Genel

İstanbul Silivri Organizasyon Firmaları

İstanbul Silivri Organizasyon Firmaları içinde deneyimli çalışan personellere ve profesyonel ekipmanlara sahip bir şirketiz. Her zaman için sizlere sunacağımız etkinliklerin daha iyi olması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Gelecek konuklar için çok özendiğinize biliyoruz burada bizim yapmamız gereken sizler kadar ayrıntılı düşünmek ve hizmet sağlamaktır. Sizlere sağlayacağımız Nişan için Masa Sandalye Kiralama ile gelen konuklarınız rahat etmesini sağlayacağız. Amacımız Nişan Organizasyonları için en gerekli ekipmanları size en uygun Fiyatları ile sunmaktır.

Ayrıca sizler için hazırladığımız Nişan Süsleme Konsepti Kiralama incelediğiniz zaman arada farkları göreceksiniz. Nişan Ev Süsleme ve dekorasyonları için özel olarak hazırladığımız nişan masası ikramlıkları, hediyelikler, arka fon afiş perde kiralama gibi her ayrıntı sizler için duşunu yor ve uygulamasını yapıyoruz. Evde Söz Organizasyonu için aradığınız profesyonel bir şirket ise o zaman sizlere hemen hizmet vermeye başlayalım. Söz Merasimi ve İstanbul Şile Nişan Organizasyon Firmaları arasında biz sizlere konseptli süsleme seçenekleri sunuyoruz. Her zaman için sizlere en iyi çalışmalarla hizmet vermek için elimizden gelenin fazlasını sağlamaya çalışıyoruz.

 Nişan Masası İkramları ve Hediyelikleri için kişiye özel tasarımlarımızla sizlerin hizmetinde olacağız. Dilediğiniz zaman tüm gerekli olan işlerde çekinmeden bizden arayıp bütçe ve hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz. İstediğiniz İstanbul Silivri zaman evde, bahçede, villada, yazlıkta, teknede, havuzbaşında, cafede, restoranda sizlere Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için hizmet sunabiliriz. Öncelikle İstanbul Silivri Doğum Günü Palyaço ve Sihirbaz Kiralama için sizlere bilgiler sunacağım. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda bu etkinlik 2 yada 3 saat sürmektedir. Palyaço Hizmeti (çocuklara yüz boyama, sosis balondan şekiller yapmaca, oyunlar, mantar, halat, dart gibi ) Sihirbaz Servisi ortalama 45 dakika boyunca şapkadan tavşan çıkarma, çemberler, kaybolan çiçek gibi etkinlikler sağlamaktadır.

Diğer yandan palyaço ve sihirbaz kadar talep edilen Bubble Show, Şişme Oyun Parkı Kiralama, Survivor 7 li Parkur gibi hizmetlerde oldukça talep görmeye başlamıştır. Burada sizlere sunacağımız çocuk masa sandalye kiralama, şeker masası ikramlıkları, baby shower, balon süslemesi, 1 yaş partisi, doğum günü süslemeleri gibi hizmetleride sizlere sağlıyoruz.  Eğer İstanbul Silivri Doğum Günü Süsleme Konsepti Kiralama hizmet almak isterseniz sizlere bu konuda yardımcı olabiliriz. Kişiye özel doğum günü partisi için doğum günü ikramlıkları ve hediyelikler ayrıca arka fon afiş kiralama ve süsleme de hizmetimizde yer almaktadır. 1 hafta öncesinden Doğum Günü Konsepti için hazırlar başlanması gerekmektedir.

Şimdi ise eğlenmek isteyen büyüklere Yetişkin Parti Organizasyonu için neler yapıyoruz hemen onları anlatalım. İlk olarak Yetişkin Partileri tema olarak Kokteyl Organizasyonları gibi olmakta ve gece clubu gibi hizmetler sağlanmaktadır. Burada amaç herkesin rahatça eğlenmesini ve yiyecek içeceklerden sunumlardan faydalanmasını sağlamaktadır. Sizinde doğum günü için bir akşam parti vermek isterseniz gerekli tüm ekipmanları biz sizler için sağlayıp mekanı harika bir gece clubu havasına getirebilir. Sizlere sunacağımız İstanbul Silivri bistro masa, dj hizmeti, ses sistemi kiralama, garson temini gibi tüm her şeyi kapsayan paketler sunuyoruz.

 Sırada en prestiji açılışların mimarı gelenler en iyi şekilde ağırlandığı ve misafir edildiği etkinlik için biz her şeyimizi hazırladık.  Evet bu İstanbul Silivri Açılış Kokteyl Organizasyonu özellikle iş hayatının ilk gününde herkes tarafından tebrik edildiği en kaliteli hizmetlerden biridir. Sizinde gelecek konuklarınız çok önemliyse ve toplantılarınız sırasında sizler için ekibimizin çalışmasını istiyorsanız mutlaka bizi aramalısınız. Sizlere sunacağımız Açılış Kokteyl İkramları ile profesyonel bir Catering Hizmetleri sağlıyoruz.

Sırada ise eğlencenin olduğu hem tanıtım yapıyoruz hem eğleniyoruz Açılış Organizasyon Firmaları arasında sizlere sunumlar yapacağım. Burada önemli olan çalışacak personelin gerçekten işinin ehli olması ve çalışma sistemininde doğru olması gerekmektedir. Eğer gerçekten iyi bir ekiple yapılırsa tanıtım çok etkili sonuçlarını daha ilk günden alırız. En başarılı butik, lastik bayi, kuaför, bay bayan kuaför, cafe, alışveriş merkezi, market, mobilya mağazası Açılış Organizasyonu paketleri hazırladık. Fiyatları öğrenmek isterseniz bizi arayıp tüm bilgileri öğrenebilir ve hizmet alabilirsiniz. Burada ilk yapılacak olan İş yerinin dış kısımlarını Balon Süsleme uygulaması yapmak çok iyi sonuçlar verecektir.

Bunun yanı sıra 3 kişilik kostümlü animasyon ekibi ellerinden balonlar ve broşürlerle dağıtımlar yaparak yoldan geçen herkese ilanları dağıtırlar. Tabi bu sırada DJ imiz kullandığı ses sistemi ekipmanı ile mikrofonla duyuru yapar ve müzikler çalarak dikkat çekmeyi sağlar. İstanbul Silivri Açılış İkram Arabaları Kiralama da oldukça dikkat çekmektedir özellikle Pamuk Helva ve Patlamış Mısır, Osmanlı Macunu gibi ikramları mutlaka ücretsiz olarak dağıtmak çok etkili olacaktır.  Sırada en güzel Düğün Organizasyonları için neler yapıyoruz sizlere Fiyatları ve Paketleri sunarak bilgi paylaşımı yapıyoruz.

Öncelikle Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama için sizlere çok güzel tasarımlı ürünler hazırladık. Bunların hepsi bir birinden güzel ve her yerde de maalesef yok. Biz kurulduğumuz günden bu yana İstanbul Silivri Düğün Organizasyon Firmaları arasında hep kendimizi geliştirmeye adadık. Kazandık ve kazandıklarımızı daha iyi Ekipmanlara yatırarak elimizdeki sunumları daha geliştirdik. Düğün Süsleme Konsepti Kiralama için başla yerlerde arama yapmanıza gerek yok sizlere en uygun bütçelerle hizmet sağlayabiliriz. Sadece Düğün Organizasyonu için değil mesela sizlere Kokteyl Catering Hizmeti de sunuyoruz.

Düğün Kokteyl İkramları taze ve günlük ürünlerden olmaktadır. Dilerseniz istediğiniz zaman Düğün Kokteyl için sizlere sunumlar yapabiliriz. Her yaptığımız sunumlar kendimizin ve daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.

İstanbul Silivri Organizasyon Firmaları arasında sunduğumuz semtler.

Alibey – Alipaşa – Kadıköy – Büyükçavuşlu – Kavaklı – Cumhuriyet – Fatih – Fevzipaşa – İsmetpaşa – Gazitepe –

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir