Genel

İstanbul Kavaklı Organizasyon Firmaları

İstanbul Kavaklı Organizasyon Firmaları içinde profesyonel olarak sizlere çalışan personeller ve ekipmanlar sağlıyoruz.  sağlıyoruz. Amacımız her zaman sizlerin hayal ettiği gibi etkinlik hizmetlerini sizlere sağlamaktır. Sizlere uzman ekibimiz ile tiyatro galası, seminer, tanıtım lansmanı, konferans, panel, sergi açılışları gibi etkinlikler için KOKTEYL ORGANİZASYONLARI sağlıyoruz. Şimdi sizlere Yetişkin Doğum Günü Organizasyonu için sağladığımız Catering ve Organizasyon Hizmeti konusunda bilgiler vereceğim. Burada amaç olarak herkesin eğlenmesi için doğal olarak iyi bir DJ Hizmeti ve Müzik Sistemi Kiralama olması gerekiyor.

Müzik seçimleri baştan yapılmalı ve herkesin beğeneceği bir tarz olmalı yanı piyasa müzikler çalan bir DJ performansı yeterli olacaktır. Tabi evde yada bahçede gerekli olacak kokteyl masası kurulumları, aydınlatma ve disko ışıkları gibi ekipmanlarda sizlere biz sağlayacağız. Burada İstanbul Kavaklı Kokteyl Organizasyon Firmaları arasında yapılacak olan her şeyi biz ekibimizle birlikte sağlıyoruz. İhtiyacınız olan garsonlar, servis elemanı, karşılama hostesi gibi her şeyi sizlere özel paket seçenekleri yaparak tedarik ediyoruz. En renkli etkinliklerden biri olan Doğum Günü Masası Kiralama, Süsleme, İkramlıklar, Hediyelikler gibi her şeyi sizlere istediğiniz konseptlerde sağlıyoruz.

En az ortalama 1 hafta öncesinden tasarımcımızla görüşüp kararlaştırmamız gerekli size arka fon afiş süsleme gibi her şeyi istediğiniz konseptlerde sağlıyoruz. Özel eğitimli ekibimiz sizlere Çocuk Doğum Günü Partileri için profesyonel olarak etkinlikler için hizmet sağlamaktadır. Doğum Günü Sihirbazı Kiralama servisimizde ( profesyonel sihirbazımız çocuklara özel 40 dakikalık gösteri sunmaktadır. İstenildiği zaman canlı hayvanı yanında getirmektedir. Bu ister güvercin ister tavşan olsun hepsiyle şapka numarası yapmaktadır ayrılmayan çember, uçan sopa, kaybolan paralar gibi gösterileri sunmaktadır. Doğum Günü Palyaço Servisi  çocuklarla iyi anlaşan animasyon ekibimiz tarafından sağlanmaktadır.

Çocuklara halat çekmece, deve cuce, mantar toplamaca, sosis balondan şekiller, yüz boyama gibi etkinlikliklerde hizmet sağlamaktadır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( 2 kişilik palyaço kiralama, şişme oyun alanı kiralama, çocuk masa sandalye, uzun tahta bacak, balon süslemesi her şey dahildir.). Hepimizin misafirleri ağırlamak isteyeceği yer en başında ev olmaktadır. Bunun  için İstanbul Kavaklı Evde Söz Organizasyon Firmaları arasında yaptığımız her şeyi sizinle paylaşıyorum. Burada en önemli etkenlerden biri gelecek konukların sayısıdır sonrasında güzel menü oluşturarak hazırlıklara başlayabiliriz. Tabi sadece bu saydıklarımız değil mesela Nişan Masası Süsleme, İkramlıklar ve Sandalye Kiralama gibi bir çok eksiğimiz var.

Bunlarında tamamlanması gerekmektedir burada yapılacak olan en başta İSTANBUL KAVAKLI NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasından biriyle anlaşma yapmaktır. Her söylenen bilgiler doğru olmayabilir bunları size en iyi fikirleri sunacak kişiler yine bu işi yapanlardır. Konuklar  için Evde Söz Merasimi yapıldığı sırada hizmetinizde olacak garsonlar, servis hostesleri gibi tüm personeli sizlere biz sağlıyoruz. Gerekli olan tüm Nişan Malzemeleri Kiralama için sadece bizim hizmetlerimiz yeterli olacaktır. Sizlere lazım olan tüm ekip yada ekipmanlar olsun profesyonel olarak sağlıyoruz. Hedefimiz mutlu günlerinizde yanınızda olarak etkinlik hizmetleri sağlayarak hayatınızı kolaylaştırmaktır.

Burada size örnek olarak sunacağımız bütçeleri daha detaylı olarak bilgi almak isterseniz müşteri temsilcimizle görüşmeniz yeterlidir. SÖZ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL (paket içeriği 40 kişilik nişan kokteyl menüsü, 2 kişilik garson temini, nişan masası süsleme, 4 adet bistro masa temini, kiralık sandalye, istediğiniz baskıda arka fon afiş hazırlanması ve balon süsleme her şey dahildir.). Sırada Cafe, Emlak Ofisi, Otomobil Galerisi, Market ve Mağaza Açılış Organizasyonu için yaptığımız hizmetleri sizlere ayrıntılı olarak bilgisini sunacağım.  Bu tarz İş yeri Açılışları için özellikle Kokteyl Organizasyonu istenmektedir. Bu doğru tercih de en prestijli AÇILIŞ KOKTEYLİ için sizlere  Catering Hizmetleri sağlayabiliriz.

Sadece tabii catering değil mesela çalışacak olan personellerde sizler için biz temin ediyoruz. Ortalama 1 hafta öncesinden hazırlıklara başlamak yeterli olacaktır. Mekanı mutlaka İSTANBUL KAVAKLI AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI ile anlaşma yapmadan önce göstermemizde fayda var. Sonrasında masaların nereye kurulacağı mutfak var mı servis nereden sağlanacak bir çok ayrıntı var. Her çalışan personelli ayrı işleri vardır bu yüzden ne fazla nede az olmalı yeterli ekip sayısı ise gelecek konukların sayısına göre belli olmaktadır. Burada gelecek ortalama 100 ise 4 kişilik bir garson ekibi yeterli olacaktır masa kurulumu ise 12 tane de gayet güzel olmasını sağlamaktadır.

Sırada ilk günden başarıya ulaşmak ve kendini göstererek tanıtmak isteyen müşterilerimiz için sağladığımız hizmetleri paylaşıyorum. Burada ilk olarak yapılacak olan AÇILIŞ ORGANİZASYONLARI için Balon Süsleme uygulamasını tüm mekanın görünen yerlerine yapmak gerekmektedir. En güzel sloganları tanıtım için söyleyen sunucu ve ses sistemi giriş çıkış kapısının önünde yayın yapmaktadır. Diğer yandan gerekli olan ise ücretsiz olarak dağıtımız Açılış İkramları olan Pamuk Şeker ve Patlamış ( Popcorn) Mısır Arabası Kiralama ile çok uzun kuyruklar oluşmaktadır. En güzel müziklerde dans eden dansçı palyaçolar herkes tarafından dikkat çekmektedir.

Yoldan gecen çocuklara ise baskılı yada baskısız balon dağıtımı yaparak çocukları mutlu ederler. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2000TL ( paket içeriği 2 kişilik palyaço hizmeti, ses sistemi, sunucu, uzun tahta bacak, fly tüp kiralama, balon süslemeleri her şey dahildir.) İşletmenizi tanıtmak için bu saydığımız her şeyi dikkate alırsanız emin olun ilk gün daha güzel geçecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir