Genel

Düğün Catering & Kokteyl Organizasyonu

Düğün Catering Organizasyon Düğün organizasyonları için eğer nikah salonu yada kiralanan mekan catering hizmeti vermiyorsa hemen hemen bir catering yada Kokteyl Organizasyon Firması ile anlaşmak gerekir. Bu tip organizasyonlarda ise gelen konuklara yiyecek ve içecek servisinde bu tarz firmalar büyük rol oynar. Apratif yiyecekler özel günlerde genellikle büyük rol oynar.  Düğün sahiplerinin bütçesine göre alkollü yada alkolsüz menüleri düzenleyen Organizasyon Firmaları servis ederler. Peki ama düğün için en uygun olacak şekilde elle yenen nikah kokteyl menüleri nasıl oluşturulur. Aslında bu tamamen Düğün Organizasyon saati ve müşterinin bütçesine bağladır.

Şık bir kokteyl organizasyonu düşünen düğün sahipleri biraz daha fazla bir bütçe ayırmalıdır. Genellikle şık bir düğün kokteyli için kürdanda misket köfte, naggyt tavuk, sosis, salatalık, havuç, böreklerden oluşur.  Düğün için görüşmeler sağladığınızda catering organizasyon firmaları sizlere kokteyl paketlerinden oluşan bir liste hazırlar. Bu catering listelerinden oluşan paketler oldukça sizin seçim yapmanız açısından oldukça yardım sağla cayacaktır.  Peki en iyi düğün catering firması nasıl anlaşılır, nasıl bulunur, nelere dikkat etmek gerekir. Kısaca sizlere bir çok örnek göstererek biraz fikir sahibi olmanızı sağlayalım. Düğün organizasyonu için anlaşma yapılacak olan şirketin biraz üzerinde durarak ofisini ziyaret edip hizmet verdiği işleri incelemenin faydası olacağını eminiz.

Düğün gününüzde büyük bir stresi azaltmak açısından anlaşmayı düşündüğünüz profesyonel bir şirket sizlerin sorularına tatmin edici cevaplar vererek kendini zaten gösterecektir. Bu yazımızda sizlere Catering Firması ile anlaşma yapmadan önce sizlere pratik bilgiler vermek istedik.  Size vereceğimiz düğün kokteyl organizasyonu içinse ilk bütçenizi belirmemizdir.  Daha önce çevrenizde Nikah Kokteyli gibi bir hizmet aldıysa ona da fiyatları sormanızda memnun kaldılar mı gibi fikirlerini almanızda sizlere faydalı olabilir.  İnternet üzerinden de bir çok organizasyon şirketi ile görüşmeniz videoları ve görselleri incelemenizde yararlı olacaktır.  Daha önce düğün catering deneyimi olan şirket ile görüştüğünüzde size mutlaka fikir açısından gerekli bilgiler sunacaktır.

İstanbul genelinde zaten tüm düğün ve Davet Organizasyonları belirli yerlerde gerçekleşir. Bu nedende dolayı sürekli olarak çalışan başarılı Düğün Firmaları sizlere daha önce aynı mekanda yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler sunup kolay karar almanızı sağlayacaktır. Düğün Davet Dünyanın her yerinde farklı konseptlerle kutlanan, Düğün Davet Organizasyonu için nelere dikkat edilmeli, ip uçları ve nasıl yapılmalı gibi bir araştırma yapıyorsanız sizin için fikirlerimizi sunmaya hazırız. Tabii ki her kez düğün için farklı fikirler sunar ama sunmak başka bir düğün içinse organizasyon yapmak çok farklıdır. Biz yıllardır müşterilerimizle görüşerek onlara çözüm üreterek bu vesileyle kendimizi daha çok geliştirdik. Günden güne yapmış olduğumuz İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde farklı düğün törenleri yaptık.

Araştırma yaparken ilk önce, düğün firması ile anlaşmadan kendiniz içinde bir şeyler yapın. Örnekler olarak mesela çok sevdiğiniz bir müziği giriş için kullanabilirsiniz ve hemen sonrasında vakit kaybı olmaması için düğün dansı bu tarz planlama emin olunki sizi ve etrafınızda sizi seven dostlarınızı çok mutlu edecek. Tabi düğünün başlangıcından sonuna kadar olan müziklerde önem taşır eğer Düğün Orkestrası veya dj ile anlaştıysanız düğünden önce görüşüp müzikler hakkında bilgi alıp yönlenirime yapmanızda düğün öncesi çok faydalı olacaktır. Farklı farklı düğünler oluyor bir çok kişi ise bütçe ile alakalı sorunlar yaşayabiliyor bunun için,Nikah Kokteyli düşünüyorsanız menüleri iyi seçmeniz oldukça fiyat konusunda yardımcı olacaktır.

Salon, kır bahçesi, plaj düğünü gibi bir organizasyon içinse bir çok mekan yada Organizasyon Firması size istediğiniz hizmetleri yine uygun bir menü seçeneğiyle fiyat konusunda yardımcı olabilir. İstediğiniz bir düğün süsleme içinse en ucuz fiyata mal edebilmenin yolu ise anlaşacağınız düğün firması ile anlaşma yaparken ufak tefek süslemeler rica etmektir. Bu tarz organizasyonlarda düğün için, Catering Firmaları sizi kırmayacak ve yardımcı olacaktır. Eğer anlaşmayı düşünmüyorsanız akrabalarınızdan yardım isteyin internet sanal mağazalarda birçok hazır süsler satılıyor düğün öncesi eş dosta rica ederseniz bu konuyu da düğün için çözmüş olursunuz. Her alanda çalışmalar yapan ekibimiz nikah kokteyl ve Düğün Davet Organizasyonları için catering menüleri, ekipman kiralama, masa ve sandalye kiralama gibi tüm hizmetler için bizi arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir