Genel

İstanbul Karaköy Organizasyon Firmaları

İstanbul Karaköy Organizasyon Firmaları arasında uzman çalışma personelimiz ve profesyonel ekipmanlarımızla sizlere bir telefon kadar yakınız. Her zaman için sizlere en iyi etkinlikleri sunmak ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler sunuyoruz. Sizlere sunacağımız kaliteli COFFEE BREAK HİZMETİ ve İKRAMLARI ile ayrıca profesyonel KOKTEYL ORGANİZASYONU için istediğiniz zaman bizden hizmet alabilesiniz. Hedefimiz sizlere en güzel etkinliklerde en güzel sunumları yaparak hayata renk katmaktır. Bizler önce hazırlıklar yapar sunum hazırlar ve sizin yaptığınız tercihler doğrultusunda hizmetler sağlarız. Sizlere sunacağımız market, sergi, mobilya mağazası, ofis, cafe, pet shop, alışveriş merkezi, kreş, spor salonu, restoran, kurumsal bayi, eczane, butik, güzellik salonu, emlak bayi, sanat galerisi, cep telefon mağazası Açılış Organizasyonu için sizlere kusursuz etkinlikler ve uzman ekibimizle hizmet etmeye hazırız.

İstanbul Karaköy Sergi Açılışları için en güzel hizmetlerden biri olan Açılış Kokteyli artık sizlere daha profesyonel sunmaktayız. Her zaman için bizleri SERGİ AÇILIŞ KOKTEYLİ için arayabilir alkollü ve alkolsüz olarak ikramlarımızı öğrenebilirsiniz. Çoğu zaman İşyeri Açılışı yaparken sadece gelen konuklar, akrabalar, arkadaşlar düşünülür. Ve onlara bu özel günde misafir olarak ağırlamak isteriz bunun adı Açılış Kokteyl Organizasyonu dur. Burada istediğiniz her şey bizim için çok öenli gelecek konuklarda öyle bu yüzden her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlamasını yapıyoruz. Sizlerin istediği Açılış Kokteyl Menüleri ile birlikte Catering Hizmeti ile tam teşekküllü bir hizmet için hazırlıklara başlıyor. Sizlere bir örnek ile AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 3000TL paket içeriği ( 100 kişilik yiyecek ve içecek ikramları, 10 adet bistro masa + süslemesi, 3 kişilik servis personeli, ses sistemi + dj kiralama her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.

Açılış OrganizasyonuSırada reklam nasıl yapılır İstanbul Karaköy Açılış Organizasyon Firmaları arasında anlaşma yapmadan nelere dikkat edilmeli hepsini sizinle paylaşıyorum. İlk olarak yapılması gereken organizasyon için şirketle görüşürken istediğiniz hizmetleri anlatın ve sizlere neler öneriyor bunların bilgisini alın. Tabi İşyeri Açılış Organizasyonu için ilk olarak uygulanacak olansa Açılış Süsleme dir. Bununla başlanmalı en uygun yerlere Balon Süsleme yapılarak ilk işlem başarıyla yapılmalıdır. Diğer yandan Ses Sistemi Kiralama + Sunucu Kiralama mutlaka etkinlikte olmalı sizlerin sloganlarını ve kampanyalarını yoldan geçen herkesi bilgilendirmesi çok etkili olacaktır. Bu yüzden mutlaka olması gerekiyor diğer yandan baskılı balon ve broşür dağıtım hizmeti için Açılış Hostesi ve Dansçı Palyaçolar oldukça dikkat çekmekte bunların hepsinin toplamıyla sizlere bir paket oluşturmak gerekiyor.

Eğer isterseniz İKRAM ARABALARI olarak Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama servisinden de faydalanabilirsin. Sırada herkesin özendiği ve hayeller kurduğu Düğün Organizasyonu nasıl olur onun hakkında bilgiler vereceğim. Öncelikle hepimiz biliyoruz renklerin bir birine uyumlu olması gerekiyor en çokta beyaz renk ağır olarak kullanılıyor. Sadece beyaz değil bir çok renk var aslında tabi bu müşterinin istediği konseptle ilidir. Burada yapılması gereken öncelikle DÜĞÜN TAGI KİRALAMA için doğru konsepti temin etmektir. Bu yüzden GELİN YOLU ÇİÇEK SÜSLEME içinde bir birlerine uyumlara bakılması gerekiyor son olacakta NİKAH MASASI VE SÜSLEMESİ bu 3 ü çok önemlidir. Hepsi bir birine uyumlu olursa her şey daha güzel görünecektir.

Birde Düğün için MASA SANDALYE KİRALAMA servisimiz var masa ve sandalyeleri çiçekli ve tüllü olarak istediğiniz renkte komseptler yapıyoruz. Her şey sizlerin istediği gibi olmasına dikkat ediyoruz. Amacımız İSTANBUL KARAKÖY DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında fark yaratmak ve müşteri memnuniyetini en başarılı şekilde sunmaktır. Eğer konsept olarak Düğün Kokteyl Organizasyonu olacakta duşunu yorsanız bu konu dada ekibimizin profesyonel olduğunu belirtmek isterim. Sizlere Sunacağımız Düğün Kokteyl Menüleri ile kolay seçim yapmanızı ve sizlere kaliteli ikramlarla hizmet sağlamayı hedefliyoruz. Dilediğiniz zaman Düğün Kokteyl İkramları ve Catering Hizmetleri için biden bilgi alabilir sizlere sunduğumuz ikramları görebilirsiniz. Hazırlıkların en güzellerinden olan Evde Nişan ve Söz Organizasyonu için nasıl hazırlak yaparız birlikte paylaşım.

Burada genel olarak Evde Nişan Töreni yada Söz Merasimi olur ev en güzelidir. Derler ya ev gibi yoktur bu yüzden bir aile bunu yapmaktadır. Tabi Cafede, Teknede, Restoran da da bir çok kutlama oluyor ama genel olarak Evde Söz Merasimi olarak bizleri arıyorlar bilgiler alıyorlar ve sonunda anlaşırsak mobil olarak hizmet sağlıyoruz. Burada önemli olan sadece sizin ne istediğinizdir biz gereken NİŞAN EV SÜSLEME olmasın dekorasyon çalışmaları olsun hepsi için sizlere hizmet sağlıyoruz. Ama en çok tutulan ise EVDE NİŞAN KOKTEYL evlere sunduğumuz CATERİNG HİZMETLERİ herkese çok faydası oluyor. Sizlerinde gelecek kalabalık bir konuk sayınız varsa bırakın işlerini profesyoneller yapsın size sadece sohbet ve muhabbet kalsın.

Unutmayın EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI anlaşmadan önce mutlaka eksiklerinizi belirtmeniz gerekiyor. Mesela gelecek konukların sayısına göre sandalye kiralama, nişan masası ikramları, nişan masası hediyelikleri, nişan masası arka fon tagı gibi her şeyi paket olarak alırsanız bütçe olacakta fazla zorlanmadan hizmet almış olursunuz. Genel olarak artık düğün eğlencesi istemeyen müşterilerimiz onun yerine sade bir müzik ve güzel kokteyl alanın da Nikah Töreni Organizasyonu talep etmektedir. Burada amaç herkesin takı ve hayırlı olsun ziyaretin sırasında beklerken Nikah Kokteyli sırasında yiyecek ve içecek dağıtılmasını sağlamaktır.

Burada yapılacak olan İSTANBUL KARAKÖY KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI ile anlaşmadan önce gelecek konuk sayısını ve kokteyl menülerinde neler isteniyor bunların bilgisini sunmaktır. Sıra herkesden çok eğlenmeyi çok seven Çocuk Doğum Günü Organizasyonları için neler yapıyoruz hemen anlatalım sizlere. Burada ilk olarak Doğum Günü Palyaçosu ve Sihirbaz Kiralama en çok tercih edilen hizmetlerdendir. Fakat aralarına artık birkaç kişi daha eklendi mesela Bubble Show gibi buradaki oyunların hepsi bir birinden güzel tabi dilerseniz survivor yarışması 7 etaplı mükemmel bir oyun bunu da sizler için getirebiliriz. Diğer yandan çocuk masa sandalye kiralama, şişme oyun alanı temini, şeker masası ikramları, palyaço hizmeti, animatör temini gibi bir çok hizmeti de sizlere sunuyoruz.

Tabi sadece kişiye özel DOĞUM GÜNÜ MASASI SÜSLEME + KİRALAMA için yaklaşık hata öncesinden bilgi verilmeli ve anlaşma yapılması gerekmektedir. Burada konseptli kişiye özel doğum günü masası ikramları, hediyelikleri, arka fon, doğum günü tagı, afiş hazırlama gibi her şey tarafımızını tarafından sağlanmaktadır. Büyük küçük demeden bir partide eğlenmek isterseniz Yetişkin Doğum Günü Partileri tam size göre gerekli olan tüm ekipmanları mobil olarak biz sağlıyoruz. Profesyonel bir İSTANBUL KARAKÖY DJ KİRALAMA ve MÜZİK SİSTEMİ TEMİNİ ile ister bahçede ister villa da olsun sizlere en iyi etkinliği sunabiliriz. Burada hizmetinizde olacak servis personellerimiz ve garson ekibimiz gelecek tüm konuklara yiyecek ve içecek dağıtımı yapmaktadır. Konsept olarak da Kokteyl Organizasyonu düzeninde sağlıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir