Genel

İstanbul Kadıköy Nişan Organizasyonu

Profesyonel olarak çalışmalar yapan İSTANBUL KADIKÖY NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizde çeşitli hizmetler sunmaktayız. Sunduğumuz bu etkinlik hizmetleri en başta sizlere çözümler sunarak gerçekleştirmekteyiz. Her zaman için sizlere bizde yok dememek için ekipman ve ekiplerimizi genişletmekteyiz. Bu tarz çalışmalar yaptığımız için İstanbul genelinde en çok Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerine sahip bir şirketiz. Bu yüzden bizi aradığınızda elimizden ekipmanlardan sizlere sunumlar yapar ve kolay karar vermenizi sağlamaktayız. Temiz ve kaliteli olarak sunduğumuz İstanbul Kadıköy Nişan Organizasyonu için sadece bir telefonla bile bir çok konu hakkında bilgi almanız çok kolaydır. Tabi sadece Nişan Süsleme Konsepti değil konuklar için gerekli olan Catering Hizmeti içinde sizlere kolaylık sunabiliriz. Konuklarınız geleceği zaman olan eksikleri ekibimiz sizin adınıza hazırlıklarını yapmaktadır. Nedir peki bu hazırlıklar derseniz mesela konukların oturması için Sandalye Kiralama, Nişan Töreni İkramları gibi bir çok hizmet yer almaktadır.

Bu tarz Söz Organizasyonu için konukları karşılama çok önemlidir ve her şeyin eksiksiz olması gerekmektedir. Biliyoruz ki aynı anda 60 yada 70 kişiyi ağırlamak onlarla ilgilenmek hiç kolay değildir. Mutlaka profesyonel bir yardım almak gerekmektedir. Bu ister Nişan Töreni ister Söz Merasimi de hepsi için yaptığımız kurulumlar standart olarak sunulmaktadır. Bizim ilk olarak yapacağımız tam bir eksik listesi çıkmamaktır. Burada konukların geldiğinde kotu bir sürprizle karşılaşmaması için her şeyin eksiksiz olması gerekmektedir. Bunu da sizlere sağlayacak olan NİŞAN ORGANİZASYONU için ekibimiz gerekli olan her şeyi sizlere sunmaktadır. Siz hiçbir şey düşünmeyin her şeyi bize bırakın gelen konuklarınızla koyu koyu sohbetler edin tanışın. Konuklar geldiğinde Nişan Masası Kiralama ve Süsleme ekipmanları hazır bir şekilde bir kenara kurulmuş olacaktır. Bunun yanın Düğün Arka Fon Çiçek Kiralama ile kombin ederek masanın daha güzel görünmesini sağlamaktayız.

Her şey kusursuz her şey güzel olması için istediğiniz  Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerimiz çok çeşitlidir. Ayrıca bir birinden güzel renk ve süslemeleri sahip Masa Sandalye Kiralama modellerimize bakmanız beğenmeniz için sizlere sunduk. Tabi sadece bunlarda değil o kadar seçenek var ki hepsi güzel hepsi kaliteli bu yüzden seçmekte biraz zorlanabilirsiniz. Nişan Masası Süsleme seçeneklerinde ister Nişan Hediyelikleri ile alın isterseniz İkramlıklarla hepsi için farklı bir konsept yaparak sizlere sunmaktayız. Dilerseniz daha önce gerçekleştirdiğimiz birçok Söz Töreni için örneklere bakabilirsiniz. Tabi en çok hizmet sağladığımız Nişan Kokteyl İkramları içinde hiç zaman kaybetmeden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 4 adet masa kiralama, 60 adet nişan hediyelikleri konseptli kişiye özel, 30 adet minderli ahşap sandalye kiralama, 50 kişilik nişan catering menüsü soğuk ikramlar, 2 kişilik garson kiralama, ev süslemesi, nişan masası + arka fon kiralama hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir