Genel

İstanbul Güngören Açılış Organizasyonu

İstanbul Güngören Açılış Organizasyonu için sizlere geniş kapsamlı etkinlik hizmetleri sağlıyoruz. Hedef olarak ta sizlere ilk günde herkese tanıtmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( 2 kişi palyaço kiralama, 40 metre balon süsleme, uzun tahta bacak, 1 kişi sunucu hizmeti, 1 adet patlamış mısır arabası kiralama, kiralık müzik sistemi, 4 adet masa kiralama, 1000 adet marka baskılı balon hepsi dahil.) İlk günde tanıtım yaparak kendi müşterilerinizi oluşturmanın yolu çok iyi bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU olmasını sağlamaktır. Tabi bunu sizin yapmanız imkansız burada profesyonel destek almakla başlayabilirsiniz. Bu anlamda eğer başarılı sonuçlar istiyorsanız biraz bütçe vermeniz ve sizlere sunuludan paketleri mutlaka incelemelisiniz. Eğer bunları yaparsanız doğru adımları atmış ve sonuç odaklı çalışmış oluruz. En küçük bütçelerde bile olması gerekenlerden biri Açılış Süsleme olmasıdır.

Tabi bunu da Balon Süsleme doğru yapmak kaliteli yapmakta çok önemlidir. Sonrasında yapılacak olansa palyaço kostümlü elemanların broşür dağıtması ve balon dağıtması oldukça önemlidir. Bir yandan müzikler çalınması için Sunucu + Ses Sistemi Kiralama ekipmanlarının kurulması da çok önemlidir. Sunucu telsiz mikrofon takımı ile en güzel anonsları kampanyaları sizler için yaparak tüm herkesin dikkatini çekmektedir. Bu ister bir markanın tanıtımı ister kampanyalar olsun hiç fark etmez sizlerin isteklerine göre hepsinin ayarlanması yapılmaktadır. Bu bilgileri İSTANBUL GÜNGÖREN AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI ile görüşerek almanız daha sağlıklı olacaktır. Burada sizlere sunduğumuz hizmetleri Kasap, Manav, Market gibi İşyeri Açılışları için en uygun olanlarıdır. Eğer ben daha iyi bir paket istiyorum derseniz sizlere Açılış İkram Arabaları önerebiliriz. Mesela Pamuk Şeker yada Patlamış Mısır Arabası Kiralama bu seçeneklerin en başında gelmektedir.

Tabi herkes tanıtım tarzı bir etkinlik istemiyor mesela AÇILIŞ KOKTEYLİ içinde bizden destek isteyen müşterilerimiz mevcuttur. Burada gelecek konuklar önemli kişiler yada davet ettiğimiz kişilerle ilk günün mutluluğunu paylaşmak isteriz. Bu anlamda ne gerekiyorsa sizlere profesyonel ekibimizle sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Seçenek olarak sizlere ilk sunacağımız Müzik Grubu Kiralama olmaktadır. Bunun sebebi daha konuklar KOKTEYL ORGANİZASYONU için gelmeden onları harika bir müzik dinletisi ile karşılamak bize artı puan kazandıracaktır.. Tabi sonrasında ise markanızın bilgilerini verdiğiniz Karşılama Hostesleri burada sizin reklamınızı en iyi şekilde yapacaktır. Tabi Açılış Catering Hizmeti olarak sizlere mükemmel bir Açılış Kokteyl Menüleri sunabiliriz. Karar kıldığınız menünün hazırlanması ve dağıtılması gibi tüm her şeyi bizim ekibimiz sizler için gerçekleştirmektedir. Tabi kaliteli menüler sunan İSTANBUL GÜNGÖREN AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI içinde bizimde olduğumuzu hatırlatmak isteriz.

Tabi burada sunulacak olan seçenekler çok fakat burada sizin bütçeniz bize yol gösterecektir. Hiç sıkılmayın eğer ekonomik bir sunum isterseniz o tarz hizmetlerimizde mevcuttur. Amacımız sizlere çözümler sunarak her zaman hayatınızı kolaylaştırmaktır. Ayrıca masa bistro masaların adetini ve nereye kurulacağı gibi her şeyi birlikte karar veriyoruz. Her zaman sizi dinliyor neler istediğinizi anlıyor ve buna göre gerekli sunumları yaparak sizlere hizmet sağlıyoruz. Burada sizler için hazırladığımız Kuyumcu, Güzellik Salonu, Ofis, Mağaza gibi yerler için her zaman kullanabilirsiniz. Bu yüzden çekinmeden müşteri temsilcimizle görüşebilir bütçe gibi bilgileri alabilirsiniz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 3750TL ( 60 metre açılış balon süsleme, 100 kişilik soğuk açılış ikramları, 10 adet masa kiralama, 3 servis personeli, 2 kişi müzik grubu, 1 kişi karşılama hostesi hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir