Genel

İstanbul Arnavutköy Nişan Organizasyonu

İstanbul Arnavutköy Nişan Organizasyonu için sunduğumuz son model ekipmanlar ve taze catering servisi ile sizlere hizmet vermeye hazırız. Her zaman amaç olarak sizlere başarılı hizmetler sunarak mutlu günlerinizde yanınızda olmayı planlıyoruz. Özellikle gelecek misafirlerinize karşı mahcup olmak istemiyorsanız sizlere en kolay bilgi olarak yardım almanız gerekmektedir. Biz yıllardır bu tarz etkinlikler yaptığımız için neyi ne zaman olacağını çok iyi biliriz. Sadece bunlarda değil mesela en çok trend olan Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti oldukça en çok talep edilenler arasında yerini almıştır. Bu ister SÖZ ORGANİZASYONU ister NİŞAN TÖRENİ olsun sizlere gerekli olan her şeyi profesyonel bir şekilde sunum yaparak hizmet sağlayabiliriz.

Öncelikle sizle buluşalım Evde, Villada, Bahçede, Yazlıkta hiç fark etmez istediğiniz nişan alanı olacak yerde buluşuruz. Ve beraber acele etmeden her şeyin anlatarak eksikleri Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizi kolayca bulabiliriz. Tabi eğer size özel Nişan Süsleme Konsepti isterseniz bunun içinde tasarımcılarımız sunabilir. Tabi gelen konukların eli boş gitmemesini isteyen müşterilerimiz özellikle Nişan Hediyelikleri ve İkramlıları talep ederken bir birinden güzel ürünleri sipariş etmektedir. Tabi gelecek konuklar için Nişan Catering Hizmeti özellikle misafirlikte olması gerekenlerden biridir. Profesyonel olarak sorunsuz mutlu hem de çok mutlu bir NİŞAN ORGANİZASYONU için bizi aramanız ve bilgi almanız yeterli olacaktır.

Süsleme Konsepti olarak Nişan Tagı Kiralama + Nişan Masası Süsleme Konsepti gibi her şeyi sizlere biz sağlayabiliriz. Bu isterse SÖZ MERASİMİ olsun bizim için hiç fark etmez gerekli sunumları en güzel şekilde sizlerin için saplarız. Siz neden bu şekilde bir çok şeyi düşünüp uğraşıyorsunuz ki bırakın bunları profesyonel yapsın. Ayrıca aynı anda 40 yada 50 kişilik bir daveti karşılamak hiç kolay değildir. Bunun için bir birikim ve deneyim olması gerekmektedir: Ne zaman olursa olsun gerekli olduğunda bizleri arayarak neler sunduğumuz konusunda bilgisini alabilirsiniz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 30 adet ahşap beyaz sandalye kiralama, 60 adet nişan hediyelikleri + ikramlıkları, 2 garson hizmeti, 5 adet bistro masa temini, 60 adet nişan kokteyl menüsü soğuk atıştırmalıklar, ev süslemesi, nişan masası süsleme konsepti ve kiralama hizmeti hepsi dahil.) İyi bir nişan töreni için her şeyi bilmek ve hazırlıkları ona göre yapmak gerekir.

Siz bir yandan konuklarla ilgilen sohbet et bir yandan da yiyecek ve içecek servisi yap bu olabilir ama yanında bir çok sorunu yanında getirebilir. Şöyle yapalım nişan öncesizi buluştuğumuz zaman her şeyi detaylı olarak konuşarak her şeyi birlikte çözebiliriz. Biz mesela Nişan Masası Kiralama olduğunda kurulumuna kadar her şeyi biz yapıyoruz. Yani siz nereye kurulum isterseniz ekibimiz oraya kadar her şeyin hazırlıklarını yapmaktadır. En başarılı ve mükemmel hizmet sunan İSTANBUL ARNAVUTKÖY NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında örnek olmaya devam ediyoruz. Hem bu şekilde olursa üzerinizden kocaman bir yükü atmış olursunuz sonrasında ise sorunsuz bir nişan olmasını sağlarsınız. Kafanızı takmayın her şeyin kusursuz ve mükemmel olması için işi bilen kişilerin yapması çok önemlidir Bizde ekibimizde özel eğitimli çalışanlarımızı sizlere yönlendirerek bir sorun olmasının karşısında oluyoruz.

Şimdi ise hem ekonomik bütçelerin en iyisi ve şık teması ile NİŞAN KOKTEYLİ için neler yapıyoruz hepsini bu yazımızda konuşalım. Eğer sizindi yeriniz küçük ama gelecek konuklarınız yüksek kişi sayısı ise o zaman sizlere Kokteyl Tarzı Nişan tam size göre sunulmaktadır. Her zaman için sizlere sunumlarda en doğru hizmeti sunmaya dikkat ediyoruz. Buradaki amacımız her şeyin güzel olması ve her şeyin sizi memnun etmesidir. Konsept olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU için hiç düşünmenize gerek yok. Bize yer verin Söz yada Nişan Töreni için biz saatiler içinde mobil kurulum sağlayarak muhteşem bir tören alanı haline getirelim. Tabi burada bistro masa kurulumları, dj hizmeti, ses sistemi kiralama gibi seçeneklerin tümünü sizler için biz sağlayabiliriz. Yeter ki sizlere sunduğumuz konsepti beğenin gerisini bizim uzman ekibimiz sizin adınıza her şeyi karşılayacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir