Genel

İstanbul Bayrampaşa Düğün Organizasyonu

İstanbul Bayrampaşa Düğün Organizasyonu için yıllardır hayali kurduğunuz süsleme konsepti ve catering servisi ile sizlere en başarılı hizmeti vermeye hazırız. Buradaki amacımız sadece mutluluk üzere neler yapabilirsiniz diyerek daha iyi bir hizmeti sizlere sunmaktır. Sırada sade olsun ama ihtişamlı olsun diyen müşterilerimiz için DÜĞÜN KOKTEYLİ sağlarken en iyi hizmetleri sunuyoruz. Burada en başta bütçe sorunu yaşıyorsunuz sizlere hem güzel hem de sade bir hizmet olan kokteyl önerebiliriz. Hem neden olmasını harika müzikler eşliğinde bir parti yada müzik gruplarının olduğu romantik müzikler hepsi size bağlı. Bizim için istediğiniz Düğün Süsleme Konsepti de çok önem taşımaktadır bunu en başarılı şekilde de ise sizlere sunacak olan tasarımcılarımızdır.

Burada konsept olarak hazırlıklarını yaptığımız KOKTEYL ORGANİZASYONU in iyi şekilde olması için mobil olarak hazırlıklar sağlarız:. .Çok hareketli müzikleri yayınlayan bir DJ Hizmeti yanında Müzik Sistemi Kiralama dan oluşan bir çok Düğün Ekipmanları Kiralama seçeceklerimiz mevcuttur. Eğer böyle bir düğün hayal ediyorsanız mutlaka sizlere sunduğumuz konsepti incelemeniz gerekmektedir. Sizler sadece gelecek konuklara adapte olun gerisini ise bizim ekibimize bırakın. Bu konuda uzman olan tasarımcı ekibimiz sizlere çok çeşitli sunumlar yaparak mutlaka birkaç tanesini beğenmenizi sağlamaktadır. Burada bazı ayrıntılar var bu konuda ise ekimiz yardımcı olacaktır bunların en başında yaşlı misafirlerin için Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme Hizmeti en başta yer almaktadır.

Sonrasında ise bistro masaların kurulumundan sonra ise Masa Süsleme çiçekleri görüntü olarak şık bir görüntü sağlayacaktır. İhtişamlı sunumlar sağlayan İSTANBUL BAYRAMPAŞA DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizde en iyiler arasındayız. Sırada oluşturduğumuz sunumlardan sizlere bir çok bilgi sağlayacağız. Özellikle düğün alanın yeniden düzenlenmesini ve buradaki ekipmanları görmek isteyen müşterilerimiz için farklı sunumlar sağlayabiliriz. Bunu en çok isteyen müşterilerimiz genel olarak düğün alanında buluşarak oradaki eksik ürünlerin yerine eklemeler yapmaktadır. Zaten bize göre bu çok önemli DÜĞÜN ORGANİZASYONU için sonradan oluşabilecek bir çok sorunun olmamasını sağlayabiliriz.

En çok tercih edilen Düğün Tagı Kiralama ve Çiçekli Gelin Yolu Süsleme genel olarak neredeyse her etkinliğimizde yer almaktadır. Bizim mobil olarak kurduğumuz Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanları herkes tarafından çok sevilmektedir. Hepsinin kurulumları pratik olduğundan siz nereye isterseniz orayı saatler içinde harika bir görüntü sağlayabiliriz. Bizim elimizdeki bir ürün tasarımcılarımız tarafından konsept hazırlanarak sağlanmıştır. Bu ürünleri her yerde göremezsiniz hazır ürünler değildir hepsi son model ekipman olarak sizlere sunulmaktadır. Farklı yerlerden birçok malzeme almanıza gerek yok mesela Klasik Müzik Grubu ve Caterimg Hizmeti gibi her şeyi sizlere biz sunabiliriz. Bizim kurulduğumuz ilk zamanlardan başlayarak Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizi çoğaltmak tek hedefimizdir.

Bunlar olduğu için zamanla en çok düğün malzemelerine sahip şirketler arasında yer almaya başladık. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5500TL ( 40 kişilik beyaz sandalye kiralama, düğün arka fon süsleme, 10 adet masa bistro masa kurulumu ayrıca masaların canlı çiçeklerle süslenmesi, dj + ses sistemi kiralama, 100 kişilik soğuk ikramlardan oluşan düğün kokteyl menüsü, beyaz halı, gelin yolu çiçek süslemesi hepsi dahil.) Planladığınız bir düğün alanı olması için bizimle istediğiniz her şeyi paylaşmanız gerekmektedir. Mesela sevdiğiniz renkler yada gördüğünüz bir konsept her şeyi sizlere sağlayabiliriz.

Sizlere sunduğumuz görsellerin yanı sıra kendi depomuzda bir çok farklı malzemeler vardır. Müsait bir gün istediğiniz ekipmanları görmek için bizim depomuza gelip tüm kullanacak ürünleri görebilirsiniz. Belki de daha farklı bir konsept beğenerek eklenmelerle kendinize uygun bir düğün olmasını sağlayabilirsiniz. Bizler her zaman için sizleri konuk edebiliriz ve istediğiniz ürünlerinde rezerve ederek sizlerin düğün konsepti için istediğiniz mekana getirir ve kurulumlarını sağlayabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir