Genel

İstanbul Yenibosna Organizasyon Firmaları

İstanbul Yenibosna Organizasyon Firmaları arasında profesyonel şirketler arasında olmaktan çok mutluyuz. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde sizlere mobil olarak tüm etkinliklerde uzman ekibimizle hizmet sağlayabiliriz. Öncelikle Düğün Kokteyl Organizasyonu için sunduğumuz hizmetleri sizlerle paylaşıyorum. Öncelikle sizlere sunacağımız örneklerle bilgi almanızı sağlayacağız. Düğün Kokteyli neden bu kadar tutuyor derseniz oturma düzenine göre en başta DÜĞÜN KOKTEYL FİYATLARI daha uygundur. Bu yüzden en başta ön görerek bunu talep etmektedirler tabi mobil olması da ayrı bir avantaj sağlar.  Mesela 100 kişilik bir İstanbul Yenibosna Kokteyl Organizasyonu için ortalama 12 adet masa yeterli olacaktır. İster bir DJ Partisi ister Trio Müzik Ekibi tamamen size kalmış biz hepsi için sizlere sunumlar yapabilirsiniz.

Bize sadece nerede olacağını söylemeniz yeterli Yazlık, Villa, Evde, Bahçede, Teknede hiç fark etmez sizlere birkaç saat içinde mekanı DÜĞÜN ORGANİZASYONU mekan haline getirebiliriz. Şimdi sizlere Düğün Süsleme konsepti olarak sunduğumuz hizmetleri sırasıyla anlatıyorum. İlk olarak sizinle çok konuşmalıyız ve sizi anlamalıyız ne nereye yapılacak, neler gerekiyor, renk seçimleri gibi her şeyi detaylı olarak bilgilerini almamız gerekiyor. Başarı asla tesadüf değildir İSTANBUL YENİBOSNA DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en kaliteli hizmetlerin sunan şirketler arasında olmaktan onur duyuyoruz. Elimizde çok çeşitli Masa Sandalye Kiralama modelleri ve Süsleme hizmetleri için ekipmanlar vardır. Bunları yapmamızın en büyük nedenlerinden biri her zaman için daha çok seçenekle müşterilerimize sunumlar yapmaktır.

Öyle de oldu zamanla elimizde olan Düğün Malzemeleri Kiralama Firmaları içinde en iyilerin arasına karıştık. Sizler için söz kesme, fuar, gala, seminer, konferans gibi yerler için Kokteyl Organizasyon Firmaları arasında hizmet vermeye devam etmekteyiz. Sırada konuklarımızı kendi evlerimizde ağırlama nasıl yapılır onların bilgileri EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU sizinle paylaşıyorum. İlk olarak konuklarımızın sayısını bilmek gerekir mesela 10 kişi ise hiç sorun etmeyin bir şekilde kurabiye ikramı ve çay, kahve servisi derken etkinlik güzelce olur biter. Ama sorun ya 60 kişiyse gelen işte kesinlikle risk almayın deriz.

Servis ekipmanları, Sandalye Kiralama, Nişan Masası Kiralama gibi bir çok ayrıntı olmakta profesyonel yardım almak en doğru seçenek olacaktır. Bu Söz Organizasyonu yada Nişan Merasimi olsun hiç fark etmez. Genel olarak sunulacak olan hizmetler hep aynı olmaktadır. Tabi bunların bir çok çeşiti var eğer isterseniz sizlere NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlerle Fiyatları içinde bilgiler sunabiliriz. Mutlaka sorularınız için bizden bilgi alınız üç farklı Nişan Töreni İkramları ve Menüleri seçeneğimiz vardır. Farklı sunumlarda  farklı hizmetlerde size özel paketler oluşturabilir ve sizlere sunabiliriz. Şimdi eğlenceleri ve oyunları unutalım sade bir Nikah Tören Organizasyonu için neler sunuyoruz onlardan söz edelim. Burada her belediyenin kendi nikah salonları olmakta fakat Nikah Kokteyli içinse dışarıdan Catering Firmaları ile anlaşmanız gerekmektedir.

Biz sizin için nikah sonrası takı töreni için tüm konuklarınıza yiyecek ve içecek ikramları sağlayabiliriz. Nikah Organizasyonu için dilerseniz bir çok müzik grubu da sizlere sunabilir ve kokteyl alanında dinleti sağlayabiliriz. En güzel yarışmaların en eğlenceli oyunların olduğu bir ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için sunduğumuz hizmetleri ayrıntılı olarak sunacağım. Genel olarak ilk paketlerimizden biri olan Sihirbaz + Palyaço Servisi için neler olduğunu hemen anlatıyorum. Burada ilk 2 saat çocuklarla oyunlar oynayan palyaço muzdur neler yapıyor derseniz…Çocuklara özel yarışmalarla başlıyor yanında getirdiği oyun malzemeleri ile çuval, dart, deve cüce gibi oyunlar oynatır. Sosis balondan en güzel şekilleri yapar ve yüzlerinde boyar harika bir anı çıkar ortaya.

Doğum Günü Sihirbazı şapkadan tavşan çıkarma, ayrıl çember, mendil olan sopa, rakun nerede, açılmayan kilit gibi sihir numaralarını çocuklarla birlikte oynayıp onlarında gösterinin bir parçası olarak gösterir. İsterseniz iki farklı gösterimiz var ( balon show, survivor yarışması gibi bunların bilgileri müşteri danışmanımdan alabilirsiniz. Büyükler için neler yapıyoruz Yetişkin Partisi için sunduğumuz hizmetleri sizlerle paylaşarak sunacağım. Bu parti akşam saatlerinde yada gece başlar bu yüzden ışık sistemleri kurarak harika bir DJ Partisi olmasını sağlıyoruz. Tabi Tema olacaksa KOKTEYL ORGANİZASYONU görüntüsünde masaların kurulumlarında ona göre yapıyoruz. Siz Sadece gelen konuklarınız la ilgilenin geriye kalan tüm ayrıntıları bize bırakın biz garsonundan dj ine kadar hepsini sizin için biz yapabiliriz. İş hayatınızın yeni bir başlangıcı olan ilk gününde sorunsuz şekilde hizmet almak isterseniz İSTANBUL YENİBOSNA AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere bunu sağlayabiliriz.  Herkes her şeyi yapabileceğini söyler fakat gerçekten bu işin etkili şekilde olmasını istiyorsanız profesyonel destek almak çok önemlidir.

Burada bir çok personel çalışır herkes işini bilirse sorunsuz şekilde en başarılı etkinliği imza atabilirsiniz. Sizlere şimdi bir tanıtım nasıl olur hepsinin paylaştıktan sonra bütçeyi de yazacağım. İlk olarak mekanın giriş ve çıkış bölümlerine Balon Süsleme uygulaması yapılması gerekmektedir. Balonun ne kadar uzunluğunda olacağı ise yapılmadan önce mekanın resimlerini paylaşarak İstanbul Yenibosna Açılış Süsleme Firmaları size bunu söyleyecektir. Çalışacak personeller ise 3 kişilik ekip palyaçolar olmalı hem dans etmeli hemde broşür dağıtım işlemi gerçekleştirmelidir. Giriş kısmında 1 adet Pamuk Şeker ve 1 adet Patlamış Mısır Arabası Kiralama oldukça etkili bir etkinlik olmasını sağlayacaktır.

6 metrelik havalı tüp ve uzun tahta bacak da etkinliğe fayda sağlayacaktır. Sizlere sunduğumuz bu tarz bir AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL dir. Cafe, Güzellik Salonu, Giyim Mağazası için bu paketler uygun olarak sunulmaktadır. Sırada sadece ilk günü konuk ağırlamak yanı dostlarla, akrabalarla, iş arkadaşlarıyla kutlamak isteyen şirket yöneticileri  Açılış Kokteyl Organizasyonu için hizmet alıyor. Bu hizmeti alması gayet hoş ama aksiliklerde izin vermemek için profesyonel Organizasyon ve Catering Şirketleri ile çalışmak gerekiyor.

En az 1 hafta öncesinden çalışacağınız şirket ile anlaşın ve daha öncesinden kurulumların nereye olacağı hakkın bilgi alın. Kaç personel çalışacak kokteyl müzikleri neler karşılama yapacak hostesler kimler gibi bir çok bilgiyi sizinle paylaşması gerekiyor. Eğer her şey hazırsa o zaman AÇILIŞ KOKTEYLİ için heyecanla herkesi davet edebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir