Genel

İstanbul Açılış Kokteyl Organizasyonu Firmaları

İstanbul Açılış Kokteyl Organizasyonu Firmaları içinde elimizde bulundurduğumuz farklı seçeneklerle en kaliteli ekip ve ekipmanları sizlere sağlıyoruz. İlk yapılması gereken 1 hafta önceden mekanın resimleri görmek yada gidip incelemek daha sağlıklı olacaktır. Bizim bistro masa kurulumu mobil olduğu için İşyeri Açılış Kokteyl, sırasında nereden yiyecek ve içeceklerin dağıtılmasını istiyorsanız ekibimiz Açılış Kokteyli için orayı belirler ve servis kısmı oradan sağlanır. Tabi çalışacak personellerde önemlidir ilk gün herkesin yüzleri gülmeli ve sorunsuz etkinlik olması için gerçekten çalışması gerekmektedir. Her zaman Açılış Kokteyl Organizasyon Fiyatları istendiği gibi olmayabilir. Burada yapılması gereken öncelikle Açılış Organizasyon Firmaları ile anlaşma yapmadan önce ayrıntılı olarak bilgi almaktır.

Mesela Açılış Kokteyl Menüleri ( kanepe çeşitleri, ekler, tatlı tuzlu kurabiyeler, poğaça, börek gibi soğuk ikramlardan oluşmaktadır. Tabi Açılış Catering sadece bunlarla sınırlı değil mesela çok güzel ara sıcaklardan oluşan ikramlarımız mevcuttur. Detaylı olarak Kokteyl Masası Sunumları için yazılı olarak sizlere görseller ile birlikte bilgi verebiliriz. Siz Açılış Kokteyl Organizasyonu, nasıl yapılır, örnekleri gibi birçok bilgiyi uzman ekibimiz sizin için sağlamaktadır. Tabi farklı paketlerden oluşan Açılış Organizasyon Fiyatları alınan hizmet ve ikramlara göre farklılık gösterebilir. Sadece Açılış Kokteyli olarak değil sizlere Balon Süsleme gibi hizmetlerde sağlıyoruz. Eğer Açılış Süsleme için konsepte uygun farklı çiçek süsleme modellerimizde mevcuttur. Sizlere sunacağımız Kokteyl Organizasyon Menüleri kolay seçim yapmanızı sağlayacaktır.

Bize sadece Açılış Organizasyonları için neler istediğinizi belirtin bizde sizin istekleriniz doğrultusunda Açılış Kokteyli ve Organizasyonu için kaliteli ikramlar güler yüzlü personeller ile sizin için hizmet verelim. Amaç olarak kurulduğumuz ilk günden bu güne kadar Açılış Organizasyonu için en iyi hizmeti sizlere sağlamaktır. Mesela bir Mağaza Açılışı, Satış Ofisi Açılışları, Emlak Ofis Açılışı gibi yerler özellikle Kokteyl Organizasyonu talep etmektedir.

AÇILIŞ ORGANİZASYONU HİZMETLERİ

Mağaza Açılış Kokteyli – Satış Ofisi Açılışları

Açılış Kokteyl İkramları – Kokteyl Organizasyonu

Emlak Ofisi Açılışları – Eczane Açılış Kokteyli

Balon Süsleme – Garson Kiralama

Müzik Grubu Kiralama – Trio Müzik Ekibi

Ses Sistemi Kiralama – Karşılama Hostesi

Manken Kiralama – Açılış Hostesleri

Mobilya Mağaza Açılış Kokteyli – Açılış İkramları

Bay ve Bayan Servis Hostesi – Açılış Catering

Cafe Açılış Organizasyonu ve Süsleme

Fabrika Açılış Organizasyonları

Güzellik Salonu Açılış Kokteyl Organizasyonu

Diş Poliklinik Açılış Kokteyli,

Bay – Bayan Kuaför Açılış Organizasyonu

DJ Kiralama – Işık Sistemi Temini

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir