Genel

İstanbul Harbiye Organizasyon Firmaları

İstanbul Harbiye Organizasyon Firmaları içinde sizlere profesyonel ekip ve ekipmanlar sunarak hayatınızı kolaylaştırıyoruz. Amaç olarak sadece müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak mutlu müşterilerle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk olarak AÇILIŞ ORGANİZASYONU için sizlere yapacağımız gerekli sunumlarla kolayca bilgi almanızı sağlayacağız.. İlk olarak gelecek konuklar için güzel bir Açılış Kokteyl Organizasyonu duşunu yorsanız sizlere bunu başarılı ekibimizle sağlayabiliriz. Burada ilk olarak yapılması gereken gelecek misafirlerin net sayısının belli olmasıdır. Eğer sayınız belli ve tarih belirlemeye hazırlanıyorsanız artık en baştan başlayarak tüm detayları konuşabiliriz. Gelecek konuklara göre hazırladığımız kokteyl masaları ve servis ekipmanların hazırlıklarını daha konuklarınız gelmeden 3 saat öncesinde hazırlarız ve bekleriz.

Açılış Organizasyonu Artık misafirleriniz gelmeye başladığında bir yandan Trio Müzik Grubu dinleti ile gelen konukları karşılar ve servis elamanlarımız ellerinde tepsilerle dolaşarak herkese ikram dağıtımı yapmaktadır.Sizler için sağlığımız İstanbul Harbiye Açılış Organizasyon Firmaları arasında Fiyatları, hizmetleri özenerek ve dikkat ederek sağlıyoruz. Zaman bizim için çok değerli ve bunu da sorunsuz etkinlikler olması için çok dikkatli davranıyoruz.  Diğer yandan ise tanıtım ağırlıklı bir Açılış Organizasyonu nasıl olur, nelere dikkat edilmeli pepsinin paylaşalım. Burada herkesin aldığı görevleri yerine getirmesi oldukça önemlidir. Mesela karşılama hostesleri, dansçı palyaçolar kendilerine verilen el ilanlarını dikkatlice dağıtmalı ve sorunsuz şekilde işini yapmalıdır.

Diğer yandan uygulama olarak en çok dikkat çekici Balon Süsleme dekorasyonudur. Burada Açılış Süsleme yapılırken en kalabalık cadde ve mahallede olması da önemlidir. Tabi son olarak dj ve ses sistemi kiralama hizmetimizde dj yayınladığı şarkılarla bir yandan anons yaparak tanıtıma yardımcı olması çok önemlidir. Diğer yandan sizlere Açılış İkramları  içinde hep olumlu yorumlar aldık ve herkes tarafından da beğenildi. Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama için sizlere sadece bir telefon kadar uzağız.

Sizlere sağladığımız İSTANBUL HARBİYE KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI içinde Sergi Açılışları, Seminer, Bayi Toplantıları, Konferans, Fuar Etkinlikleri, Kongre, Sanat Galerisi Açılışları gibi her şeyi profesyonel olarak sağlıyoruz. Sizlere sunacağımız kuyumcu, eczane, restoran, pet shop, otomobil galerisi, satış ofisi, klinik, emlak bayi, cafe, alışveriş merkezi, güzellik salonu gibi her şey için Açılış Kokteyl hizmeti sağlıyoruz.

İSTANBUL LUTFİ KIRDAR KONGRE VE SERGİ SARAYI

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı için sürekli olarak Fuar Catering ve Kokteyl Hizmeti sağlıyoruz. Sizlere Fuar Organizasyonu için gerekli  olan servis hostesi, Coffee Break İkramları, masa sandalye kiralama ve kokteyl ikramları gibi her şeyi profesyonel olarak sağlayabiliriz. Aradığınız Stant için Catering Firması o zaman sizlere yardımcı olabiliriz. Sürekli olarak Kokteyl Organizasyonu sunarken tüm her şey için detaylı bir hizmet sağlıyoruz.

İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı

İstanbul Harbiye Askeri Müzesi’nde yapılacak olan Fuar Etkinlikleri için Catering Firmaları arasında biriyle anlaşmayı düşünüyorsanız. Sizlere kokteyl menüleri, karşılama hostesi, ses sistemi, dj hizmetleri sizlere sağlıyoruz. Standa gelen konukları için aradığınız kokteyl ikramları sağlayan bir şirket ise. Sizlere Coffee Break Hizmeti, elemanlar, ekipmanlar gibi her şeyi sağlamaktan mutluluk duyarız.

ORGANİZASYON HİZMETLERİ

Sırada Evde Nişan Organizasyonu için sizlere sunduğumuz hizmetleri sırayla anlatıyorum.  Söz Merasimi ve Nişan Töreni için gelecek konuklarınız kalabalıksa o zaman sizinde profesyonel yardım almak iyi olacaktır. Burada ilk olarak sizlere sunacağımız Nişan Organizasyon Firmaları arasında mutlaka bütçeleri incelemelisiniz. Gelecek konukları için ilk olarak oturma düzeni kurulması yanı Masa Sandalye Kiralama oldukça önemlidir. Gelen misafirlerin oturcak yer bulamaması sizi ve konuklarınızı rahatsız edebilir. İlk yapmak gereken Söz Organizasyonu içinde anlaşma yapmadan önce bir eksik listesi çıkarmak ve Organizasyon Şirketleri ile görüşürken kendilerinin bilgilerinden yararlanmanız çok faydalı olacaktır. Tabi ilk olarak mesela Nişan Kokteyli ve Catering Hizmetleri için detaylı bilgi almak sizlere menülerde çok fayda sağlar. Ama genel olarak koku yapmayan ve hafif atıştırmalıklardan ikramlar konuklar için daha iyi olur. Burada İstanbul Harbiye Catering ve Organizasyon Firmaları olarak her yere hizmet sağlıyoruz.

Eğer sizde Nişan Organizasyonları için yardıma ihtiyacınız varsa müşteri danışmanımız sizlere gerekli sunumları yaparak size bilgi sağlar. Sırada en güzel Düğün Organizasyonları için neler yapıyoruz onları anlatmaya ve sizi bilgilendirmeye geldi. Öncelikle Düğün Süsleme konsepti çok önemlidir her şeyin bir birine uyumlu olması düğün alanında çok dikkat çeker. Burada en güzel konsepti ise Düğün Tagı (Arka Fon Çiçek ) Gelin Yolu Çiçek Süsleme, Beyaz Halı, Büyük Şamdanlar, Nikah Masası Kiralama ve Süsleme gibi ayrıntılı işleri sizlere tasarımcılarımız yaparak çok uyumlu süslemeler oluşturdu.

Bunları sunarken sizlere ayrıca en avantajlı Düğün Organizasyon Firmaları arasında uygun bütçeli Fiyatları da sağlıyoruz. Sadece bize neler istediğinizi ve nasıl olmasını istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Burada sizin istekleriniz doğrultusunda çok güzel Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama ekibimiz en şık süslemeleri sizlere sağlayacaktır. Sadece Düğün Süsleme değil sizlere Kokteyl Organizasyonu içinde bir çok hizmeti sağlıyoruz. Burada Düğün Kokteyli için özel olarak hazırladığımız bistro masa kurulumları, çiçek süslemeleri, düğün tagları, sahne kurulumu gibi tüm her şeyi de profesyonel olarak sağlamaktayız.. Sırada Nikah Kokteyl Töreni için neler yaptığımızı anlatmaya geldi.

Burada çalgı, müzik, oyunlar yerine sade bir nikah ve takı töreni ile sonlanan bir etkinlikten söz ediyoruz. Burada yapılmasını istediğiniz Nikah Kokteyli için tüm gelen konuklara yiyecek ve içecek hizmeti sağlıyoruz. Sizlere sunacağımız İstanbul Harbiye Kokteyl Organizasyon Fiyatları ile hem ne kadar uygun hemde ne kadar kaliteli hizmet sağladığımızı öğrenmiş olacaksınız. Sırada en çok eğlenmeyi seven ve yarışmaların bol olduğu Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için neler yapıyoruz hepsini sizinle paylaşıyorum.  Burada genel olarak hepimiz biliyoruz ki en çok tutulan Palyaço Kiralama ve Sihirbaz Hizmeti bu yıllardır böyle devam etmektedir.

Ama artık farklı etkinliklerde çıktı mesela Bubble Show, survivor yarışması, şişme oyun parkı kiralama gibi bir çok etkinlik artık var.  Görsel olacakta artık kişiye özel Doğum Günü Masası Süsleme ve Kiralama da artık çok ama çok tutuluyor. Burada yapılan kişiye özel doğum günü ikramları, doğum günü masa hediyelikleri, doğum günü arka fon gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz. Özellikle 1 hafta öncesinden konseptli doğum günü süsleme için bilgi verilmesi gerekmektedir.

Sırada büyükler için düzenlediğimiz Yetişkin Doğum Günü Partileri sırasında neler yapıyoruz hepsini sizinle paylaşalım. Burada konsept olarak sunacağımız etkinlik tamamen Kokteyl Organizasyonu şeklinde olmaktadır. Kokteyl menüleri ise müşterimize bağlı ister alkollü ister alkolsüz olarak kutlama yapabilir. Burada gelecek konuklar için sağladığımız ekibimiz elinden gelenin fazlasını yaparak konukların rahat etmesini sağlayacaktır. Sürekli olarak partide ekibimiz ellerinde tepsilerle dolaşır meyveli kokteyl ve içecek dağıtım hizmetini gerçekleştirir. Burada DJ Ses Sistemi Kiralama oldukça önem taşır partinin akışını profesyonel djler daha iyi belirler.

Bu yüzden muzik seçimi ve dj dikkatli bir şekilde sağlanmalıdır. Daha öncesinden ise kokteyl masaları ve servis ekipmanlarının kurulumu yapılmasına dikkat edilmesi gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir