Genel

İstanbul Bahçelievler Açılış Organizasyonu

İstanbul Bahçelievler Açılış Organizasyonu için sizlere hazırladığımız hazır paketler çok kolaylık sağlayacaktır. Burada önemli olan sizlerin bütçesi dahilinde en başarılı hizmeti sizlere sağlamaktır. CAFE, MARKET, MAĞAZA AÇILIŞ ORGANİZASYONU için özenle hazırladığımız profesyonel kadrolarla bize  sadece bir telefon uzaklığındadır. En başta tabiî ki Açılış Süsleme bir İş yeri Açılışı için çok güzel olur. Tabi yoldan geçen yada görenler Balon Süsleme olduğu yere dikkatlerini verirler bu yüzden yapılacakların en başında gelmektedir.  Sonrasında mekanın önüne harika sunumlar yapan bir Sunucu ve Müzik Sistemi Kiralama olursa etkinlik daha renkli olacak daha çok güzel olması sağlanacaktır.

Tabi her bir ayrıntı bizim için önemli bu yüzden çalışan personelleri dikkatli seçmek ve bu işe hakim kişilerden olmasına dikkat ediyoruz. Güzel bir müzik yayını yapılıyorsa burada şarkıları duyan dansçı Palyaço Hizmeti ile mekanın önünde dans eden palyaçolarda dikkatleri çekecektir. Ellerinde ise baskılı balon yada el ilanları olmakta onları mekanın sağından ve solundan geçen herkese dağıtımını gerçekleştirmektedirler. Özellikle İSTANBUL BAHÇELİEVLER AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizim size önerimiz mutlaka Açılış İkramları olursa daha iyi sonuçlar alacağımızdır. Bunlar Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama seçenekleri ile birlikte ücretsiz olarak dağıtımı ekibimiz tarafından sizler için yapılmaktadır. Burada taze olarak dağıtılan patlamış mısır ve pamuk şeker tüm herkes tarafından çok sevilmekte ve inanılmaz sıralar oluşmasını sağlamaktadır.

Diğer seçeneklerimiz arasında sizlere Uzun Tahta Bacak, Açılış Mankeni, Robot Adam, Maskot Kiralama gibi farklı hizmetlerde sunabiliriz.  Önemli olan size özel paketleri bulup onun üzerinde çalışarak en iyi sonuçlara ulaşacağımız etkinlikleri gerçekleştirmektir. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( 2 kişi palyaço kiralama, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, dj hizmeti ve ses sistemi kiralama, 4 adet bistro masası temini, 50 metre açılış balon süslemesi, patlamış mısır arabası kiralama her şey dahil.). Gelecek davetlilerin önemli olduğunu biliyoruz burada KUYUMCU, ECZANE, OFİS, GALERİ AÇILIŞ KOKTEYLİ için aynı hassasiyetle sizlere profesyonel hizmet sağlıyoruz.

Ortalama iyi bir etkinlik olması için bir hafta süre oldukça rahat hazırlanmamızı sağlayacaktır. İlk olarak mekanın uygun yerlerine bistro masaların kurulacağı yerleri belirlemek çok önemlidir. Tabi sadece bu değil mesela servis masası yada mutfaktan mı yapılacak ikramlar bununda önemi büyüktür. Bazen müşterilerimiz gelecek konukların kapıda karşılanmasını ve açılış sırasında markasını tanımamamızı Karşılama Hostesleri tarafından yapılmasını istiyor. Bu seçenek sizler içinde geçerli istediğiniz zaman bu konuda bilgileri müşteri danışmanımız dan öğrenebilesiniz. Her ayrıntıyı sizlere detaylı olarak sunan İSTANBUL BAHÇELİEVLER AÇILIŞ KOKTEYL ŞİRKETLERİ başarılı sonuçlar almanız için elinden gelenin fazlasını sunmaktadır. En önemliler arasında olan Açılış Kokteyl Menüleri taze ve şık sunumlar olmasına dikkat edilmesi gerekiyor.

Bizler ara sıcaklı menüler ve soğuk ikramlar olsun hepsi için Açılış Catering Hizmeti sunuyoruz. Bunları yerine göre mobil olarak mutfak kuruyor ara sıcaklı ikramları yerinde pişirip sıcak sıcak dağıtıyoruz. Biz her şeye önem veriyoruz gelecek davetlerin en iyi şekilde ağırlanması için çok iyi organize oluyoruz. Bizim için çok değerlisiniz ve sadece tek hedefimiz en mutlu günlerinizde sizlere destek olup hayatınızı kolaylaştırmaktır. Ne zaman olursa olsun sadece sizlerin istediği bir alanı saatler için etkinlik yerine mobil olarak çeviriyoruz. Sizler için en güzel şarkıları çalan bir Trio Müzik Grubu tüm konuklarınıza harika bir dinleti yaparak kulaklarının pasını silsin ve onları mutlu etsin.

Müzik Grubu Ekibimiz gerçekten bu işe yılları vermiş uzman sanat ve müzikçiler den oluşmaktadır. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5000TL ( 2 kişi Karşılama Hostesleri, 3 kişilik Trio Müzik Grubu, 45 metre balon süsleme, 10 adet bistro masa kiralama, 100 kişilik açılış catering menüsü ara sıcaklı olandan, 4 kişilik garson ve servis hostesi her şey dahil. )

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir