Genel

İstanbul Tozkoparan Organizasyon Firmaları

İstanbul Tozkoparan Organizasyon Firmaları içinde sizlere kurumsal olarak çözümler sunan ve en son model ekipmanlarla çalışan bir şirketiz. İstediğiniz zaman istediğiniz yeri saatler içinde harika bir etkinlik mekanı haline getirebiliriz. İlk olarak Villada, Evde, Bahçede Nişan Organizasyonu için sizlere sunduğumuz hizmetleri sıralı olarak paylaşıyorum. Gelecek olan konukların sayısı belli ise o zaman ilk olarak Sandalye Kiralama ve Nişan Töreni İkramları için bilgi verelim sizlere. Burada sizlerin en güzel karşılamayı kendinizin yapacağınıza eminiz. Ama bazen profesyonel olarak yardım almak en doğrusu olur. Bu özellikle yüksek sayıda Söz Merasimi ve Nişan Organizasyonu olduğunda gereklidir. Biraz düşünelim aynı aynda 50 kişiyi misafir edebilir miyiz.

Bunun cevabı çok kolay elimizde gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama varsa olabilir. Tabiî ki Söz Organizasyonu içinde bu geçerli eğer elimizde yeterli ekipmanımız olursa sorunsuz geçebilir. Bu saydıklarımız da yeterli değil Nişan Masası Süsleme, Nişan Tagı Kiralama, Hediyelikler, İkramlıklar gibi bir çok ayrıntılı olarak hizmet lazım. Burada sizin yapmanız gereken tek şey Söz Organizasyon Paketleri ve Fiyatları hakkında bilgi almaktır. Eğer bu şekilde yaklaşırsanız bir çok sorun olmayacaktır. Birde Nişan Kokteyl Menüleri var mesela bizim harika sunumlardan oluşturduğumuz harika sunumlara sahip ikramlar.  Bu bilgileri İster VİLLADA ister EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında tavsiye olarak sunumlar yaparak bilgi almanızı sağlıyoruz. Sırada çoğu zaman her belediyede özellikle evlilik akdi sonrasında takıa töreni için Nikah Koktyel Organizasyonu talep edilmektedir.

Bu takı töreni sırasında özellikle up uzun kuyruklar olduğunda gelen konukların sırada halinde beklerken yiyecek ve içecek dağıtımları olması sağlanmaktadır. Bu hizmeti her zaman İSTANBUL TOZKOPARAN KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlere Catering Hizmeti olarak sağlıyoruz. Hangi belediye olursa olsun dışarıdan ikramlar için hizmet almanıza izin veriyorsa bizi arayabilirsiniz. Örnek olarak şimdi sizlere özel sunumlar yaparak bütçe bilgilerini paylaşacağım.  NİKAH KOKTEYL FİYATLARI 4000TL (paket içeriği 150 kişilik kokteyl menüsü, 4 kişilik servis personeli, 20 adet kiralık sandalye,  kokteyl masalarının süslenmesi, 1 adet çiçekli tagı kiralama her şey dahil ) . Sırada tanıtım odaklı gümbür gümbür bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU nasıl yapılır gerekli olan ekipler nelerdir hepsi için paylaşım yapıyorum.

Öncelikle tanıtım için gerekli olan ekipmanlar ve süsleme modelleri çok önemlidir. İlk olarak çok güzel bir Açılış Süsleme bize görüntü olarak hem şıklık hemde ilgi çekerek Balon Süsleme yapılması gerekmektedir. Birinci adımda eğer güzel bir BALON SÜSLEMESİ yapıldıysa ikinci sırada hemen ücretsiz olarak dağıtım yaptığımız Açılış İkramları bulunmaktadır. POPCORN ( PATLAMIŞ MISIR MAKİNESİ ), PAMUK ŞEKER ARABASI KİRALAMA bize tanıtım için çok yardımcı olacaktır. Bunun sebebi çok basittir üçretsiz olarak dağıtımını yaptığımız bu ikramların taze olmasına ayrıca herkes tarafından hoşnut ile karşılanmaktadır. Tabi burada dansçı Palyaço Kiralama etkinliğini unutmamak gerekir dans eder ilgi toplar yada el ilanı, baskılı balon dağıtır. Burada onlara düşen görevleri düzenli olarak yapılması ve deneyimli ekiplerinde sağlanması çok önemlidir.

Ekipte olan eksikliğin en başında Sunucu ve Ses Sistemi Kiralama olmaktadır. Müziksiz bir İş yeri Açılışı düşünülemez çok sadece ve ağır ilerler o yüzden mutlaka ekipleri iyi seçmek gerekmektedir. Sizlere yapacağı örnekler ile bu alanda en iyi sunumu İSTANBUL TOZKOPARAN AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI vererek sizleri bunu konuda bilgi almanızı sağlayacaktır. Bu bilgileri başka yerde kesinlikle aramayın doğruları işi yapanlardan öğrenin. Farklı seçeneklerde sahibiz mesela Uzun Tahta Bacak, dev Şişme Palyaço Hizmeti, Fly Tüp gibi hizmetlerde sizlere profesyonel olarak sağlıyoruz.

Şimdi ise sizlere gelen konukları en iyi şekilde karşılamak için Açılış Kokteyl Organizasyonu olurken nelere dikkat etmemiz gerekir. Bunların tüm bilgilerini sizlerle paylaşarak örnekler sunarak bilgi almanızı sağladık. Burada yapılması gereken en önemli etkenlerden biri olan bir hafta öncesinde çalışacağınız şirket ile görüşmek oldukça fayda sağlayacaktır. Burada yazılı olarak sizlere örnek bir teklif hazırlayıp sunacağım kolayca buradan neler olduğunu öğrenebilirsiniz.  AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4000TL ( paket içeriği 2 kişilik Karşılama Hostesi, 2 kişilik Trio Müzik Grubu, 100 kişilik Catering Hizmeti, 3 kişilik Garson Temini, 12 adet Bistro Masa Kiralama her şey dahildir.).

Sırada eğlencenin en güzel olduğu ve herkesin neşe dolduğu Çocuk Doğum Günü Partileri için yaptığımız hizmetleri sizlere detaylı olarak anlatıyorum. Bu partilerde özellikle çocuklarla iyi anlaşan ve onları oyunlarda tutabilen başarılı animatörler olması gerekmektedir. Bizim ekibimiz hepsi eğitimli bu konuda yıllardır hizmet sağlayan personellerden oluşmaktadır.  Sunduğumuz Palyaço Kiralama ile çocukların doyasıya eğlenmesini ve hediyeler almasını sağlıyoruz. Yarışmalarda halat çekmece, çuval yarışı; zıp zıp, yüz boyama ve sosis balon dağıtımı gibi bir çok şeyi çocuk partilerinde sağlıyoruz. Sihirbaz Gösteri Hizmeti ise şapkadan çıkan rakun, yada tavşan, para nereye gitti, bez parçası harika bir sopaya donüştü, bu çemberler ayrılmıyor gibi bir çok sihiri çocuklarla yapmaktadır. İSTANBUL TOZKOPARAN DOĞUM GÜNÜ PALYAÇO + SİHİRBAZ KİRALAMA FİYATLARI 900TL .

Sırada Çocuk Partisi için en renkli hizmet olan Kişiye Özel Doğum Günü Konsepti Süsleme için neler yapıyoruz onu anlatıyorum. Özel tasarımcılarımız sizin istediğiniz bir görsel yada sevdiği bir çizgi film karakterini özel tasarımlar yaparak sizlere farklı sunumlar sağlamaktadır. Bunlar Doğum Günü Masası Kiralama, İkramlıklar, Hediyelikler, Balon Süslemesi, Arka Fon (AFİŞ) olmaktadır: Burada özellikle 1 hafta öncesinden bilgi verilmesi ve konseptin ona göre ayarlanması gerekmektedir. İstediğiniz parti için konseptli bir doğum günü süsleme olması için burada yazanları mutlaka uygulamanız gerekiyor. Çok çocuk partileri yapıyoruz ama neden Yetişkin Doğum Günü Organizasyonu olmasın sizde kendini şımartın.

Gelecek konuklarınız için yiyecek ve içeceklerin sağlanması ve harika müziklerle dans etmeyi sizde istemez misiniz. Hemde kendi evinizde yada bahçenizde biz bunu sizlere gerekli her şeyi karşılayarak sunabiliriz. Burada sunacağımız Catering Hizmetleri, kokteyl masası kurulumları, garson ve servis hostesi ile en güzel parti sizin olabilir. Harika bir KOKTEYL ORGANİZASYONU temalı bir partinin yıldızı siz olun. Şimdi ise genç çiftlerin en çok hayalini kurduğu Düğün Organizasyonu için biz ne gibi hizmetler sağlıyoruz hemen başlayalım anlatmaya. Öncelikle burada renklerin bir birine uyumu ekipmanlar kadar önemlidir.

İlk yapmamız gereken ise bize İSTANBUL TOZKOPARAN DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sunulan görselleri incelemektir. Burada eğer görseller ile birlikte karar alırsak düğün günü Düğün Malzemeleri Kiralama ekipları nasıl duracağını görmüş oluruz.  Tabi Düğün için Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modellerde ayrıca görünüş olarak önem taşımaktadır. Tüm detaylar önemlidir en güzel düğünlerin temelinde hep profesyonel Organizasyon Şirketleri olmaktadır. Bu yüzden sizlere sunulan önerileri acele etmeden incelemenizi öneriyoruz.  Bizim profesyonel olarak sunduğumuz Düğün Ekipmanları Kiralama da herkeste olmayan çok güzel tasarımcılarımız yaptığı Düğün Süslemeleri bulunmaktadır.  Burada Düğün Arka Fon, Çiçekli Gelin Yolu Süsleme, Nikah Masası Kiralama Setleri bulunmaktadır.

Bu ürünleri sizlere kendi depomuzdan kendi araçlarımızla sağladığımız için DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI en uygun bütçelerle sizlere sunulmaktadır. Tabi bu bütçeler eğer Düğün Kokteyl Organizasyonu olursa daha uygun sunulmaktadır. Oturma düzenli herkese masa ve sandalye gerekmekte bu sebebinden dolayıda nakliye, taşıma gibi ek maliyetlerle sunulmaktadır. İstediğiniz bir yeri mekanı hiç fark etmez DÜĞÜN KOKTEYL alanına saatler içinde çevirebiliriz. Bunu sürekli olarak yaptığımız için ekibimiz bu konuda kendine çok ama çok güveniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir