Genel

İstanbul Çatalca Nişan Organizasyonu

İstanbul Çatalca Nişan Organizasyonu için sizlere uzman ekibimiz ve son model ekipmanlarımız her zaman hizmet vermeye hazırız. Sizlere sunacağımız farklı süsleme konsepti ve catering servisi ile çözümler üretmeye devam ediyoruz.  Eğer sizde araştırmalara başladıysanız gelecek konuklarınız için ilk adımı atmışsınız demektir. Burada ilk önce yapılması gereken aslında gelecek davetli sayısını mutlaka öğrenmektir. Burada gelecek konukların sayısına göre ikinci adımı atmak gerek eğer otuzdan fazlaysa o zaman bir çok sorun oluşabilir bunları engellemenin en güzel yönü destek almaktır. Bu destek bir farklı etkenden oluşur mesela oturma düzeni için Sandalye Kiralama yiyecek ve içecekler için Catering Hizmeti daha neler neler bu yüzden iyi düşünmelisiniz.

Burada önemli olan NİŞAN TÖRENİ yada SÖZ MERASİNİ için her şeyin dikkatli bir şekilde hazırlanması gerekiyor. Hem siz konuklarla ilgilenip bir yandan da yiyecek içecek servisi yapmak oldukça zorlayabilir.  Bu yüzden değişik birkaç durum var bunların hiç birini yaşamak istemeyiz. Bu sebeplerden dolayı en iyi Nişan Malzemeleri Kiralama içinde bir yerle anlaşmak doğru olacaktır. Bizler sizin için her şeyi düşünüyor ve gerekli olan her şey için paketler hazırlıyoruz. Bunlar çoğu zaman Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti gibi seçecekler den oluşuyor. Ayrıca Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları için sizlere istediğiniz konsepti bir hafta içinde hazırlıyoruz. Profesyonel süsleme konsepti ve catering hizmeti sağlayan İSTANBUL ÇATALCA NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizden de bütçe teklifi alabilirsiniz.

Sırada Nişan Kokteyl Catering Hizmeti için neler yapıyoruz bunun bilgisini de paylaşmak istiyorum. Öncelikle bize bir mutfak gerekli bu yüzden ilk bize mutfağı göstermenizi isteriz. Orda yanımızda getirdiğimiz yiyecek ve içeceklerin hazırlıklarını yaparız. Bir yandan ise Nişan Ekipmanları Kiralama aldığınız ürünlerinde hazırlıkları yapılmaktadır. Nişan Masasını bir yandan ekibimiz istediğiniz yere kurulumu yapar ve üstündeki konsept ürünlerin dizmeye başlamaktadır. Tabi çiçekli Nişan Arka Fon Takı Kiralama ve Süsleme Hizmeti bir yandan kurulumları yapılmaktadır. Ortalama  1 saat kala her şeyi hazırlar ve misafirlerimizi beklemeye başlarız. Her zaman birinci kuralımız her şeyin hazır olması konuklardan önce sağlanmaktadır. Tabi kurulacak olan Masa Sandalye Kiralama da dahil olmak üzere hepsi hazır olur. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI  4250TL  ( 2 kişilik garson temini, 50 kişilik nişan hediyelikleri kişiye özel, nişan arka fon kiralama, 30 adet beyaz sandalye kiralama, ev dekorasyon süslemesi, 4 adet bistro masa kurulumu, 50 kişilik nişan kokteyl menüsü, nişan masası kiralama, sunumlar için gerekli mutfak ekipmanları hepsi dahil.)

Burada sunduğumuz paketi isterseniz Söz Organizasyonu içinde kullanıma oldukça uygundur. Eğer bir şirket ile anlaşmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken kendilerine gelecek konuk sayısı ve neler istediğiniz konusunda bilgi vermektir. Bu bilgileri alan şirketler sizlere gerekli olan sunumlar yapacaktır. Bu sunumlar hem ekonomik hem de eksiksiz olduğu için seçerseniz bir çok sorun çıkmasına engel olacaksınız. Tabi ayrıntılı bir listenin yapılması bazı ürünlerin unutulmasına engel olur. Ayrıca Nişan İkramları için konseptli olsun derseniz 10 gün öncesinden kendileri ile görüşüp anlaşmak gerektiğini unutmamak gerekir. Bu bilgileri sizlere zaten NİŞAN ORGANİZASYONU için bilgi paylaşımı şirketler yapar. Bu yüzden kesinlikle kendiniz gidip ürünleri alıp hazırlamaya çalışmayın. Böyle yaparsanız konuklar geldiğinde çok zor duruma düşebilirsiniz. Tabi sadece ikramlıklar yok nişan töreni malzemeleri de oldukça gereklidir.

Bu tarz konseptleri bilen kişilerden temin etmek en doğrusu olacaktır. Bir çok müşterimiz bizim sunduğumuz hizmetleri çok beğenmekte ve söyledikleri ise iyi ki kendim yapmadım sizin gibi profesyonel ekipten hizmet aldım demektedir. Ve bizlere teşekkür etmektedirler sizin de en mutlu gününüze ortak olabiliriz emin olun ki elimizden gelenin fazlasını yaparak konuklarınızı çok iyi şekilde ağırlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir