Genel

İstanbul Çobançeşme Organizasyon Firmaları

İstanbul Çobançeşme Organizasyon Firmaları içinde sizlere her zaman uzman ekiplerle hizmet sağlıyoruz. En son sistem ekipmanlarla hizmet sağlayarak rakiplerimiz arasında fark yaratıyoruz. Kişiye özel DOĞUM GÜNÜ MASASI SÜSLEME ve KİRALAMA için sizlere bir çok hizmet sağlayabiliriz. Önemli olan Parti başlamadan bizlere 1 hafta öncesinden konsept hakkında bize bilgi vermeniz gerekmektedir. İstediğiniz konsepte Doğum Günü Arka Fon ( AFİŞ) Hediyelikler, İkramlıklar, Süsleme gibi her şey, ayrıntılı olarak sizlere tasarımcılarımız yardımcı olmaktadır. Çocuk Doğum Günü Partileri için özellikle olmasa olmazlardan olan Palyaço Kiralama+ Sihirbaz Hizmeti de profesyonel olarak sizlere sağlıyoruz peki neler yapıyorlar hepsini ayrıntılı olarak sizlerle paylaşıyorum.

Doğum Günü Palyaçoları yanında çanta getirir bu çantada oyun malzemeleri, sosis balonlar, yüz boyama gibi aktiviteler için gerekli ekipmanları vardır. Burada çocuklara çuval, zıp zıp, dart, ip çekmece gibi oyun aktiviteleri sağlar. Doğum Günü Sihirbazı ise kocaman bir valizle gelir bir çok ekipmanları vardır mesela tavşan, güvercin, çember,kaybolan sopa gibi ekipmanları vardır. Öncelikle doğum günü çocuğunu sihir numaralandırmasına alır onunla okus pokus diyerek muhteşem numaralar yaparak unutulmaz bir gün olmasını sağlamaktadır. Ayrıca sizlere sunacağımız Bubble Show ( Baloncuk Gösterisi ) ve Survivor Yarışması Etapları gibi hizmetlerde sizlere sağlıyoruz. Yetişkin Partileri için sunduğumuz Organizasyon ve Catering Hizmetleri için ne yapıyoruz.

Öncelikle bu partiler genel olarak akşam yada gece başlamaktadır burada en önemli etkenlerden olan DJ + Ses Sistemi Kiralama ekibimiz profesyonel olarak kurulumlarını gerçekleştirmektedir. Tabı burada istenirse Robot Adam Işık Show, Bayan ve Bay Dansçı Kiralama seçeneklerimiz de mevcuttur. Hazırlık olarak Kokteyl Organizasyonu tarzı bir kurulum yapıyoruz. Dilerseniz masaları isimlere göre rezerve yaparak Karşılama Hostesi gelen konukları direk masalarını götürmektedir. İSTANBUL ÇOBANÇEŞME EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en güzel şekilde konuklarınızı biz karşılayabiliriz.. Sunacağımız farklı seçeneklerle sizlere  hem Catering hem Organizasyon Hizmetini profesyonel olarak sağlıyoruz.

Bize göre de en doğru karar kendi evinizde konukları ağırlamak ama bazen sorunlar olabiliyor. Bu sorunların bazı yiyecek ve içecek ikramları, servis ekipmanları gibi yeterli olmamasından kaynaklanıyor. Burada konuk sayımız 20 yi geçmiyorsa kendiniz hazırlıkları yapıp ilgilenebilirsiniz. Ama bizim çoğu hizmet verdiğimiz EVDE NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI özellikle 30 kişiden fazla olmaktadır. Burada yapılacak olan Söz Merasimi yada Nişan Töreni sizi korkutmasın biz tüm gerekli ekipmanları sizlere sağlıyoruz. Mesela Sandalye Kiralama, Nişan Masası Süsleme,  Nişan Tagı Kiralama gibi her şeyi siz nereye istiyorsanız oraya kurulum yapıyoruz. Siz sadece genel olarak kaç kişilik ikram olacağını ve yanında istediğiniz hizmetleri söylemeniz yeterlidir.

Sonrasında ekibimiz sizlere en uygun  paketleri oluşturur ve SÖZ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlere etkinlik hizmeti sağlamaktadır. Sizlerin hizmetinde olacak garson ve servis hostesleri konuklar için hizmette yükünüzü hafifletilecektir. Dilerseniz şimdi sizlere bir paket hazırlayıp örnek olarak sunacağım. Nişan Organizasyon Fiyatları 3000TL ( 60 kişilik catering hizmeti, 2 garson temini, 6 bistro masa kurulumu, ev süsleme, nişan masası takımı kiralama her şey dahil olarak sunulmuştur ). Şimdi genel olarak her semtte olan belediye nikah salonları için sunduğumuz hizmetlerin bilgisini paylaşıyorum.

Sunduğumuz Nikah Organizasyon Firmaları arasında profesyonel olarak Catering Hizmeti sağlıyoruz. Burada hafif atıştırmalık olarak sunduğumuz Nikah Kokteyl İkramları herkes tarafından çok beğenilmektedir. Burada nikah sonrası tak törenine geçilmesi ve bekleyen misafirlerin ikramlardan faydalanmasını sağlıyoruz. Burada sizlere sunacağımız farklı seçenekler var bunları öğrenmek isterseniz müşteri temsilcimizle görüşüp tüm bilgileri kolayca alabilirsiniz. Burada en etkili ve güzel bir etkinlik nasıl olur, nelere dikkat edilmeli sizlere İSTANBUL ÇOBANÇEŞME AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde tüm bilgileri sunuyoruz. Burada etkinlik olmadan 1 gün öncesinde Açılış Süsleme uygulaması yapılması gerekmektedir.

Bunu bir gün öncesinde gece yada sabah erken saatlerde yapılarak açılış saatine yetiştirilmesi gerekiyor. Bu Balon Süsleme uygulaması istediğiniz saatte hazır olduğu zaman dikkatlerinde üstüne toplayacaktır. Sizlere sağlayacağımız profesyonel Sunucu ve Müzik Sistemi Kiralama ile en güzel anonslar yapacak sunucumuz oldukça ilgi toplamaktadır.  Deneyimli ekibimiz ( Bay Bayan Palyaço Servisi )sizlerin broşürlerini dağıtır ve dans ederek herkes tarafından dikkat çekmektedir. Burada mesela uzun tahta bacak, şişme palyaço, havalı tüp, pamuk şeker ve popcorn patlamış mısır makinesi kiralama gibi bir çok hizmeti sizlere sunuyoruz.Burada en prestijli Açılış Kokteyli için gerekli olan ekipmanların hepsini sizlere sağlıyoruz.

Biz sadece Catering Firması değiliz mesela ikramların hazırlanmasından dağıtımına kadar biz ilgileniyoruz. En muhteşem DÜĞÜN ORGANİZASYONU benim olması için ne yapmalıyım bunu eminiz ki evlenecek olan hanımlar söylüyor ve araştırma yapıyor. Onlar için kısaca her detayı anlatıyorum ve son olacakta bütçe bilgilerini vereceğim. Burada ilk olarak yapacağınız araştırma yaparken görselleri incelemektir. Çoğu zaman bu görseller sizlere yardımcı olacaktır fakat en iyi sonuç almanızı sizlere İstanbul Çobançeşme Düğün Organizasyon Firmaları sunacaktır.

Tabi ellerinde farklı konsepterden oluşan mesela Masa Sandalye Kiralama gibi ekipmanların olması gerekmektedir. Mesela bizim sunduğumuz DÜĞÜN MALZEMELERİ KİRALAMA özellikle konseptlerden oluşmaktadır. Burada kullandığımız Düğün Tagı, Çiçekli Gelin Yolları, Nikah Masası Kiralama gibi bir çok farklı hizmetin hepsini sizlere paket olarak sunuyoruz. Şimdi ise sizlere örnek olarak paket sunuyorum Düğün Organizasyon Fiyatları 2750TL ( Büyük boy kalp şeklinde Arka Fon, vazo şeklinde büyük Çiçekli Gelin Yolları, Çiçek Süslemeli Nikah Masası Kiralama her şey dahil olarak teklif verilmiştir.)

Sizlere en güzel sunduğumuz hizmetlerden biri olan İSTANBUL ÇOBANÇEŞME DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz onun bilgisinde paylaşalım. Burada aslında en güzel hizmetlerden bir olan Düğün Kokteyli için mesela bistro masa kurulumu yapıyoruz. İstediğiniz tarz Trio Müzik Ekibi, DJ Hizmeti gibi bir çok şeyde sizlere sağlıyoruz. Burada en uygun bütçelerle sizlere hizmet sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Hem kim istemez-ki sade bir düğün ve eğlenceli bir ekip ile düğünün olmasını bu yüzden sizlere tüm ayrıntılarıyla hizmet sağlayabiliriz.

Tabı normal Masa ve Sandalye li düğünlere göre bütçe olacakta sizlere uygun fiyatlarla sunum yapılmaktadır. Burada düğünde gelecek konukların hizmetinde olacak garson, servis hostesi gibi bir çok çalışanımız herkesin istediklerini karşılamak için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir