Genel

İstanbul Bahçelievler Organizasyon Şirketleri

İstanbul Bahçelievler Organizasyon Şirketleri arasında sizlere bir birinden güzel harika etkinlik paketleri hazırladık. Burada sunduğumuz bütçeleri sizlere en ekonomik ve kaliteli olmak üzere profesyonel ekibimizle sağlıyoruz. Evlilik hayali kuran çiftlerimiz günü belirledikten sonra DÜĞÜN ORGANİZASYONU için bir şirketle anlaşmak istiyor. Şimdi ise burada yapacağım paylaşımlarla sizlerin kolayca tercih yapmasını sağacağız. Mesela renkleri seçmekle ilk adımı oluşturabilirsiniz herkes beyaz yapıyor diye beyaz olmak zorunda değil. Hafif mor, pembe gibi açık renkleri bir çok müşterimiz tercih etmiş ve kullanmıştır. Bunların görsellerini müşteri danışmanımız dan talep edebilirsiniz. Onun dışında Düğün Masa Sandalye Kiralama + Süsleme de seçenekler arasında mesela istediğiniz renk fiyonk kullanabiliriz.

Tabi bizim Düğün Süsleme Hizmeti için seçeneklerimiz çok fazla burada önemli olan sizin istediğiniz gibi bir alan yaratmaktır. Tasarımcılarımız tarafından çok harika tasarlanan saray konseptinden oluşan DÜĞÜN ARKA FON – ÇİÇEKLİ GELİN YOLU –NİKAH MASASI KİRALAMA seçenekleri herkesin beğenisini kazanmaktadır. Bu Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanlarına mutlaka biz göz atmanızı rica ediyoruz. Bunların dışında harika bir DÜĞÜN KOKTEYLİ isterseniz de bunları size sağlayabiliriz. Bizim sürekli olarak seçenekleri genişleterek sunduğumuz hizmetleri her yerde bulamasınız. Özel konseptli Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneğimizi sizlere özel sarayları örnek alarak geliştirdik. Her zaman için saatler içerisinde mobil olarak istediğinizi mekanı harika bir etkinlik alanı haline getiriyoruz. Bunu kendi araçlarımızla kendi ekipmanlarımız sağladığımız için verdiğimiz DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI çok ekonomik olarak sunmaktayız.

Bunların görsellerini sadece resimlerde değil vaktiniz varsa kendi depomuzda kurulu olarak görebilirsiniz. Yeter ki daha öncesinden arayarak müşteri danışmanımız dan randevu alın gerisini  sizler için biz hazırlıklarını yaparız. Profesyonel hizmetleri unutturmayın başarılı İSTANBUL BAHÇELİEVLER DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sizler için sağlamaktadır. Bizde bunun için her zaman çalışarak ekip ve ekipmanlarımızı genişleterek sizlere daha fazla seçenekler sunuyoruz.  Sizin için en başarılı Düğün Organizasyonları olması açısından bizler kendimize güveniyoruz. Elimizdeki ekipmanlar istediğiniz bir düğün alanı olması için yeterli olup daha fazla seçeneklerde sunabiliriz. Sadece amcamız sizlerin mutlu günlerinizde bir parçası olarak hizmet etmektir. Bunu başarmak içinse sizleri dinliyor ona göre hazırlıklarımızı yapıyor ve hizmetini profesyonel olarak gerçekleştiriyoruz.

En merak edilenler arasında yerini alan EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için sizlerle paylaşımlar yapacağım. Burada özellikle anne ve babaların panik yaptığını çok duyuyoruz. Aslında her şeyden önce gelecek konukların sayısı olmalıdır: Mesela 20 kişiye kadar kendiniz misafir edebilirsiniz ama bu 50 olursa o zaman profesyonel yardım almak şart olur. Burada ilk olarak Söz Merasimi ve Nişan Töreni İkramları için hazırlıklar yapmak gerekmektedir.  Sonrasında ise oturma grubuna gelir bunun için Sandalye Kiralama modellerine bakabilirsiniz en çok rağbet gören tiffany sandal yelerdir. Eğer bu konularda bilginiz yoksa müşteri danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Sizler için uyumlu paketleri sunabilir sonrasında ise bütçeler hakkında konuşabilirsiniz. Zaten profesyonel İSTANBUL BAHÇELİEVLER NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sizlere sunacağı çok çeşitli hizmetlerle kolay tercih yapmanızı sağlamaktadır.

Mutlaka sizlere sunulan örnekleri incelemeniz ve ona göre karar almanız gerekmektedir. Hazır setlerde sizlere uygun SÖZ ORGANİZASYONU için Arka Fon Kiralama, Hediyelikler, İkramlıklar, Nişan Masası Kiralama gibi bir çok seçenek vardır. Şimdi sizlere burada paketler sunarak kolayca bilgi almanızı sağlayacağız.  NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 50 kişilik nişan kokteyl menüsü, 30 adet ajşap sandalye kiralama, 50 adet hediyelik, nişan masası süsleme ve arka fon kiralama, ev süslemesi, 2 kişik garson ekibi, 5 bistro masa temini her şey dahil. ).

Ticaretin ilk gününde herkese kendinizi duyurmak için güzel bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU ile herkese merhaba diyelim. Tabi sadece merhaba değil bir çok etkinlik için sizlere ekip ve ekipmanlar sunarak harika bir etkinliğe imza atacağız. Her zamanki gibi dekorasyon çalışmaları ilk yapılanlar arasındadır. Burada yapılacak olan Açılış Süsleme görünüm açısından en önemli etkenler arasındadır. Renklerin bir birine uyumu ile Balon Süsleme harika bir reklam aracıdır bunu tüm herkese ayrıca öneriyoruz. Sonrasında gümbür gümbür bir etkinlik için DJ+Ses Sistemi Kiralama da en baştaki hizmetlerde yer almaktır.

Bunu sizlere İSTANBUL BAHÇELİEVLER AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ eğer gerçekten profesyonel olarak sunuyorsa sizlere bir çok seçenekle sunumlar yapacaktır. Sunumlara dikkat ederek baktığınızda ister küçük ister büyük bütçe olsun sizlere başarılı hizmetler sağlarız. Tek hedefimizin sizi en iyi şekilde çalışmalar yaparak çevrenize tanıtmak olduğunu unutmayın. Tanınmak içinse sizlere sunduğumuz ekibimiz hepsi kendi branşında profesyonel ekiplerden oluşuyor. Bu yüzden tanıtım sırasında sorun çıkmadan herkes yapacağı işi biliyor ve ona göre hizmetler sağlıyor.

Sadece tanıtım için değil biz sizlere AÇILIŞ KOKTEYLİ içinde çözümlere sunuyoruz. Amacımız burada Açılış Catering Hizmeti olmasının yanı sıra çalışacak personellerde kendi ekibimizden sağlıyoruz.  İlk olarak yaptığımız şey mekana bakar ve sizi dinleriz gelecek konuklara göre ise onlara hizmet için hazırlıklarımızı sağlarız. Her şey gelen konukların harika bir ortamda karşılanarak sizlere prestij sağlamak içindir. Bunun için profesyonel ekiplerimiz daha konuklar girmeden kapılarda karşılanır ve sıcak bir ortam olduğunu yansıtırız.

Ayrıca AÇILIŞ KOKTEYL ORGANİZASYONU sırasında güler yüzlü ekibimiz hiç yüzlerindeki tebessümü eksik etmeden sürekli olarak çözüm odaklı çalışırlar. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL  ( 4 kişilik servis ekibi, 10 adet masa kurulumu, 60 metre balon süsleme, 2 kişi karşılama hostesleri, 2 kişilik trio müzik grubu, 100 kilik açılış catering menüsü paket 2 yer almaktadır.). Sırada evlilikleri için sade bir Nikah Töreni Kokteyli olmasını isteyen müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri paylaşıyorum. Belediye nikah salonlarında artık kokteyl alanı olmakta ve burada sade bir evlilik akdi yapılmaktadır. Burada nikah salonlarında evlilik akdi sırasında insanların beklememesi ve sonrasında takı töreni sırında olmaktadır. Gelen konuklara sıkılmaması için hazırladığımız Nikah Kokteyli teması oldukça beğeni kazanmaktadır.

Tabi burada en önemlisi Catering Hizmetleri sunan Nikah Organizasyon Şirketleri arasında sizlere profesyonel etkinlikler sunmamızdır. Sizde gelecek konuklarınız için yiyecek ve içecek ikramlarının dağıtılmasını isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Şimdi özel tasarımcılarımız başarılı olduğu bir hizmet olan DOĞUM GÜNÜ SÜSLEME KONSEPTİ için paylaşımlar yapacağız. Kişiye özel Doğum Günü Masası Süsleme + Kiralama oldukça zor ama güzel bir etkinliktir. Neredeyse artık her Çocuk Partileri olduğunda karşımıza çıkıyor güzel ama bir o kadarda meşakkatli bir hizmettir. Burada en güzeli ise Doğum Günü Hediyelikleri yapılarak tüm gelen konuklara dağıtmak ayrı bir güzellik.katıyor.

Çocuk Partilere zaten Doğum Günü Arka Fon Afiş Süsleme de herkes resimler çekilip paylaşımlar yapıyor. Şimdi sıra İSTANBUL BAHÇELİEVLER DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde sunduğumuz etkinlik hizmetlerini sizlere anlatmaya. İlk Palyaço Kiralama ile başlayalım her bütçeye uygun olması bir o kadarda iyidir. Tabi Doğum Günü Palyaçosu çocuklara yüz boyamalar, balondan şekiller kedi, köpek, zürafa, ahtapot, kılıç gibi şekiller yaparak tüm çocuklara hediye eder. Sadece bunlarda değil tabiî ki en güzel oyunlardan olan dart, mantar, ip çekmece, ip atlamaca, bowling gibi  bir çok oyunu çocuklarla oynar ve etkinliğin yönetimini sağlamaktadır. Okus pokus diyerek sizlere Doğum Günü Sihirbazı neler yapar size hepsini burada sunacağım.

Öncelikle ortalama süresi 50 dakika kadardır kocaman bir valizle gelir harika sunumlar yaparak gösteri yapmaktadır. Tabi Sihirbaz Kiralama sadece gösterilerden ibaret değil doğum günü çocuğunu sahneye alır ve onunla harika gösteriler yaparlar. Burada önemli olan bilirki doğum günü çocuğunun mutlu olmasıdır bu yüzden illüzyonist harika bir etkinliktir. Çocuklar eğlenirse Yetişkin Doğum Günü Partileri olamazmış sizce bize göre eğlenmek herkesin hakkıdır. Bu yüzden Yetişkinlere özel bir parti konsepti oluşturduk bu parti aynı bir KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi olmaktadır. Tama olarak böyle ama gelecek konuklar için bir çok hazırlıklar yapıyoruz. Harika bir DJ + ile birlikte Ses Sistemi Kiralama gerçekleştiriyoruz. Gelen konukların sayısına göre ise bistro masaların kurulumunu yaparak ışıklarda kuruyoruz.

Bunlarla bitermiş harika sunumlardan oluşan Catering Hizmetleri de sunuyoruz. Ekibimiz gelen konuklarınız için önce kapıda karşılar ve onlara yiyecek içeceklerden ikram ederek işine devam etmektedir. Her zaman müşteri temsilcilerimizle görüşebilir ve bilgiler alabilirsiniz. Unutmayın en mutlu günlerinizde sizlere etkinlik hizmetleri sunarak güzel günlerinizin bir parçası olmak bizi çok mutlu edecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir