Genel

İstanbul Başakşehir Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Başakşehir Doğum Günü Organizasyonu için çok eğlenceli yarışmalar ve catering servisi ile sizlere profesyonel hizmet sağlıyoruz. Buradaki tek amacımız herkesin eğlenmesi ve mutlu saatler yaşaması için çok harika parti sunumları sağlamaktır. Tabi herkes kendi partisinin güzel olmasını ister bunun içinse gerekli olan sağlam bir hazırlık sağlamaktır. Burada o kadar çok seçenek var ki anlat anlat bitmez. İlk olarak sizlere YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için neler gerekli hepsini burada sizlere sunacağım. En çok tercih edilenler arasında bir Dj performansı ve yanında Müzik Sistemi Kiralama seçenekleri tutulmaktadır. Tabi sonrasında ise lezzetli Catering Hizmeti bunun arkasından takip ederek çok tutulanlar arasında yer almaktadır.

Genç olarak bu tarz partilerde kokteyl masası kurulumları ve yiyecek içecek hizmeti çok tutulmaktadır. Tabi bir birinden güzel catering servisi ve profesyonel garson ekibimizle gelecek konukların hepsine hizmet sağlıyoruz. Sizlerin konukları gelmeden önce biz hazırlıklarımızı bitirmiş oluruz. Ve geldikleri zaman konuklara yiyecek ve içecek hizmetini servis personellerimiz yapmaktadır. Bu çalışanlar kendi işlerinde uzman ve deneyimli ekiplerden oluşuyor. Neyin nerede lazım olacağını bilir ve servisleri ona göre hazırlıklarını yaparak sağlar.

Her zaman için bizlere DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için güvenebilirsiniz. Sizlere gerekli olan her şeyi bizler sağlayabiliriz. Tabi kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti sunduğumuz hizmetler arasındadır. Burada sizlerin istediği gibi her şeyin olması için ortalama bize 10 gün zaman vermeniz gerekmektedir. Mesela 10 gün öncesinde Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti sizlere sağlamamız için yeterli olacaktır. Tabi burada sadece bu değil mesela gelen konuklar için çok ince düşünen müşterilerimiz özellikle Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi birçok materyaller istemektedir.

Buradaki amaç parti alanına harika bir süsleme yapılarak herkesin resim çekilmesi ve ikramlıklardan alması sağlanmaktadır. En güzeli ise harika renklerden oluşan çok güzel bir Doğum Günü Balon Süsleme oldukça çok sevilmektedir. Tabi tam ortasında kocaman bir AFİŞ ve çevresi çiçeklerle süslü bu çok ortam harika bir görüntüye sahip olacaktır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( 30 adet çocuk masa sandalye kiralama, balon süsleme, doğum günü palyaço, sihirbaz kiralama, şişme oyun parkı temini, pamuk şeker arabası kiralama hepsi dahil.) Süsleme konsepti için ekibimizdeki tasarımcılarımız sizlerin istediği bir görseli harika şekilde hazırlar ve sunar. Burada önemli olan sevdiğiniz renkleri ve istediğiniz yazıları tasarımcımızla paylaşmanızdır. Sunumlarda ise konsept seçeneklerinden istediğinizi beğenebilirsiniz. Sizlere istediğiniz yerde istediğiniz zaman gerekli sunumları tasarımcılarımız yapar ve karar vermenizi sağlamaktadır. Uzman ekipler ve profesyonel personeller sağlayan İSTANBUL BAŞAKŞEHİR DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere destek olmaya hazırız.

Sizlere seçenek olarak daha dolu dolu hizmetlerimiz var. Bunları kısaca hemen anlatıyorum patlamış mısır arabası kiralama, bubble show, baloncuk gösterisi, kostümlü animasyon ekibi, robot dansçı,  barka vizyon, catering servisi gibi bir çok hizmeti sizlere sağlıyoruz. Burada sadece bize ulaşın ve müşteri temsilcimize neler istediğinizi kısaca anlatın. Sonrasında ise sadece her şeyi ekibimize bırakın ve konuklarınızla ilgilenin. Her şeyin profesyonel şekilde olması için ekibimiz elinden elenin fazlasına sizlere sağlayacaktır. Sırada en önemli etkinliklerden biri olan Çocuk Parti Organizasyonu için neler sunuyoruz hepsini burada sunacağım.

İlk olarak Doğum Günü Sihirbazı ne yapıyor ve gösterisi nelerdir hemen anlatalım. Öncelikle doğum günü çocuğu için harika sihirler hazırlıyor ve onu da yanına sahneye alıyor sanki birlikte yapıyorlarmış gibi eğlenmesini sağlıyor. Profesyonel Sihirbaz Kiralama da öncelikle şapkadan ya güvercin yada tavşan çıkıyor sonra birden kayboluyor. Yanında sopalar beze dönüşüyor bozuk paralar bir anda kayboluyor. Gözlerinize inanamayacaksınız her şey o kadar güzelli herkes hiç bitmesin diyecek.  En çok tercih edilenlerin hep başında yer alan Doğum Günü Palyaço neden sezinde partiniz için gelmesin.

Hem ekonomik hem de çocukları çılgınlar gibi eğlendiren Palyaço Kiralama seçeneklerimiz mevcuttur. Tabi yanında yüz bayama figürleri ve sosis balondan şekiller gibi bir çok hizmeti vardır. Çocukları partide gruplara ayırır ve çocukların hep kazanmasını sağlar. Bu yarışmalar halat çekmece, çuval yarışı, zıp zıp oyunu ve daha neler neler sizleri bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir