Genel

İstanbul Soğanlı Organizasyon Firmaları

İstanbul Soğanlı Organizasyon Firmaları içinde en deneyimli etkinlik hizmeti sunan ekibe ve en geniş ekipmanlara sahip  bir şirketiz. Aradığınız etkinlikler için her şeyde sizlere yardımcı olabilir ve aradığınız hizmeti sizlere sağlayabiliriz. En güzel en eğlenceli bol bol mutluluk olan ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için neler yapıyoruz özellikle tavsiyelerimizi incelemelisiniz. İlk olarak tüm eğlenceli etkinliklerde gördüğümüz Palyaço Kiralama ile ilgi sonrasında ise Doğum Günü Sihirbazı neler yaptığını paylaşıyorum. Palyaço muz çocuklarla iyi anlaşan ve onların istedikleri oyunlarla eğlenceye devam eden profesyonel animatörlerden oluşmaktadır.

Sihirbaz ise sadece show yapmaz çocuklarla birlikte sihir yaparak onla unutulmaz bir doğum günü olmasını sağlamaktadır.  Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 1000TL paket içeriği ( Bay ve Bayan Palyaço + Sihirbaz Hizmeti ( 2 Kişilik bay ve bayan palyaço hizmeti, oyunlar, yarışmalar, sosis balon ve yüz boyamacı.  Sihirbaz gösterisi şapkadan güvercin çıkarma, rakun nerede, kaybolun sopa, ayrılmayan çember gibi bir çok show ) Ayrıca sihirbazımız çocuklara bubble shoıw da yapmaktadır yapılmasını isterseniz müşteri temsilcimizle görüşerek bilgi vermeniz gerekmektedir.  Yetişkin Parti Organizasyonu için sunduğumuz profesyonel hizmetlerden faydalanmak bir telefon kadar yakındır.  Özellikle burada İstanbul Soğanlı Kokteyl Organizasyonu gibi bir konsept oluşturup hizmet sağlıyoruz. Partiniz için gelen konuklar bizler içinde çok önemli bu yüzden parti başlamadan önce her şeyin hazırlıklarını bitirmiş oluyoruz.

Parti için en güzel yiyecek ve içecek ikramları, garson temini, karşılama hostesi gibi gerekli olan ikramları ve ekibimizde sizlere sağlıyoruz. Özellikle en iyi dj lerle ve profesyonel ekipmanlarla çalışarak partinizi mükemmel hala getiriyoruz. Evde, Cafede, Yazlıkta, Villada olsun hiç fark etmez elimizden gelenin en iyisini sizlere sunmaya hazırız. Sizlere kişiye özel konseptli Doğum Günü Masası Süsleme + Kiralama içinde hizmet sağlayabiliriz. Fakat tasarımcılarımızla 1 hafta öncesinden konuşmanız gerekmektedir. Burada sizlere sağlayacağımız doğum günü hediyelikler, arka fon afiş, ikramlıklar, ev süsleme gibi bir çok hizmeti konsept olarak sağlıyoruz.

Herkes çalgılı müzikli düğün istemiyor bazı ailelerin tercih sadece bir nikah sonrasında takı töreni ile bitiyor. Burada sizlere bir çok belediye salon sağlıyor fakat Nikah Kokteyli için hizmeti dışardan almanız konusunda bilgi sunuyor. Tabi burada Nikah Organizasyon Firmaları arasında sizlere yiyecek ve içecek ikramları sunarak Catering Hizmeti sağlıyoruz. Burada sizlere sunduğumuz NİKAH KOKTEYL MENÜLERİ arasından seçim yaparak en uygun bütçelerle hizmet alabilirsiniz. En prestijli ve başarılı iş adamlarının arkasında ilk günden yaptığı Açılış Kokteyl Organizasyonu olmuştur.Burada yeni bir adım atılırken en doğru tercih KOKTEYL ORGANİZASYONU ile iş hayatına başlamak doğru bir tercihtir.

Tabi hizmet alınacak olan  Açılış Organizasyon Şirketleri arasında anlaşma yapmadan önce profesyonel olduğuna emin olmak gerekir. Bunu anlamak kolaydır aslında referanslarına ve daha önce yaptığı etkinliklere bakarak anlayabilirsiniz. Ayrıca gerekli olan çalışama personelinde kararlaştırılmalıdır görev alacak herkesin ise başlamadan 2 saat önce İş yeri Açılışı için mekanda olmasında büyük fayda var. Tabı garson ve servis personelleri daha erken olmalı mesela 5 saat ortalama süre yeterli olacaktır.

Diğer yandan tanıtım için İSTANBUL SOĞANLI AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında anlaşmayı düşündüğünüz şirket ile en az 1 hafta öncesinden detayları görüşmeniz gerekmektedir. İlk olarak yapılması gereken Açılış Süsleme için uygulama yapılması gerekli burada direkleri kullanarak karşıdan karşıya Balon Süsleme yapılması oldukça fayda sağlayacaktır. Sonrasında güzel bir Ses Sistemi ve Dj Kiralama olursa ortalığı renklendirecek dj de mikrofonla konuşmalar yaparak tanıtım için etkili olacaktır. Arkadan gelen müzikle dansçı palyaçolar hem dans ederek hemde el ilanları dağıtarak yoldan geçen herkesin dikkatini çekecektir.

Eğer bütçemiz varsa tahta uzun bacak kiralama, robot adam, şişme palyaço temini gibi etkinlikler dende faydalanabilirsiniz.  Bu Cafe, Mağaza, Güzellik Merkezi, Eczane olsun hepsinin Açılış Organizasyonları için uygun hizmetler sunduk. Kendi yerimizde yanı EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için neler yaparız hepsini yazıyorum. Burada önemli olan kişi sayısıdır gelecek konuklar 10 yada 15 ise fazla sorun olacağını düşünmüyorum. Ama sonuç olarak 50 olursa bu sizi gerçekten çok yorabilir burada yapılacak olan en akılla çözüm Nişan Organizasyon Firmaları ile görüşüp bilgi almaktır. Onlar size en doğru bilgileri ve Nişan Masası Kiralama, Hediyelikler, İkramlıklar gibi gerekli olan tüm bilgileri sağlayacaktır

İster İstanbul Soğanlı Söz Organizasyonu olsun genel olarak yapılan her şey aynıdır sadece isteklere göre hizmetler verilmektedir. Tek yapmanız gereken Evde Söz Töreni İkramları için Catering Firmaları ile görüşmek ve doğru bilgileri almaktır. Bizimde sizlere sunacağımız söz masası kiralama, catering hizmetleri, söz için ev süsleme gibi bir .çok hizmetimiz var bilgi almak için bizi aramanız yeterli olacaktır.  Sizlere örnek olarak bütçe sunumu yapıyorum NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL (paket içeriği nişan masası süsleme + kiralama, 5 adet bistro masa kiralama, 60 kişilik yiyecek ve içecek hizmeti nişan kokteyl tarzı, 2 garson temini ve gerekli olan servis ekipmanları .) Şimdi sizlerle birlikte en başarılı İSTANBUL SOĞANLI DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasından tercih yapmadan önce ne gibi hizmetler var hepsini paylaşalım.

Burada en çok ekipmanı olan şirketler aslında en çok iş yapandır neden derseniz  Düğün Süsleme Konsepti tamamen elinde olan ekipmanlara bağlıdır. Düşünsenize kocaman bir DÜĞÜN TAGI KİRALAMA nasılda güzel durur tabi bunu kombin yapmak gerekir mesela Dev GELİN YOLU SÜSLEME buda olursa muhteşem olacaktır. Bu yüzden ekipmanlar çok önemlidir mesela bizden kiraladığınız tüm Düğün Malzemeleri Kiralama kendi depomuzdan etkinlik alanına kendi araçlarımızla götürülür bu nedenlerden dolayı bizim sunduğumuz bütçeler doğal olarak en uygun olmaktadırlar. Tabi burada sizlere sunacağım farklı konseptler var mesela Düğün Kokteyl Organizasyonu için neler yapıyoruz bu tarz etkinlikler için sunduğumuz hizmetler biraz daha farklıdır. Burada genel olarak Catering Hizmetleri ve ekipman kiralama gibi hizmetleri aynı anda sunuyoruz.

Mesela Düğün Kokteyli için bistro masa kurulumları ve yiyecek içecek ikramları gibi her şey dahil olarak sunarız. Gerekli olan servis personelleri, garson hizmeti, karşılama hostesi,servis ekipmanları gibi tüm hizmetler içinde bulunduran paketlerimizi mutlaka incelemelisiniz. En çok tercih edilmemizin en büyük sebepleri gereken her ayrıntı biz planlarımız ve sonrasından da uygulaması yaparız. Kokteyl Organizasyon Firmaları içinde bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir