar daha önceden hazırlanması gerekmektedir. İşte burada profesyonel olarak biz sizlere istediğiniz hizmetlerin hepsini sağlamaya hazırız. Özellikle konukların geldiği sırada TRİO MÜZİK GRUBU yaptığı müziklerle oldukça iyi sonuçlar almaktadır. Tabı Karşılama Hostesleri de unutmayalım istediğiniz markanın sunumlarında gelen konuklara bilgiler sunmaktadır.

Şimdi sizler için burada sunacağım örneklere bakarak kolayca bütçeler hakkında bilginiz olmasını sağlayacağız. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5000TL ( 2 kişi karşılama hostesi, 4 kişi garson ve servis elamanı,  15 adet bistro masa kurulumu, 3 kişilik trio müzik grubu, 150 kişilik açılış catering menüsü, açılış balon süsleme her şey dahildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir