Genel

İstanbul Kartal Organizasyon Şirketleri

İstanbul Kartal Organizasyon Şirketleri içinde sunduğumuz profesyonel çalışma personelleri ve son model ekipmanlarla birleşerek kusursuz etkinlik hizmetleri sağlamaktadır. Sizlere sunduğumuz profesyonel hizmetleri başarılı şekilde sunmayı hedeflemekteyiz. İlk olarak tüm ailelilerin heyecanla beklediği NİŞAN ORGANİZASYONU için sizlere gerekli olan her şeyin bilgisini sunacağım. Öncelikle her zaman için EVDE NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI en çok talep aldığımız hizmetlerin başında gelmektedir. Tabi profesyonel Söz Merasimi isteyen müşterilerimiz her şeyin titizlikle yapılmasını istiyor. İlk görüşme önemlidir bunun için bilgi alan müşterilerimiz genel olarak ekonomik paketleri talep etmektedir. Mesela Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerin en başında ikinci ise Nişan Töreni ikramları yer almaktadır. Sizde konuklarım gelecek ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorsanız bunun cevabı çok kolay uzman bir ekipten hizmet almaktır.

Burada her şey çok önemli bu yüzden sizlere ilk Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme yapılmasını özellikle öneriyoruz. Tabi gelecek kişi sayısına göre Sandalye Kiralama ve Nişan Töreni Catering Hizmeti de bunların arısında çok önemli yer almaktadır. Burada en iyi bütçe ile hizmet almak için İSTANBUL KARTAL NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında bilgi almak ve paketlerden yararlanmakla olmaktadır. Tabi burada sizlere sunulan paketlerde önemli biz farklı bütçelerle seçeneğimiz açısından oldukça fazla etkin hizmeti sunmaktayız. Hepsi sonuç olarak başarılı olmuş ve hizmetlerimiz çok memnun olan müşterilerimizde yararlandı. Sizlere sunduğumuz profesyonel hizmetleri bir çok müşterimiz Evde, Yazlıkta, Villada, Bahçede olmak üzere Nişan Törenleri için bizden hizmet almaktadırlar. Bizim amacımız müşterilerimize farklı seçenekler sunarak istediği Söz Organizasyonu için hizmet almasını sağlamaktır.

Bunun için sizlere özel Nişan Masası İkramları, Hediyelikleri, Seçenek olarak çok fazla hizmetimiz bulunmakta bunları öğrenmek için bizden bilgi alabilirsiniz. Ev Süsleme gibi bir çok etkinlikten olan hizmetler hazırladık.İstediğiniz zaman muşteri temsilcimizle görebilir gerekli olacak bilgileri alabilirsiniz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750tl ( 45 adet nişan hediyeliği, 4 adet bistro masa, 25 adet ahşap beyaz sandalye kiralama, 2 kişilik garson servisi, nişan masası kiralama, çiçekli arka fon ( kişiye özel konsept hazırlanmış, 45 kişilik nişan töreni ikramları, servis ekipmanları ile birlikte) . Şimdi ise tanıtım üzerine bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU neler olur, nasıl yapılmalı bunu değerlendireceğiz. İlk gün önemlidir ve tanıtım şart bu yolda ilerleyerek farklı seçenekler ses getirsek bir etkinlik gerekli.

Burada çalışacak personeller üzerine düşün görevi yaparsa ve gerekli tanıtım ürünleri olursa başarılı sonuçlara ulaşmak kolay olacaktır. Tabı Palyaço Hizmeti alırken yanında ortalama 1000 adet logolu balon almak oldukça doğru bir karardır. Bu baskılı balonları ise palyaçolar hem dans eder hem dağıtır böylece dikkatleri üzerine çekerek tanıtıma katkı sağlamaktadır.  Tabi olmasa olmaz Dj kiralama ve müzik sistemi kurulumu oldukça önemli bir yer sağlamaktadır. Bunun nedeni ise eline aldığı mikrofonla harika sloganlar ve konuşmalarla başarılı olmaktadır. Zaten genel olarak sizlere sunacağı İSTANBUL KARTAL AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ bu anlamda en başarılı sonuçları almanız için bilgiler sağlayacaktır.

Burada anlattığımız her şey sizlerin Market, Kasap, Mağaza, Cafe gibi İŞ YERİ AÇILIŞLARI için uygun olduğunu belirtmek isteriz. Sırada ticaretin kalbi yanı ilk gün  AÇILIŞ KOKTEYLİ için neler yapılmalı harika bir paylaşım sunacağım. Aslında genel olarak saygınlık kazandıracak ve gelen konukları en iyi şekilde ağırlamaktan geçiyor. Burada profesyonel ekipler çalışırsa gelecek konuklara en iyi şekilde hizmet almasını sağlanır. Bu yüzden kesinlikle amatör kişilerle çalışmamak gerekir siz geçmiş resim ve videolara bakacakta bunları anlayabilirsiniz. Her zaman sizlere profesyonel olarak hizmet verecek AÇILIŞ KOKTEYL ORGANİZASYONU için firmalar olduğunu unutmamak gerekir.

En doğru bilgilerde kendilerinden alın planlarınızı yapın en doğru açılışlar sizin olsun. Bu bilgileri aldığınızda sizlere paketlerde sunulur unutmayalım en doğru seçimleri paketlere bak arakta alabilirsiniz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( 70 metre balon süsleme, 3 kişilik palyaço kiralama, 1 adet ses sistemi temini, dj hizmeti, 1 adet pamuk şeker arabası kiralama, uzun tahta bacak her şey dahil). Artık belediye nikah salonlarında evlilik akdi sonrası yada öncesi harika Nikah Töreni Kokteyli için yer sağlıyor. Burada olan etkinlik mekanları ondan fakat bazı nikah salonları dışarıdan bir Nikah Organizasyon Şirketleri arasından biriyle anlaşmanız öneriyor.

Sizlere Catering Hizmeti sağladığımız gibi çalışacak olan personellerde kendimiz sağlıyoruz. Size sadece konuklarımızla ilgilenmek kalıyor geriye kalan her şeyi sizler için biz sağlamaktayız. Sırada en çok tercih edildiğimiz hizmetler arasında olan DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için çocuklar partilerinde neler yapıyoruz hepsini paylaşıyorum. İlk olarak tercih edilenler arasında olan SİHİRBAZ + PALYAÇO KİRALAMA için sunduğumuz hizmetleri anlatalım. Sihirbaz ortalama 50 dakika boyunca küçük büyük herkes için gösteri sunmaktadır. Yanında getirdiği valizinde harika showlar yaptığı ekipmanları bulunmaktadır. Doğum Günü Sihirbazı bu gösteride şapkadan tavşan çıkarma,ayrıldı çemberler, renk değiştiren toplar, kaybolan mendil, uzun sopa mendil olursa, paralar kayboldu gibi çok güzel gösteridir.

Doğum Günü Palyaçoları ise ortalama 2 yada 3 saatlik çocuklara harika etkinlikler sunar. Bu özellikle bowlinğ, halka atmaca, halat çekmece, deve cüce, yüz boyama ve son olarakta çocuklara balondan şekiller yaparak hediye etmektedir. Özellikle arka fonu çok süslü olan Kişiye Özel Doğum Günü Süsleme Konsepti için sizlere yaptıklarımızı anlatalım. Burada özellikle aileler çocuğunun resminin olduğu Doğum Günü Hediyelikleri + İkramları olduğu paketler tercih etmektedirler. Burada kişiye özel konsept için çalışan tasarımcılarımız sizlerin istediği renklerde Balon Süsleme ve Arka Fon Afiş Kiralama seçeneklerini sizler için sunmaktadır. Burada öncelik bu tarz Doğum Günü Masası Süsleme seçeneklerini ortalama 1 hafta önce kesinleştirmenin gerekmektedir. Sırada sunduğumuz Yetişkin Doğum Günü Partileri için  yaptığımız Catering Hizmeti olarak neler yapıyoruz onun bilgisini sunmaktayım.

Gelecek davetlilere göre masa düzeni oluşturmakla başlıyoruz. Ev yada Bahçe mekanın uygunluğuna göre ses sistemi kurulumu yapılır ve dj yeri hazırlanır. Misafir sayısına göre öncelikle kokteyl ikram menüleri hazırlanır bu sayı genel olarak 50 yada 100 kişi arasında olmaktadır. Tabi en doğru kararları yerinden almak önemlidir bunun için İSTANBUL KARTAL DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ size en iyi cevabı verecektir. Sırada yeni evlenecek çiftleri özellikle ilgilendiren hizmetlerimizi sizlere sırayla anlatacağız. Tabi burada sunulacak olan her şey çok önemli bazıları ekonomik bazıları ise gösterişli bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU talep etmektedir.

Hepimiz biliyoruz ki bu tarz etkinlikler hafife alınmamalı ve tüm detayları ile birlikte Düğün Malzemeleri Kiralama hizmeti sunulmaktadır. Biz burada özellikle ön planda müşterimizi dinleyerek harekat ediyoruz. Önceliğimiz her zaman müşterinin istediği konsepti gerçekleştirerek uygulamasını yapmaktır. Bunun için tasarımcılarımız sürekli olarak kendi elimizdeki ekipmanların çeşitliliği artırmak ve en göz alıcı Düğün Süsleme Konsepti oluşturmaktır. Burada sizlere sunduğumuz MASA SANDALYE KİRALAMA modelleri oldukça geniş bir çeşit sahiptir. Burada sizin için renk seçimi model seçimi gibi bir biriden farklı süsleme konsepti oluşturuyoruz.

Amacımız sizlerin istediği gibi bir düğün alanı oluşturmaktır bunu elimizdeki ekipmanlarla sizlere profesyonel olarak sağlamaktayız. Bizim size sunduğumuz Düğün Kokteyl Organizasyonu en ekonomik ve en güzel hizmetleri sunarak yapmaktayız. Neden bir DÜĞÜN KOKTEYLİ çok güzel olmasını bunu seçenekler arasında sunan firmalar size yeterli ekipmanlarda sunarak kolayca tercih yapmanızı sağlayacaktır.. Zaten burada doğru olan renk seçimi ve kullanılacak olan malzemelerin doğru kararla alınması gerekmektedir. Tüm gelecek konuklar için ayrı bistro masa alanı ve yaşlı konuklar içinse masa sandalye gibi ekipmanların doğru sayıda olması gerekir.

Zaten sizlerin en doğru tercih almasını sağlayacak olan İSTANBUL KARTAL DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ olduğunu sizlere belirtmek isteriz. Herkes bir çok konu hakkında paylaşımlar yapmış bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyoruz. Fakat bu işi gerçekten yapan kişiler sizlere doğru bilgileri verecek olanlardır. Bizim tasarımcılarımız sorduğunuz bir çok konu için görsel sunumlar yaparak göstermektedir. Bunun olmasının nedeni sonradan oluşacak bir çok hatanın önüne geçerek sorunsuz bir düğün olmasını sağlamaktır. Her zamanın yanınızda güzel etkinliklerin olması için olduğumuzu bilmenizi isteriz. Aklınıza takılan her şeyi bir telefonla bile bizden öğrenebilir görseller içinde blgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir