Genel

İstanbul Küçükçekmece Düğün Organizasyonu

İstanbul Küçükçekmece Düğün Organizasyonu için sizlere kişiye özel süsleme konsepti ve nefis ikramlardan oluşan catering servisi ile sizlere hizmet etmeye hazırız. Amacımız istediğiniz konsept ne kadar zor olursa olsun biz en iyisini sizlere sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Hazırlıklarımızı her zaman son model yanı yeni Düğün Süsleme Konsepti yaparak çok ama çok çeşitli konseptleri sizlere sunmaktayız. Sizleri en mutlu günlerinizde istediğiniz model DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için ekibimizle birlikte her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Tabi düşüncelerimiz bizim için önemli bu yüzden hep sizi dinliyor ve istediğiniz her şeyi sağlamaya çalışıyoruz.

Zaman zaman sizlere daha nasıl düğünler konusunda yardımcı olabiliriz diye ekibimizle çalışmalar yapmaktayız. Ekibimiz ve tasarımcılarımız hep sizlere son model süslemeler ve düğün etkinlikleri sunmak için planlarlar yapar ve yeni yeni hedefler koyar. Aradığınız gerçekten sizlerin sorunlarını çözecek bir şirket ise o zaman doğru adreste olduğunuzu unutmayın lütfen. Şimdi sizlerle birlikte ilk yapacağımız Düğün için Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme Hizmeti ile ilk olarak bunla başlayalım. Tabi farklı DÜĞÜN TAGI KİRALAMA ve GELİN YOLU ÇİÇEK SÜSLEME de oldukça talep edilenler arasında yer almaktadır. Hiç düşünmeden ne zaman isterseniz sizlere çözümler üretmek için istediğiniz süslemeleri yapabiliriz.

İsterseniz birlikte düğün alanında buluşarak ürünlerin seçini yapabiliriz. Yanımızda getirdiğimiz katalog la kolayca bakarak seçim yapmanız kolaydır. Tabi ürünleri görerek almakta birçok oluşabilecek sorunlardan kurtulmak demektir. Sizin fikirleriniz bizim için çok değerli bu yüzden sürekli olarak sizlerle iletişim halinde olarak renk seçiminden konseptlere göre farklı sunumlardan hizmetler yapmaktayız. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5750TL ( düğün catering menüsü 100 kişilik soğuk ikramlar, 5 kişilik garson kiralama, çiçekli gelin yolu kiralama, bistro masa kurulumu 10 adet kurulum, 2 karşılama hostesi, düğün arka fon kiralama, 3 kişilik trio müzik grubu temini hepsi dahil.) Düğün Masa Süsleme seçeneklerimizde isterseniz dev şamdanlar, canlı çiçek modelleri, renkli taş ve boncuklar gibi bir birinden güzel ürünler yer almaktadır.

Tabi bunlarla bitmiyor mesela sandalye süslemelerinden istediğiniz çiçekler ve fiyonklarla süslüyoruz. Hayallerinizi ertelemeyin en uygun bütçelerle sizlere aynı istediğiniz gibi bir düğün olması için uygun konseptleri sizlere sunabiliriz. Eğer isterseniz depomuzdaki ürünleri yerinde görerek daha farklı bir konsept de hazırlaya bilirsiniz. Son model süsleme konseptlerin hepsi sizleri bekliyor bu anlamda birçok ekipmanları hep yeni yeni tasarımlarımızı ekliyoruz. Ayrıca burada sizler için kurduğumuz Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinden ne zaman isterseniz faydalanabilirsiniz. Her konuda destek olup profesyonel hizmetler sunan İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere çözüm sunarak hizmet sağlıyoruz.

Tabi sadece bu düzende sizlere hizmet etmiyoruz mesela Kokteyl Tarzı Düğün içinde bizden bir çok destek alabilirsiniz. Her zaman için sizlere sunacağımız bir birinden güzel modellerle artık sizlinde düğününüz en güzeli olacaktır. Arık kokteyl konusunda yalnız değilsiniz istediğiniz bir mekanı yada bahçeyi sizler için saatler içinde harika bir düğün alanı haline getirebiliriz. Eğer parti havasında bir DÜĞÜN KOKTEYLİ olmasını isterseniz burada gerekli olan her şey bizim tarafımızdan karışılabilir. Burada en önemliler arasında DJ performansı başta gelmektedir. Mesela DJ Hizmeti talep ettiğinizde sizleri onunla görüştürerek çalınacak şarkıların da düzenlemesini yapmaktayız.

Diğer yandan bistro masa kurulumları ve Ses Sistemi Kiralama da burada oldukça önem taşımaktadır. Tabi yaşlı konuklar için mutlaka Sandalye Kiralama olmasını unutmamak gerekmektedir. Şunu belirtmek isteriz ki konsept olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi gerekli düzenlemeleri yapmaktayız. Yeter ki bizlerle gelecek konukları ve istediğiniz düğün kokteyl menüsü için istediğiniz her şeyi bize bildirmeniz gerekmektedir. Biz en güzel kokteyl olması için ekibimizle birlikte hiç durmadan çalışmaya hazırız. Burada gerekşi olan servis personelleri, garsonlar, sunumlar gibi her şeyi sizler için uzman ekibimiz hazırlıkları yapmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir