Genel

İstanbul Avcılar Organizasyon Şirketleri

İstanbul Avcılar Organizasyon Şirketleri içinde amacımız sadece sizlere en başarılı hizmetleri sunmaktır. Bunun için gece gündüz çalışmalar yapan ekibimiz sizlere sunacağı hizmetler lede profesyonel çözümler sunar. Burada EVDE SÖZ ORGANİZASYONU için çok önemli bilgileri sizlerle paylaşacağız. İlk defa beklide yeni akrabalarız sizlere konuk oluyor burada onlarla sohbet etmek ve kaynaşmak istiyorsunuz. Bunu yapmak için yeterli Nişan Malzemeleri Kiralama ekipmanlarımız var mı. Ayrıca  NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI ve SÖZ MERASİMİ CATERİNG için olsa da fark etmiyor genel olarak tüm yapılan sunumlar ve hizmetler aynıdır. Tabi burada beklide heyecanlısınız dışarıdan kimseye güvenmek yerine kendiniz her şeyi yapmak istiyorsunuz.

Bunu doğru bir tercih değildir emin olun sonradan bir çok sorunla karşılaşabilir ve üzülebilirsiniz. Ne yapmak gerekiyor derseniz ilk olarak İSTANBUL AVCILAR NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinden biriyle konuşup anlaşmaktır. Bu şekilde doğru adımlarla giderseniz sorunsuz bir Catering Hizmeti alabilir ve gerekli olan Nişan Masası Kiralama gibi bir çok hizmeti alabilirsiniz. Tabi daha bitmedi Sandalye Kiralama, Nişan Arka Fon Kiralama, Nişan Hediyelikleri gibi o kadar çok ayrıntı vardi neden bu kadar çok şeyle siz uğraşıyorsunuz. Bırakın profesyonel firmalar sizler için en doğru sunumları yaparak sizlere hizmet sunsunlar.

Ayrıca sunulan paketler sizlere ekonomik olacakta indirimli olarak sağlanacaktır. Sizler gelen konuklarınız muhabbet edin tanışın diye sizlere profesyonel çalışan ekipler sağlıyoruz. Her zamanda bu tarz çalışmalar yaparak hep yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz. Şimdi sizlere burada bir sunum yaparak ortalama bütçelerin bilgisini vereceğim. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI  3250TL ( 40 adet nişan hediyelikleri, nişan masası kiralama, 40 kişilik nişan kokteyl menüsü, 2 garson, nişan arka fon kiralama her şey dahil.). Tüm çocuklar bizler için  değerli ve aynı hassasiyetle Çocuk Doğum Günü Partileri için özel ekiplerle çalışarak en mutlu günleri olmasını sağlıyoruz.

Hepimiz biliyoruz-ki çocuk partilerinin eğlence sunanları PALYAÇO KİRALAMA başta yer almaktadır. Bunun yanında ise genel olarak DOĞUM GÜNÜ SİHİRBAZI oldukça talep görmektedir. Özel hafta sonu partileri ve hafta içi kreş için farklı etkinlikler sunarak eğlendirmektedir.  Doğum Günü Palyaço Ne Yapar ( oyunları orta kuyu var, balon patlatalım, halat çekmece, topları çevirmece, en çok mantarı kim toplayacak, yüz boyama ve sosis balondan şekiller yapmaktadır. Sihirbaz Kiralama da neler yapar. ( özellikle kocaman bir valizle işini çok sever 1 saat öncesinde mekanda olur ve bekler. Sonrasında ise ayrılmayan çember, neden çıktı bu kuş, renk değiştiren minik toplar, bez parçası nasıl çiçek olur, kaybolan sopa yerinde durmuyor gbi çok güzel etkinlikler çocukları bekliyor.).

Sizlere en başarılı ve en eğlenceli İSTANBUL AVCILAR DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında profesyonel şekilde hizmet sağlamaktan çok ama çok mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz. Sırada Yetişkin Partileri için sunduğumuz bir çok etkinliklerden oluşan Catering Hizmetleri olarak neler yapıyoruz. Burada genel bir konsept oluşturuyoruz bu club gibi eğlencenin çok olduğu partiler düzenliyoruz. Görünüm olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU yapılıyormuş gibi ama harika bir dj çaldığı müzikle doyasıya eğlenen konuklar çok mutlu oluyor. Burada partinize gelen konuklar bizim için çok önemli onlara elimizden geldiğince en iyi hizmeti sunuyoruz. Tabi gelen misafirlerinizin hem eğlenmesini hemde onlara yiyecek,m içecek servisi yapmamız gerekli.

Biz tüm personelimizle elimizden gelenin en iyisi yaparak sizlerin hizmetinde olacağız. Bir çok etkinlikten farklıdır AÇILIŞ ORGANİZASYONU burada her bir ayrinti ciddi bir şekilde düşünülmeli ve asla amatör firmalarla çalışmamak gerekmektedir. Bizim sizlere sunacağım seçenekler çok çeşitlidir bu yüzden rahatca istediğiniz paketi tercih edebilirsiniz. Neler yok-ki bu paketlerde Açılış Süsleme den oluşan harika çok çeşitli Balon Süsleme dekorasyonları mevcut. Tabi bunlarla da sınırlı değil çok iyi dans eden Palyaço Hizmetleri de var bunu tamamlayan ise Sunucu + Ses Sistemi Kiralama etkinlikleridir. Ben en iyisini istiyorum diyen müşterilerimiz içinde mutlaka Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama dan oluşan mükemmel paketlerde var.

Hepsi sizler için hepsi daha iyi hizmet ederek daha başarılı olmak için olduğunu unutmayın. Bu nedenlerden dolayı kendimizi sürekli olarak geliştirerek sizlere uyum sağlayan etkinlikleri sunuyoruz. Ticaret hayatı zordur ilk günden müşteri oluşturmak ve çevre halka iyi bir görünüm sağlamak bir hizmet kadar önemlidir. Bu yüzden gelen çocukları ve aileleri eli boş göndermeden onlara baskılı balon ve patlamış mısır dağıtmak en doğru tercihlerden olmaktadır. Tabi çalışacağınız İSTANBUL AVCILAR AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde seçim yapmakta önemli bu yüzden en başarılı olanlardan seçim yapmanız gerekmektedir.

Tabi herkes tanıtım istemiyor bazı müşterilerimiz ilk gününü konuklara ayırmış ve onlara jest yaparak çok güzel bir etkinlik olmasını talep ediyor. Yaptığımız görüşmelerin hep sonunda onlara AÇILIŞ KOKTEYLİ için sunumlar yaparak karar almalarına yardımcı oluyoruz.  Burada kararlaştırdığımız İş yeri Açılışı için uygun yerlere bistro masaların kurulumu gerçekleştiriyoruz. Sonrasında harika bir Açılış Kokteyl Menüsü ile devam ederek başka neler yapılacağı hakkında  bilgiler sunuyoruz. En çok tercih edilenler arasında Karşılama Hostesi ve Müzik Grubu Kiralama seçenekleri için tercihler yapılmaktadır.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3250TL ( 55 metre zincir balon süsleme, dj hizmeti, 3 kişi palyaço kiralama, patlamış mısır arabası, 1000 adet logo baskılı balon, 4 bistro masa, uzun tahta bacak, fly tüp temini her şey dahil.). Hayal dünyasını en çok meşgul edenlerden biri DÜĞÜN ORGANİZASYONU nasıl yapılacağını düşünmektir. Sizi anlıyoruz ve bu mutluluğunuza ortak olarak sizlere hizmet sağlamak istiyoruz. Bunu sizin için kolayca yapmamızı sağlayacak istediğiniz her şeyi bizimle paylaşmanız gerekmektedir. İlk sizinle Düğün için Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme seçenekleri ile başlamakla olabilir. Tabi artık her yerde gördüğümüz Düğün Tagı Kiralama seçeneklerimiz arasında bizde tam iç çeşit farklı seçenekler vardır. Bunun yanında beyaz halı ile kombin edilmiş Gelin Yolu Süsleme de elimizde vardır. Bunların hepsini özel tasarımcılarımız saray adlı çalışma yaparak bir birinden güzel seçenekler hazırlamışlardır.

Sizler yeterli dilediğiniz bir modeli gösterin yada anlatalım elimizde bir çok imkan var. Sizlere aynısı değil ama daha güzelini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Vereceğiniz fikirlerin hepsi bizim için çok değerli ve düğün gününüz ünde sorunsuz geçmesi temennimizdir. Farklı çalışmalar yaparak sizlere İSTANBUL AVCILAR DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında daha çok seçenekler sunuyoruz. Yeterli müşteri temsilcimizle gerekli bilgileri alarak doğru paylaşımları yapın. Gerisini ise bize bırakın tasarımcılarımız sizler içinde yüzlerce seçenek sunarak hazırlıklara başlayacaktır. Sırada en çok genç çiftler tarafından tercih edilen DÜĞÜN KOKTEYLİ için sizlere gerekli bilgileri sunacağız.

Öncelikle ekonomik olacakta bu tarz etkinlikler daha uygun maliyetlerle sunulmaktadır. Masa sandalye yerine bistro masa seçimler yapılırsa daha uygun fiyatlarla sunum yapabiliriz. Hem nakliye hemde taşıma açısından her zaman bistro masalar tercih sebebi olmuştur. Bununla birlikte Düğün İkramları olacakta ara sıcaklı menüler çok beğeni kazanmaktadırlar. Konsept olarak her şey aynı fakat sadece masalar bistro olursa da sizin için uygun bütçe olmasına neden olur. Amacımız bütçeniz dahilinde sizlere en uygun paketleri sunmak taktır. Burada seçim yapmanız açısından yedek paketlerle birlikte size en görkemli sunumları yaparak karar vermenizi sağlamaktayız.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL ( 40 kişilik ahşap masa sandalye kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, gelin yolu ve beyaz halı kiralama, 10 adet bistro masa, 3 kişilik garson temini, düğün tagı süsleme, 2 kişilik trio müzik grubu her şey dahil.). Artık herkes eğlence istemiyor ki kimi zaman çiftler sade bir belediye nikah salonunda evlilik akdi gerçekleşiyor. Bunun için Nikah Organizasyon Şirketleri arasından biriyle anlaşıyor ve hizmet alıyorlar. Bunun yanında kimi nikah öncesi kimi nikah töreninden sonra takı merasimi sırasında bizden talep ediyor.

Burada gelecek konukların sıkılmadan beklemesi için harika bir NİKAH KOKTEYLİ için ekibimizle birlikte çalışmalar yapıyoruz. Ekibimiz ellerinde tepsilerle içecek ve yiyecek servisi yaparak herkesin ikramlardan faydalanmasını sağlamaktadır. Burada amacımız yiyecek ve içeceklerden herkesin almasını sağlamaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir