Genel

İstanbul Beylikdüzü Açılış Organizasyonu

İstanbul Beylikdüzü Açılış Organizasyonu için sizlere o kadar güzel paketler hazırladık ki mutlaka müşteri temsilcimizden bilgi almanızı öneriyoruz. Bu sizlere sunduğumuz paketler özellikle ekonomik olmakta birlikte tam aradığınız gibi profesyonel etkinlik hizmetleri mevcuttur. En değerli dostlarımızı ve arkadaşlarımızı kendi İŞ YERİ AÇILIŞI için ağırlamayı düşünüyorsanız en doğru kararı vermişsiniz demektir. İlk olarak yapılması gereken AÇILIŞ KOKTEYLİ için bu konuda uzmanlaşmış bir şirket ile anlaşmak gerekmektedir. Bunlar Kuyumcu, Dernek, Showroom, Cafe, Ofis için alacağınız hizmete dikkat etmenizi burada önemle belirtiyoruz. Tabi bir ayrıntıda vardi Açılış Süsleme de olması gerektiğine inanıyoruz.

Burada yapılacak olan çok şık bir Balon Süsleme oldukça dikkat çeker ve dikkatleri üzerine toplamasını sağlayacaktır. Tabi gelecek konukların kulaklarındaki pası silmek için Müzik Grubu Kiralama da en iyi seçenekler arasında yer almaktadır. Onun dışında ise gelecek tüm misafirleri hem kapıda karşılar hemde ürünler hakkında bilgi verir Karşılama Hostesleri bu yüzden bu tarz davetlerde oldukça talep edilmektedir. Sırada en önemli ayrıntıdan biri olan Açılış Kokteyl Menüsü için seçim yapmaya geldi. Eğer Açılış İkramları için aradığınız Catering Hizmetleri sağlayan bir yer ise biz sizlere bir çok sunum yapabiliriz. Eğer bilginiz yoksa bunu İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI sizlere sağlıklı bilgiler verebilir.

Bunun için görsel bir çok sunum talep edebilirsiniz uzman bir ekip size tüm bilgileri sağlayacaktır. Tabi bilgi kadar sunulacak olan bütçede önemli bunu biz sizlere çok uygun bütçelerle sunuyoruz. Bizdense teklif alın ve değerlendirin emin olun kaliteli hizmet ve taze ürünlerle sizlere çalışmalar sağladığımızı göreceksiniz. Ayrıca sizlere sunduğumuz farklı renk seçenekleri ile bistro masalarda kuruyoruz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4000TL (  35 metre zincir balon süsleme, 1 kişi karşılama hostesi, 3 garson kiralama, 10 adet kokteyl masası temini, 2 kişilik müzik grubu kiralama, 100 kişilik açılış kokteyl menüsü soğuk ikramlar her şey dahil.). Sırada en güçlü tanıtım ve reklamı gerçekleştirmek için sunacağımız AÇILIŞ ORGANİZASYONU için yaptığımız her şeyin bilgisini sizlere vermekteyiz.

Tüm ticarete başlayan herkes ilk günün önemini verir bu yüzden etkinlik talep ederler. Bunları sağlayacak olan şirketler sundukları örneklerle eğlenceli hizmetler sunmaktadır. Eğer ilk gün başarılı etkinlikler yaparsanız tabii ki hem çevrede iyi bir izlenim yaratır hemde müşteriler kazanmış olursunuz. En başta size önereceğimiz el ilanlarını dağıtması ve müziklerde dans ederek Palyaço Hizmeti sağlanması çok dikkat çekmektedir. Bununla tabiî ki bitmiyor Dj + Müzik Sistemi Kiralama de çok başarı getiren etkinliklerdendir. Elindeki mikrofonla bizim tercih ettiğiniz duyuruları yaparak tanıtıma katkı sağlamaktadır. Doğru bilgiler başarıları arkasından getirir bu yüzden mutlaka İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI ile görüşerek doğru kararları almanız gerekmektedir.

Tabi burada gerekli olan ekip de çok önemli. Her ayrıntıyı değerlendiren ekipler tanıtım için gerçekten çok başarılılardır. Bizim sizlere sunduğumuz seçenekler bunlarla sınırlı değil bu tamamen sizin bütçemizle ilgilidir. Biz seçenekler arasında robot adam, uzun tahta bacak, robot adam, açılış mankeni, gibi bir çok seçeneği sizlere ekibimizle sunmaktayız. Amacımız sizlere tanıtımlar için doğru kararlar alıp başarılı hizmet sağlamaktır. Burada sizde önemlisiniz sizlerin içine sindiği etkinlikler için bilgiler sunuyor o şekilde olursa hizmet sağlıyoruz. Bizim için bütçeniz de önemli alacağınız etkinliklerde bunun yanı sıra sorunsuz bir hizmet olması için ekibimiz elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Ayrıca sizlere sunumlar yaparak dana önceki hizmetlerimizden örneklerle bilgi almanızı sağlıyoruz.

Her zaman bize yazabilir istediğiniz etkinlik konularında bilgi alabilirsiniz. Bunu almanız için özel eğitimli müşteri danışmanız sizlere en doru bilgileri almanızı sağlamaktadır. Mesela örnek olarak burada sizlere sunduğumuz MAĞAZA, RESTORAN, MARKET gibi yerler için İş yeri Açılışlarında uygundur. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL (  dj hizmeti, 50 metre zincir balon süsleme, ses sistemi kiralama, 3 kişi palyaço kiralama, 1 kişi açılış hostesi, patlamış mısır arabası temini, 1000 adet logolu balon her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir