Genel

İstanbul Güngören Nişan Organizasyonu

İstanbul Güngören Nişan Organizasyonu için sizlere süsleme hizmeti ve catering servisi ile bir çok çalışmalar yapmaktayız. Tabi burada oluşacak her şey bizler için çok önemli bu yüzden her zaman sizlere profesyonel hizmetler sunuyoruz. Sizlerle birlikte gelecek konuklar için neler yapalım birlikte karar verelim. Tabi en çok dikkat çekici unsur NİŞAN ORGANİZASYONU için yiyecek ve içecek ikramlarıdır. Ama artık bunları kendinize dert etmeye gerek yok. Burada ekibimiz uzman olarak yapılacak her şeyin düzenli şekilde sunulmaması için gerekli her şeyi sağlar. Bu ister SÖZ MERASİMİ ister NİŞAN TÖRENİ olsun burada sağlanacak her şeyi biz yapabiliriz. İlk olarak harika bir Catering Hizmeti için hazırlıklara başlayalım ve nelerin olması gerektiği anlamında sizlerle paylaşalım. Gelecek davetli sayınız çok ortalama 50 kişi bunu nasıl yapacağınız konusunda bir çok düşünceniz var.

Tabi konuklar ne kadar çok olursa karşılamak o kadar çok zor olacaktır. Her şeyi bir kenara barakalım ve yavaş yavaş olması gerekenler burada paylaşalım. İlk olarak oturma düzeni için Sandalye Kiralama sonrasında ise konseptli bir Nişan Masası Kiralama seçenekleri en başta yer almaktadır. Burada şimdi sizlerle Nişan Süsleme Konsepti için bir çok bilgi vereceğim. Özellikle ayrıntılara önem veren müşterilerimiz gelecek konuklar için Nişan Hediyelikleri+ İkramlıkları için bir çok şeyin resimli yada yazılı olmasını istemektedir. Bu anlamda istediğiniz ürünleri sizlere birer hediye olarak hazırlıyor ve sunuyoruz. Ama bunun için zamana ihtiyacımız var bu yüzden ortalama 10 gün öncesinden bizimle neler istediğinizi paylaşmanız gerekmektedir.

Bu anlamda sizlere profesyonel olarak tasarımcılarımız gerçekleştirmektedir. Süsleme ve catering anlamında profesyonel hizmetler sunan İSTANBUL GÜNGÖREN NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde ilk 10 da olmaktan şok ama çok mutluyuz. Sizlere konsept anlamında her şeyi karşılamaya hazırız sizlerin yeter ki bize fırsat verin bizde bu anlamda en doğru hizmetleri sizlere sunalım. Biraz düşünelim gelecek davetliler geldiğinde hem onlarla konuşmak sohbet etmek hem de onlara ikram sağlamak çok zor olabilir. Bazı zamanların tekrarı olmaz mesela bu nişan da öyledir. Bize göre hiçbir şey yapmayarak sadece uzman ekipten yardım almak en doğru seçimlerden biridir. Tabi burada Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerini sunarken burada bir çok hizmette yer almaktadır. Bunların en başında MASA SANDALYE KİRALAMA ve SÜSLEME HİZMETİ oldukça en çok dikkat çeken hizmetlerin arasında bulunmaktadır.  Bizi her zaman için eksiksiz bir nişan olması için her şeyi

kendi bünyemizden sağlıyoruz. Seçenekler arasında dilerseniz yapmak istediğiniz mekanda buluşalım ve neler eksik olduğunu birlikte karar verelim. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4750TL ( 60 kişilik nişan catering menüsü soğuk ikramlıklar, 30 adet beyaz sandalye kiralama, 5 adet bistro masa kurulumu, 60 adet nişan hediyelikleri, dj hizmeti, nişan masası ve arka fon kiralama, ses sistemi hepsi dahil.) Bu şekilde olursa emin olunki sizlere çok çeşitli hizmetleri sunmaya hazırız. Her zaman oturma düzeni olmaz bu sefer NİŞAN KOKTEYLİ tarzı bir etkinlik olsun bizde ona göre hazırlıklarımızı yapalım. Burada gençlerin oldukça tercih ettikleri bir parti gibi hazırlıklar yapılıyor ve profesyonel DJ Hizmeti ile her şeyi farklı sunabiliriz.

Burada hepimiz biliyoruz ki çalınan müziklerin oldukça önemi büyüktür. Bu şarkıları hiç sorun etmeyin sizleri dj ile nişan öncesi görüştürüyoruz ve kullanılacak müziklerin seçimlerini yapıyoruz. Tabi burada gerekli olan Ses Sistemi Kiralama ve Bistro Masa kurulumu da gereklidir. Bizler sizin için tüm  gerekli her şeyi sizlere sağlayabiliriz. Artık düşünmeyi bırakın sadece sohbet edeceğiniz ve sorunsuz bir etkinlik olması için bize güvenmeniz gerekmektedir. Hazırlıklarımızı çok güzel bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olması için aradığınız her şeyi kendi bünyemizden karşılayabiliriz. Bu tarz kokteyllerde bazen müşterilerimiz romantik bir ortam olmasını ister. Bizde onların isteğine göre Trio Müzik Ekibi Kiralama seçeneklerimizden faydalandırmaktayız. Harika bir ortam güzel çalan müzikler tüm gelen konukların beğenisi kazanmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir