Genel

İstanbul Güngören Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Güngören Doğum Günü Organizasyonu için sizlere mükemmel partiler ve bir birinden güzel catering servisi hepsini sizlere profesyonel olarak biz sağlamaktayız. Her zaman birinci plan olarak sizlere sağladığımız etkinliklerde uzman ekiplerle çalışarak sizlerin sorun yaşamamasını sağlıyoruz. Ayrıca beklentinin üstünde etkinlik olması için tüm ekibimiz ellerinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Ne zaman olursa olsun DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için biz her zaman hazırız. Ve kullandığımız tüm ekipmanlarsa kendi iş yerimizden sizler için temin edilmektedir. Şimdi ilk olarak sizlere en sevdiğimiz varlıklarımız olan çocuklarımız için paylaşım sunacağım. Burada her şeyin güzel olması çok önemli ve bütün çocuklar eğlenerek mutlu olmasını sağlayabiliriz. Burada en çok tercih edilen ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz ve bilgileri gibi her şeyi burada paylaşacağım. En çok tercih edilenlerin arasında PALYAÇO + SİHİRBAZ KİRALAMA gelmektedir.

Bununla ilgi önce Doğum Günü Sihirbazı için sizlere bir çok bilgi vererek geldiğinde neler yapacağı açısından bilgi almanızı sağlayacağım. Sihirbaz ilk olarak doğum günü çocuğunu sahne alır ve onunla harika bir okus pokus der gösteriye başlar. Bu şekilde olunca ayrıca unutulmaz bir gün olmasını sağlamaktadır. Burada şapkadan tavşan çıkarma, paralar nereye gitti, yanan ateş çiçek olursa, yuvarlak halkalar nasıl ayrılacak, renk değiştiren küreler gibi bir çok sihir sizleri bekliyor. Evet partilerin neredeyse hepsinde mutlaka bir Doğum Günü Palyaço abla yada abi olur ve çocukları yarışmalar düzenleyerek harika animasyonları sunmaktadır. İlk olarak parti hazırlıkları yapılırken çocuklara yüz boyama figürleri ve sosis balonlarla yapar. Tabi çocuklar için oynattığı sandalye kapmaca, balon patlatmaca, mıknatıslı dart, mantarları topla, çuval oyunu gibi çok güzel oyunları partide herkesin eğlenmesi için sunmaktandır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( çocuk masa sandalye kiralama, şişme oyun parkı temini, patlamış mısır arabası kiralama, palyaço servisi, sihirbaz hizmeti, balon süsleme, ses sistemi kiralama hepsi dahil.).

Şimdi ise farklı partilerden olan Çocuk Doğum Günü Süsleme Konsepti nasıl olur, nelere dikkat edilmesi gerekiyor hepsini bu yazımda paylaşıyorum. Türkiye de artık neredeyse tüm çocuk doğum günü için konsept süslemeler istenmektedir. En güzel eğlenceleri sunan İSTANBUL GÜNGÖREN DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere profesyonel hizmet sunmaya hazırız.  Burada önemli olan gelen konuklara Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları için sürpriz hazırlama herkes tarafından beğeni kazanmaktadır.

Sizlere en güzel Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Hizmeti için kullanılacak her şeyin hazırlıklarını yapıyoruz. Tabi burada kullanılacak olan hediyeler, afiş, ikramlıklar gibi her şeyin istediğiniz bir resim yada sevdiğiniz bir yazı ne olursa olsun sizler için hazırlanmaktadır. Sadece dikkat edilmesi gereken husus bir hafta öncesinden bilgi verilmeli ve tasarımcımızla anlaşmak gerekmektedir. Tabi eğlenmek yetişkinlerinde hakkı bu yüzden partide neler yapıyoruz hepsini anlatıyorum. En başarılı YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için burada gerekli olan a dan z ye her şeyi biz karşılıyoruz.

Burada genel olarak tüm konukları en iyi şekilde ağırlamak gerekiyor. Partinin yıldızı bu sefer siz olacaksınız ve yıldızlar gibi sadece konuklarla ilgilenmeniz en önemli unsurlardan olmaktadır. İlk önce burada Catering Hizmeti sağlanmalı sonrasında ise bistro masa kurulumları gerekmektedir. Tabi en çok DJ Hizmeti ve yanında Ses Sistemi Kiralama en doğru seçeneklerin başında gelmektedir. Gelen konuklarınızı en iyi şekilde ağırlamak bizim görevimiz size ise sadece sohbet etmek ve eğlenmek kalıyor. Bu anlamda çalışan şirketimiz her zaman uzman garson ekibi ve şık kokteyl sunumları gibi her şeyi sunmaktadır.

Tam anlamıyla bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olması için her şeyin hazırlıklarını biz yapıyoruz. Ayrıca sizlere mobil olarak yaptığımız kurulumları saatler için harika bir parti mekanına getirerek sağlıyoruz. Zaman kaybetmeden bizi arayın müşteri temsilcimiz sizlere bütçe ve ikramlar hakkında bilgi vererek doğru tercih yapmanızı sağlayacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir