Genel

İstanbul Çatalca Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Çatalca Doğum Günü Organizasyonu için çocuklar için hazırladığımız eğlenceli animasyonlar ve yetişkinler içinse catering servisi hizmetleri sunmaktayız Burada bizim için önemli olan mutlu zamanlarınızda sizlere profesyonel etkinlikler sunarak mutluğunuzu ortak olmaktır. Sizler için ekibimizde bulunan profesyonel çalışan personellerimiz tün etkinliklerin en iyisini sunmaktadır. Tabi çocuklar sizin için ne kadar değerliyse bizim içinde o kadar önemlidir. Çocuk Doğum Günü Partisi için sizlere sunduğumuz paketler istediğiniz etkinlikleri kolaylaştırmak içindir. Ayrıca bu paketler oldukça ekonomik olarak sizlere sunarak bütçenize de destek olmaktayız.

Burada ilk olarak yapılması gereken çocuğunuzla konuşup partilerde neler istediklerini öğrenmektir.  Sonrasında ise bizimle bunları paylaşırsanız sizlere gerekli olan ekipmanları bizde paylaşırız. Uzman ekiplerle çalışan İSTANBUL ÇATALCA DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde biz sizlere hizmeti sağlıyoruz. Herkes tarafından tercih edilen Palyaço Kiralama oldukça fazla talep edilmektedir. Burada palyaço çocuklara yüz boyama yapar ve sosis balonları şekiller yaparak hediye eder. Bitimi asla böyle bitmez devamında ise oyun ve bir birinden güzel yarışmalar sunarak tüm çocuklarla birlikte eğlenmektedir.

Doğum Günü Palyaçoları bu oyunlar bowling topları, ok atmaca, çuval yarışı, ip çekmece, deve cüce gibi birçok oyundan oluşmaktadır. Sırada dolu dolu showların olduğu bir Sihirbaz Kiralama aldığınızda sizlere neler olduğunu kısaca burada anlatalım. Öncelikle yapacağı ilk iş doğum günü çocuğunda eğlenmesini sağlamaktır. Bu eğlence sahneye beraber çıkarak çok çeşitli sihirlerin birlikte gerçekleştirmektedir. Bunlar şapkadan güvercin çıkarma, bez birden oldu sopa, demir çemberler ayrılmıyor, renk değiştiren toplar, paraya elimdeydi kayboldu gibi hepsi bir birinden daha güzel sihirlerden oluşmaktadır. Tabi profesyonel olarak sunduğumuz DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ tüm aileler tarafından beğenilmekte ve bizlere referans olmaktadırlar.

Şimdi herkes tarafından ortamın renga renk olmasını sağlayan harika Doğum Günü Süsleme Konsepti için neler yapıyoruz anlatalım. Burada tasarımcımıza vereceğiniz birkaç görseli sizlere Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları için kişiye özel konsept hazırlamaktadır. Hepsi ayrı bir uğraş verilmekte sizlere istediğiniz gibi çok güzel tasarımlar oluşturulmaktadır. Tabi bunun adı herkes tarafından Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti olarak bilinmektedir. Sizlere hazırlanan bu kadar değil tabi ki resimler çıkması için fon hazırlanmaktadır. Bu fon sayesinde herkesi çok güzel resimler almakta ve harika bir olarak saklamaktadır. Ayrıca dilerseniz tasarım seçimi yapmadan önce müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Mesela kullanılacak balon renkleri arka fonlar hepsinin bilgisini sizlere sunmaya hazırdır. Doğum Günü Arka Fon Süsleme AFİŞ hazırlama Kiralama gibi bir çok şeyi sizlere paketler hazırlayarak sunmaktayız. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL  ( balon süsleme, pamuk şeker arabası kiralama, çocuk masa sandalye takımı, palyaço servisi, doğum günü sihirbazı, şişme oyun parkı kiralama doğum günü konsepti süsleme hepsi dahil.) Her zaman çocuklar için olan etkinlikleri paylaşıyoruz şimdi burada ise Yetişkin Parti Organizasyonu için gerekli olan her şeyi paylaşalım. Burada genel olarak bir parti havasında kutlama yapılmaktadır.

Bu ister bahçede, evde, villada, yazlıkta olsun kurulum olarak mobil olarak hizmet sağlıyoruz. Tabi birçok kurulum geliyor bunların en başında bistro masa kurulu ve Ses Sistemi Kiralama kurulumu gibi gerekli olan her şeyin sağlanması gerekmektedir. Tabi burada profesyonel bir dj çaldığı müziklerle insanları coşturabilir. Bu yüzden müzik seçiminin doğru yapılması gerekmektedir. Kurulumlar tamamen KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi olmakta ve eğlence dolu bir ortam sağlanmaktadır. Müzikler çalar insanlar dans ederken bizimde garsonlarımız ellerinde tepsilerle yiyecek ve içecek ikramları sağlamaktadır.

Her şeyin eksiksiz olması için ekibimizle birlikte sürekli olarak her şeyle ilgilenir ve sorunsuz etkinlikleri sizlere sunarız.  İstediğiniz parti olması için profesyonel çalışanlarımız mobil olarak kurulumlar yaparak sizlere hizmetler sağlamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir