Genel

İstanbul Tuzla Organizasyon Şirketleri

İstanbul Tuzla Organizasyon Şirketleri arasında sizlere sadece amacımız profesyonel hizmetler sunmaktır. Bu hizmetleri ise deneyimli ekibimiz ve son model ekipmanlarımızla sizler için sağlamaktayız. En çok eğlencenin olduğu PALYAÇO + SİHİRBAZ KİRALAMA etkinliklikler inde neler yapıyoruz hepsini burada yazımızda paylayacağım.  İlk olarak Doğum Günü Sihirbazı ne yapar onunla başlıyorum. Sihirbaz gösterisinde özellikle şapkadan tavşan yada güvercin çıkarır, ayrılmayan demirleri ayırır, çözülmeyen ipleri çözer, kocaman bir sopa küçücük beze dönüşür. Asıl önemlisiyse doğum günü çocuğunu yanına alarak onunla birlikte ortalama 45 dakika boyunca harika bir gösteriye imza atar. Gösteri böyle olunca da herkes tarafından büyük beğeni kazanır ve unutulmaz bir gün olmaktadır.

Doğum Günü Palyaçoları tabii ki en güzel yarışmaları ve oyunları sunarak müthiş eğlencenin olmasını sağlamaktadır. Oyunları merak ediyorsanız halat çekmece, balonları patlatalım, yağ satalım, orta kuyu var, sandalye kapmaca gibi bir birinden güzel etkinlikler sunmaktadır. Kişiye özel Konseptli Doğum Günü Süsleme için size gerekli birkaç bilgi vereceğim. En başarılı ve en gerçek bilgileri sizlere sunacak olan İSTANBUL TUZLA DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında olmaktan çok ama çok mutluyuz. Öncelikle hepimiz artık çocuk partilerinde görkemli bir Doğum Günü Arka Fon ve Masa Süsleme İkramları oldukça görmeye başladık.

Özellikle ya çocuğun resmi yada çok sevdiği karakterden olan bu konsept herkes tarafından tercih ediliyor. En güzel Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları bizden temin edebilirsiniz. Bunu yaptırmak isteyen müşterilerimiz ortalama 1 hafta öncesinden karar vermeli ve anlaşmalıdır. Sırada bu partinin yıldızı siz olacaksınız Yetişkin Doğum Günü için sunduğumuz Catering ve Organizasyon Hizmetleri profesyonel olarak sağlıyoruz. Yeni bir aile kurmanın adımlarını atan genç çiftler genel olarak kendi evlerinde NİŞAN ORGANİZASYONU olması istiyor.

Tabi gelen konukları Söz Merasimi yada Nişan Töreni için ağırlamak kolay değil. Ayrıca sohbet etmek kaynaşmak için zamanınızda olması gerekiyor bunu en kolay atlatmanın yolu profesyonel yardım almaktır. Siz gelen davetlilerinize ilgilenirken Söz Organizasyonu için ekibimiz yiyecek ve içecek servisi yapmaktadır. Tabi sadece EVDE NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI ile de bitmiyor gelen konukların oturması içinde Sandalye Kiralama gibi hizmetlerinde olması gerekmektedir. Sonuç olarak Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerinden faydalanarak sizlere Nişan Masası Kiralama, Hediyelikleri, İkramlıkları gibi tüm her şeyi paket olarak sunuyoruz.  Bu yüzden konukları karşılamak daha kolay oluyor bu yüzden paketleri mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

Genel olarak sizlere bu paketleri İSTANBUL TUZLA NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sunmaktadırlar. Burada amaç hem ekonomik hemde eksiksiz olarak sizlere etkinlik hizmeti sağlamaktır. Bu bilgileri bu işi yapanların dışından almak sizlere kotu sonuçlarla etkinliğinizin bitmesine sebep olabilir lütfen bunu unutmayalım. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI  3750TL ( 1 adet nişan arka fon kiralama, 2 kişi garson temini, 60 kişilik nişan hediyelikleri, nişan masası kiralama + süsleme, 60 kişilik nişan catering menüsü, 6 adet bistro masa her şey dahil.). Yeni evlenecek olan çiftlerin en önemli etkinliği olan DÜĞÜN ORGANİZASYONU için burada bir çok konu hakkında konuşacağız.

İlk olarak burada yapılması gereken Düğün Süsleme Konsepti oluşturmak ve onun üzerine çalışma yapmak gerekir. Tabi lazım olacak Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde ön planda tutmalıyız. Her bir ayrıntı bizim için çok önemli acele etmeden yavaş yavaş oluşturduğumuz konseptleri sizlerle paylaşırız. Siz bize sevdiğiniz renkleri ve olmasını istediğiniz düğün ekipmanlarının neler olduğunu belirtmeniz gerekmektedir. Hep öncelik Düğün için MASA SANDALYE KİRALAMA ve Süsleme seçenekleri ile başlanmalıdır. Sonrasında ise Düğün Arka Fon Kiralama ve Gelin Yolu Süsleme ile devam ederek konsept kurmaya devam ederiz.

Bizde 3 çeşit bir birinden güzel DÜĞÜN SÜSLEME HİZMETİ sunduğumuz arka fonlardan mevcuttur. Eğer arasından seçim yapmak ve yerinde görmek isterseniz mutlaka depomuza bir çay içmeye bekleriz. Depomuzda görerek de Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerinizden faydalanabilirsiniz. Kim bilir beklide düğün için farklı süsleme malzemeleri bulabilirsiniz. Bundan dolayı en iyisi sizi showroom bekliyoruz bir birinden güzel ekipmanlardan istediğini seçebilirsiniz. Bundan emin olun ki İSTANBUL TUZLA DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında en iyi hizmet sunan ve en başarılı profesyoneller arasındayız. Bu yüzden etkinliklerde hizmet sunarken her yönüyle düşünerek sizlere örnekler sunuyoruz.

En mutlu günlerinizden olan düğününüzde daha güzel sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Neden sizinde düğününüz en güzel etkinlikler arasında yer almamasın. Bunu yapabilecek kendimizde ekipmanlarımız var sizler yeter ki beğenin gerisini sizler için istediğiniz bir mekanı biz ekibimizle birlikte en şık yerler haline getirebiliriz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI detaylı bilgi için teklif isteyiniz.( 200 kişilik masa sandalye kiralama, 1 adet düğün tagı temini, saray konseptli gelin yolu süsleme, 2 karşılama hostesi, 200 kişilik ara sıcaklı düğün kokteyl menüsü her şey dahil.). Şimdi sırada başarının ilk adımlarını atarken AÇILIŞ ORGANİZASYONU için ne yapmak gerekir uzman ekibimiz sizin için burada paylaşıyor. İlk sırada yapılması gereken bize göre dış mekanın oldukça güzel bir biçimde Açılış Süsleme yapılması ile başlanmalıdır.

Sonrasında ise Balon Süsleme yapılacak yerlerin belirlenmesi ie işlere koyulmak gerekir. Burada alacağınız profesyonel yardım ise sizlere çok faydası olacaktır. Zaten başarılı insanlar yenilikle hep açık olanlar ve herkesi dinleyenlerden oluşmaktadır. Bu nedenlerden dolayı sizlerinde işin ustalarından destek alarak yolunuza devam etmeniz gerekmektedir. Diğer bir ayrıntı ise dansçı Palyaço Hizmeti ile olmakta sunucu müziklerin yayınlarını yaparken palyaçolar hem dans eder hemde broşürlerimizi dağıtımını gerçekleştirir bu yüzden mutlaka değerlendirmeye almanız gerekmektedir. Bu işi gönülden yapan İSTANBUL TUZLA AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sizlerin doğru kararlar almasını sağlayacaktır.

Tabi ki AÇILIŞ İKRAMLARI arasında popüler olan Pamuk Şeker + Patlamış Mısır Arabası Kiralama ile ücretsiz taze olarak dağıtılan yiyecekler en başta geliyor. Bunun yanında bir çok hizmet var mesela Robot Dansçı, Açılış Mankeni, Uzun Tahta Bacak, Şişme Palyaço Kiralama gibi bir çok seçeneğimiz var. Ayrıca burada en çok tercih eden Kuaför Salonu, Cafe, Market, Mağaza,gibi İş yeri Açılışları için tercih etmektedir. Şimdi ise tüm her yerde özellikle talep edilen Açılış Kokteyl Organizasyonu için sizlere bir birinden değerli bilgiler sunuyoruz  Tabi sizde çok önemli konuklarınızın çok iyi derecede karşılanmasını istiyorsunuz.

Bunu sizler için biz yapabiliriz hemde gözünüz arka kalmadan bize güvenebilirsiniz. Sizlere özel AÇILIŞ KOKTEYLİ menüsü oluşturarak ilk adımlara başlarız. Sonrasında ise harika bir Trio Müzik Grubu ve Karşılama Hostesleri ile dahada mekanı havalı hale getirebiliriz. Bizim işimiz bu sizlere prestij kazandırmak ve seçimleri doğru yapmaktır. Sizlere sunacağımız profesyonel servis ekiplerde oldukça işinde başarılı kişilerden oluşmaktadır. Amacımız sizlerin etkinliklerinde daha başarılı işler yaparak en önemli günlerinizin bir parçası olmaktır.

Her zaman için düşündüklerinizi bize bildirin bizde gerekli sunumları ve işleri yaparak size hizmet sağlayalım. Yılarca sizlerin hizmetinde çalışarak kendimizi sürekli olarak geliştirerek çalışmalarımıza devam etmekteyiz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL  ( 1000 adet baskılı balon dağıtımı, 2 palyaço kiralama, 2 broşür dağıtım hostesleri, 60 metre balon süslemesi,  1 sunucu, müzik sistemi kiralama her şey dahil fiyat sunulmuştur.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir