Genel

İstanbul Eyüp Düğün Organizasyonu

İstanbul Eyüp Düğün Organizasyonu için sizlere beğeneceğiniz bir birinden güzel süsleme konseptleri hazırladık. Tabi sadece süsleme değil bir düğün için gerekli olan her şeyi sizlere sağlıyoruz.  Buradaki amacımız öncelikle sizlerin beğenisi kazanmak ve istediğiniz gibi Düğün Süsleme Konsepti yapmaktır. Tabi bunun kolay bir durum olmadığını biliyoruz fakat elimizde son model çok kapsamlı modeller mevcut. Bunun nedeni ise her zaman şu soruyu kendimize sorduk daha iyisini nasıl yapabiliriz. Ve bu soru bizi hep geliştirmemiz konusunda yönlendirdi. Düğün için gerekli olan Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modelleri çok çeşitli ve şık olarak sizlere sunmaktayız. Bunun yanında kombin ettiğimiz DÜĞÜN TAGI KİRALAMA ve GELİN YOLU SÜSLEME elimizde bulunan sadece birkaç Düğün Malzemeleri Kiralama modellerindedir.

Bizde birçok DÜĞÜN ORGANİZASYONU için ekipmanlar mevcuttur. Bu malzemeler her yerde bulabileceğiniz modellerden değildir. Bunları özel tasarımcılarımız sizler için yaparak seçeneklerimizi çoğaltmıştır. Tabi sizlerin burada neler istediği çok önemli bu yüzden sizlere görsel bir çok sunum yapacağız. Hangi ekipmanları beğenirseniz onları son olarak toplayarak sizlere paket olarak sunacağız. Bizim için değerlisiniz bu yüzden sizlerin istediği gibi bir düğün olması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Eğer isterseniz sizlerle düğün olacak mekanda buluşabilir kullanılacak tüm ekipmanları, catering menüsü ile birlikte yerinde görerek inceleyebilirsiniz. Sizlerin istediği yerde gerekli sunumları yaparak kolayca karar vermenizi sağlamaktayız.

Tabi bizim sunum yapabileceğimiz depomuz ve ofisimizde var ve tüm ürünler bu iki yerdedir. Buluşur ve yerinde tüm Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerinin hepsini görerek isteyebilirsiniz. Profesyonel süsleme konsepti sunan İSTANBUL EYÜP DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde önce olarak hizmet sağlamaktan çok ama çok mutluyuz  Hedefimiz yıllarca hayalini kurduğunuz bir Kır Düğünü, Tekne Düğünleri ve Bahçe Düğün Organizasyonu gibi etkinliklerinizde sizlere mükemmel bir hizmet sunmaktır. Her zaman sizlere mobil ekipmanlarla sağladığımız düğün malzemeleri ister evde ister bahçede olsun hepsi için çalışmalar yapıyoruz. Şık olsun ama güzel olsun derseniz sizlere en başta DÜĞÜN KOKTEYLİ olması önemle önermekteyiz.

Tabi burada kullanılacak olan bistro masaları unutmamak gerekir sonrasında ise müzik seçimini yapmamız gerekiyor. Yiyecek ve içecek sunumları için hiç merak etmeyin bunun için profesyonel garson ekibimiz sizlere hizmet sağlıyor. Tabi Düğün Catering Hizmeti burada çok önemli sizlerin istediği gibi bir menü oluşturmak için bize bazı bilgiler gereklidir. Mesela gelecek kişi sayısı ve menü ara sıcaklı yoksa soğuk aperatif mi olacak bunları bilmeliyiz gerekmektedir.  Bunları mutlaka müşteri temsilcimizle paylaşmanız gerekli sonrasını ise ekibimize gömül rahatlığıyla bırakabilirsiniz.  DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4250TL  ( 3 kişilik trio müzik grubu, 30 adet beyaz sandalye kiralama, 4 kişilik garson temini, 100 kişilik düğün catering menüsü, 10 adet masa kiralama, 1 adet karşılama hostesi hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir