Genel

İstanbul Caddebostan Organizasyon Firmaları

İstanbul Caddebostan Organizasyon Firmaları içinde sizlere kusursuz hizmetler ve sorun etkinlikler için hizmetler sağlıyoruz. Amacımız tüm etkinlikler için en iyi çalışmaları yaparak sizlere profesyonel bir hizmet sunmaktır.  Sizlere Kokteyl Organizasyon Firmaları arasında sergi, lansman, seminer, fuar, konferans, mağaza, sanat galerisi, tanıtım, açılış, davet, gala, ödül töreni, basın toplantısı, bayi toplantısı, şirket etkinlikleri, konğre,  yıl dönümü, kutlama gibi etkinlikleri profesyonel olarak sunuyoruz. Ayrıca sizlere İSTANBUL CADDEBOSTAN COFFEE BREAK HİZMETİ ve İKRAMLARI için uzman ekibimizle hizmet sağlıyoruz.

İlk olarak sizlerle Evde Nişan Organizasyon Firmaları arasında sizlere mobil olarak sunduğum hizmetleri anlatalım. Herkes genel olarak evinin rahatlığında konukları karşılamak ister çunki öyle rahat eder. Burada önemli olan Nişan Töreni yada Söz Merasimi için yeteri kadar sandalye yada servis ikramlarına sahipmiş bu çok önemlidir. Burada sizlerin yardımını uzman ekibimiz kolayca koşa bilir mesela 20 adet sandalye kiralama gerekiyorsa onların hazırlıklarını yapar. Yada Söz Organizasyonu için Catering Hizmeti sağlar. Nişan Kokteyl İkramları genel olarak hafif atıştırmalıklardan oluşmaktadır.

Mesela ara sıcaklı menüler Söz Töreni İkramları için adeta bir kurtarıcı gibi görülmekte hem sunumu kolay hemde yemesi bu yüzden hafif atıştırmalıklar en doğru seçim olacaktır. Burada Nişan Töreni İkramları için sizlere Catering Menüleri oluşturabilir istediğiniz ikramları servis edebiliriz. Bu evde, bahçede, teknede, restoran, teras da, yazlık, villa, cafe, havuzbaşı Nişan Organizasyonları olsun hiç fark etmez sizlere profesyonel olarak tüm hizmetleri sunarız.  Burada önemli olan hizmetlerden biri olan NİŞAN KONSEPTİ SÜSLEME içinde sizlere hazır paketler oluşturduk: Burada Söz ve Nişan Organizasyon Fiyatları sunarken en avantajlı şekilde faydalanmak isterseniz hazır paketlerimizden almanızı öneririz.

İSTANBUL CADDEBOSTAN NİŞAN MASASI SÜSLEME, HEDİYELİKLERİ, İKRAMLIKLARI, ARKA FON VE MASA SANDALYE KİRALAMA gibi her şeyi sizlere paketler halinde en uygun bütçelerle sunuyoruz. Sırada en havalı Düğün Organizasyonları için hazırladığımız özel tasarımlı ürünleri sizlere tanıtıyorum. Özellikle dev Gelin Yolu Çiçek Süsleme ile başlayalım burada kocaman şamdanlardan oluşan beyaz halı ile kaplanan bu süsleme konsepti çok havalı ve herkes tarafından özellikle talip edilmektedir. Bunun yanında ise kocaman kalp şeklinde Arka Fon Kiralama (GELİN TAGI) oldukça sade ve çok güzel bir görünüme sahiptir. Bu gelin tagı kurulmadan önce altına sahne kurulmaktadır onun renginde bem beyazdır ve evlenecek kişiler tarafından oldukça talep edilmektedir. Özelikle DÜĞÜN SÜSLEME KONSEPTİ KİRALAMA modellerinde oldukça iddialı ve çok şık süsleme ekipmanlarına sahip olduğumuzu hatırlatmak isterim.

Sizde DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arsında profesyonel bir şirketle çalışmak isterseniz bizi aramanız yeterli olacaktır. Sırada en unutulmaz günlerin simgesi Düğün Kokteyl Organizasyonu için sizlere bilgiler vereceğim. Burada önemli olan sizin nasıl bir düğünde evlenmek istediğinizdir sizlere uyum sağlamak için tüm isteklerinize göre paketler oluşturup hizmet sağlıyoruz. İSTANBUL CADDEBOSTAN DÜĞÜN KOKTEYL FİYATLARI içinse sizlere sunduğumuz avantajlı bütçelerle artık herkes istediği düğün olabilecek.Sırada ise eğlenceyi çok seven minikler için Çocuk Doğum Günü Organizasyonu geliyor burada herkes eğlenceye doyacaktı. İlk olarak çocukların en çok sevdiği Doğum Günü Palyaçoları ( Palyaço Kiralama) ile başlıyoruz. Burada çocuklar için yarışmalar, oyunlar, eğlenceler, balonlar, yüz boyama gibi her şeyi sizler için ekibimiz sağlıyor. Çocukların en çok sevdiği oyunları ve yarışmaları onlarla birlikte oynuyoruz.  Birde muhteşem gösterisiyle Sihirbaz Gösterisi (SİHİRBAZ KİRALAMA) oldukça çocuklar tarafından çok sevilmektedir.

Bunların dışında sizlere sunabileceğimiz çocuk masa sandalye kiralama, baby shower, 1 yaş partisi, bubble show, şişme oyun alanı temini gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz. Sırada en güzel partilerin DOĞUM GÜNÜ MASASI SÜSLEME hizmetine geldi burada balonlarla ve kişiye özel tasarımlarla bu partilerin artık gözdesi olmuştur. DOĞUM GÜNÜ İKRAMLIKLARI, ARKA FON (AFİŞ, BALON SÜSLEME)ve HEDİYELİKLERİ için sizlere özel yaptığımız tasarımları mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Sırada geldi partilerin en canlısına ve heyecanlısın Yetişkin Doğum Günü Kokteyl Organizasyonu için anlatıyorum. Burada en mutlu gününüzde sadece yapılacak ayrıntılarla uğraşmak yerine siz konuklarımızla ilgilenin dans edin, oynayın, gülün, eğlenin gerisini bize bırakın biz sizin adınıza her şeyi en iyi şekilde sunar ve hazırlıklarını sağlarız. Amaç olarak edindiğimiz müşteri memnuniyeti ile sorunsuz etkinlikler olması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

En güzel sunumlarla ve ikramlarla hazırladığımız COFFEE BREAK HİZMETLERİ için sizlere en ekonomik Fiyatlarla hizmet sağlıyoruz. İstediğiniz zaman COFFEE BREAK ORGANİZASYONU için bizden bilgi alabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz sizlere en iyi ve hoş olan paketleri sizlere sunacaktır. Sıra her zaman iddialı iş adamlarının kullandığı ve gelecek konukları en güzel şeklide ağırladığı İSTANBUL CADDEBOSTAN AÇILIŞ KOKTEYL ORGANİZASYONU için sizlerle paylaşım yapacağım. Özellikle bayi toplantıları ve açılışlarda talep gören Açılış Kokteyli gerçekten çok işe yaramaktadır. Burada ikram menülerin sadeliği ve görselliği çok önemlidir yapılan ara sıcaklı kokteyl ikramları çokta güzel görünmektedir. Sizde gelen konuklarınıza çok değer veriyorsanız en mantıklısı alacağınız hizmet Kokteyl Organizasyonu dur.

Her zaman etkili ve sizlere ilk günden itibar sağlıca olan hizmettir. Şimdi sırada renkli ve eğlenceli İSTANBUL CADDE BOSTAN CAFE, MARKET  MAĞAZA AÇILIŞ ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz hemen anlatalım sizlere. Öncelikle yapılması gereken mekan kontrol undan sonra en uygun yerlere Açılış Süsleme yapılması gerekmektedir. Burada en canlı sokaklara yada caddelere yapılırsa daha çok dikkat çekecektir. Çocukların ilgisinde yüz boyalı dansçı palyaçolar çok dikkat çekmektedir. Ellerinde balonlar ve el ilanlarıyla hem dans eder hemde tanıtım için broşür dağıtır bu neden mutlaka 2 ya da 3 kişilik bir ekip olması gerekmektedir.

Sonrasında iyi bir sunucu anonsları ve kampanyaları kurduğu ses sistemi ile yapar ve duyuru hizmet yapmış olur. Sizler için Açılış Organizasyon Firmaları içinde en uygun Fiyatları sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Profesyonel hizmetlerimizden faydalanmak için bizi aramanız yeterli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir