Genel

Nikah Kokteyl Organizasyonları

Düğün tercih etmeyen çiftler için Nikah Kokteyli başkadır. Tüm akrabalar bir araya geldiğinde oğlu ve kızlarının bu mutlu gününde takı merasimi yapılırken akrabaları beklerken onlara yiyecek ve içecek servisi yapılması tüm konuklar tarafından hoşnut ile karşılanmaktadır. Evlenen çiftler Nikah Kokteyl Organizasyonu, hizmeti alırken belediye nikah salonu, evlendirme dairesi gibi yerlerin ayrıca süslenmesi gibi bir çok talepler bulunmaktadır. Bistro masaların üzerinde canlı çiçek, şamdan, renkli örtüler bunların başında geliyor. Arkasından beyaz gelin yolu ve nikah masası olmazsa olmazlardan arasında. Takı takılırken ise arka fon olarak çiçek takı kullanılmaktadır.

Merdivenlerin tül ile süslenmesi nikah masasının üzerine aranjman çiçek dekorasyon seçenekleri arasında. Dikkatle seçilen Catering Firmaları nikah ta yiyecek ve içecek ikramları sunuyor. Hizmeti alırken nelere dikkat edilmeli, neler yapılmalı, düzenleme, neler ikram edilir, Nikah Kokteyli için hemen anlatalım size. Öncelikle tarih ve gün aldığınız mekanda daha önce çalışmış, Organizasyon Firmaları sizlere bir çok görsel sunabilir. Nikah salonundaki akışı bilir hazırlıklarını da ona göre yapacağından işi daha kolaydır. Masa düzenine de bakmanızda fayda var mesela kokteyl ikramları servis edilirken cam bardak, porselen tabakların kullanılması daha şık olur. Karton bardak plastik tabak gibi ürünler görsel olarak kötü bir görünüm oluşturabilir.

Nikah salonu için ayırdığınız bütçe hizmet alacağınız firmadan detaylı olarak Catering Fiyatları için bilgi almanız işinizi kolaylaştıracaktır. Sadece bir Catering Firması ile anlaşırsanız tekrardan süsleme için bir organizasyon hizmeti almanız gerekebilir. Bunun yerine tüm hizmeti sizlere sağlayan bir yerle anlaşmanızı öneririz. Mesela Catering & Organizasyon Firmaları arasından biri ile anlaşırsanız tüm hizmeti her şey dahil olarak alabilirsiniz. Bu konuda daha çok detay ve bilgi istiyorsanız bize mail yada telefonla arayak bilgi alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir