Genel

İstanbul Ataşehir Nişan Organizasyonu

İstanbul Ataşehir Nişan Organizasyonu için sizlere hazırladığımız son model süsleme konsepti ve catering servisi ile hizmet vermeye hazırız. Her zaman bizim için en önemli nokta sizin istediğiniz gibi bir Nişan Töreni olmasını sağlamaktır. Peki sorunsuz bir nişan için neler yapılmalı onu anlatarak başlayalım. Biliyoruz ki bir çok konu için oldukça talaşlısınız ve neler olacağı hakkında araştırmalar yapıyorsunuz.. Tabi profesyonel olarak yardım almak yapılacak en doğru iştir. Bunun yanında ise Söz Merasimi için bilgi almak ve sunulan paketlerden faydalanmak en dorusudur. Bizimle işetişim kurduğunuzda bizim ilk yaptığımız NİŞAN ORGANİZASYONU için sizlere doğru bilgiler vererek ekonomik çözümler sunmaktır.

Burada gelecek konuklar için en iyi şekilde hazırlıklar yapılması gerekmektedir. Tabi Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerinde çok çeşitli hizmetlerimiz olmaktadır. Bize üzerinizdeki yükü devredin siz sadece gelen konuklarla sohbet edin tanışın konuşun ama diğer her şeyi bize bırakın.. Bunların en başında Nişan Masası Kiralama seçenekleri gelmektedir. Biz bu masaların kurulum ve hazırlanmasını kendimiz yapıyoruz. Gelen konukların karşılanması ve onlara hoş bir sürpriz yapmak isteyen müşterilerimiz özellikle Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi bir birinden güzel ürünleri sizler için hazırlar. Tabi bununda bazı kuralları var mesela son dakika bırakılmamalı yaklaşık 10 günlük bir zaman bizim tasarımcılarımız için yeterli olacaktır. Hem bu ürünlerde neler yok ki sabunlar, hediyelik minik vazolar, resim çerçeveli ürünler gibi dolu şey vardır.

Bu ürünleri isterseniz SÖZ ORGANİZASYONU için kolayca kullanabilirsiniz. Buradaki süslemeler ve modeller sizlerin istediği sunumlara göre farklılık göstermektedir. Bu yüzden sıkılmadan yorulmadan en güzeli sizin olabilir yeter ki her şeyi bizimle paylaşın: Bizde gerekli olan ekipmanlardan sizler için paket hazırlayıp sunalım. Eğer isterseniz sizinle Evde, Cafede, Bahçede nişan olacak yerde görüşebiliriz beraber sunumlara bakarak karar alabiliriz. Bizim müşteri temsilcimizle görüştüğünüzde dilerseniz ekibimizden müsait olan biri gelir ve sizin istediğiniz yerde sizlere gerekli sunumlar yaparak bilgi almanızı sağlamaktadır NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3250TL  ( 50 adet nişan hediyelikleri, nişan masası kiralama, 50 kişilik nişan kokteyl menüsü, 30 adet beyaz sandalye kiralama, 5 adet kokteyl masası kurulumu, 2 kişi garson temini, ev süslemesi hepsi dahil.).

Sizlere yaptığımız sunumlarda tek hedefimiz var istediğiniz gibi bir nişan olmasını sağlamaktır. Her zaman sizleri depomuzda yada ofisimizde misafir edebiliriz. Eğer daha detaylı bilgi almak isterseniz çay içmek için gelin hem de istediğiniz ekipmanlara bakın. Her şey sizlerin istediği gibi bir Nişan Süsleme Konsepti olması içindir. Eğer sizde bizim gibi konuklarınız için en iyisini istiyorsanız sizlere ilk olarak ara sıcaklı Catering Hizmeti için bir sunum hazırlayabiliriz.  Burada bir birinden güzel menüler içecekler ve servis personellerimizle gelen konukları kendi evlerindeki gibi rahat  etmesini sağlayacağız. Sakın biden fiyat almadan Masa Sandalye Kiralama gibi bir şey yapmayın. Unutmayın ki sizlerin bütçesine rahatlık sağlamak için en uygun bütçeleri sizlere sunmaktayız.

En çok süsleme konseptine sahip İSTANBUL ATAŞEHİR NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde ilk onda olmaktan onur duyuyoruz.  Eminiz ki herkesin birinci amacı nişanlarda sorunsuz geçmesi ve akraba olurken doğru şekilde görünmektir. Bunu hem  yapıp bir yandan gelen konuklara yiyecek ve içecek servisi yapmak sizleri oldukça yorabilir. Dışarı dan ne alırsanız alın onları servis etmek gerekiyor yanı yine ekstra olarak garsona ihtiyacımız olacaktır. Hem neden bu kadar yorulasınız ki sizin adını her şeyi yapacak bir ekip düşünün ve burada bir işte profesyonel olanakta hizmet vermekte. Bu şekilde olursa sorunsuz şekilde her şeyin detaylı olarak yapılması sağlanmaktadır.

Şimdi sırada herkes tarafından hem ekonomik hem de eğlenceli seven müşterilerimiz için NİŞAN KOKTEYLİ için neler yapıyoruz anlatalım. Burada herkes ayakta durmaktadır. Tabi yaşlı konuklar için ayrı bir alana sandalye ve masalar kurarak onlarında rahat etmesini sağlıyoruz. Buradaki amaç tema olarak çok güzel bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olmasını sağlamaktır. Harika bir DJ performansı olunca sanki bir partide eğleniyormuş gibi çılgınlar gibi eğlenebilirsiniz. Gerekli olan her şeyi sizlere profesyonel ekibimizle sizlere sağlayabiliriz. Amacımız sadece her şeyin kusursuz olması ve mutlu gününüzde bizde ortak olmak istiyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir