Genel

İstanbul Bahçelievler Nişan Organizasyonu

İstanbul Bahçelievler Nişan Organizasyonu için sizlere başarılı ekibimiz ve son model ekipmanlarımızla hizmet sunmaya hazırız. Genel olarak ihtiyacınız olan her şeyi sizlere paketler sunarak ekonomik olarak sağlıyoruz. Tabi SÖZ ORGANİZASYONU denilince bir çok eksik olan şeyler çıkmaktadır. Bunları karşılamak kendiniz yapabileceğiniz bir şey değildir. Burada bir çok eksik olan Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde sizlere seçenekler sunabiliriz. Bunların en başında gelen NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI nasıl yapılır ve neler gerekli her şeyi burada paylaşacağım. İlk olarak güzel bir menü hazırlamak ilk adımları atabiliriz. Burada tabi kolay olan yiyeceklerin ve içeceklerin olmasa çok önemlidir.

İsterseniz müşteri temsilcimiz sizlere uygun bir menü hazırlayabilir ve sonrasında ise sunumlar yaparak bir çok konuda bilgi almanızı sağlayabiliriz. Doğru adımlar atılarak her şeyin sırasına göre hazırlanması gerekmektedir.  Biz bu anlamda bizimle çalışan ekiplerimize güveniyor bu tarz hizmetleri sürekli olarak yaptıkları için profesyonel olarak çalışmalar yapmaktadır.  Bu ister Söz Merasimi ister NİŞAN ORGANİZASYONU olsun hepsi için bir birinden güzel etkinlikler sizleri bekliyor. En çok bu tarz hizmetleri isteyen müşterilerimiz kendi evlerinde gelen misafirleri ağırlamayı seçmektedir. En rahat en güzel olabilecek yer bize göre de evimiz olmaktadır. Tabi burada gerekli olan bir çok Nişan Ekipmanları Kiralama seçenekleri yer almaktadır.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 65 kişilik nişan hediyelikleri, nişan masası süsleme konsepti, 35 adet beyaz sandalye kiralama, 65 kişilik nişan kokteyl menü ikramları, 2 kişilik servis personeli, 5 adet bistro masa temini hepsi dahil.). Gelecek konuklar için bazı müşterilerimiz sadece yiyecek içecek değil onlara günün anısına hediye de istemektedir. Bu kişiye özel nişan ürünleri gelecek konuklara hediye edilmektedir. Kimi zaman anahtarlık kimi zaman nişan süslemeleri hepsi için sizlere Nişan Süsleme Konsepti sunmaktayız. Burada yapılması gereken tasarımcılarımızla görüşerek bir hafta önceden neler istediğini kararlaştırmaktır. Bunu yaparsanız istediğiniz konsepte hediyelikleri istediğiniz gibi olur ve hazırlanır.

Profesyonel süsleme konsepti sunan İSTANBUL BAHÇELİEVLER NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizimde hizmetlerimiz mevcuttur. Eğer her şeyin daha güzel olmasını isterseniz Nişan Süsleme Konsepti yapılacak olan yerde görüşerek her şeyi detaylı olarak görüşebiliriz. Tabi burada öncelik olarak Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme gibi seçeneklerde sağlıyoruz. Burada sizlere sağladığımız her şeyin kurulumunu ve nakliyesini sizler için biz sağlıyoruz. Sizler hiç bir şey kafanıza takmadan rahat olun bırakın profesyonel ekibimiz verdiğimiz görevleri hepsini yerine getirsin. Bize ise sadece gelecek konuklarla sohbet etmek, konuşmak, kaynaşmak gibi şeyleri yapalım.

Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek sizlere eksiksiz olarak paketler hazırladık. Bu paketleri sizlere hem kolaylık olsun hem de en uygun bütçelerle sunmaktayız. Her zaman bizleri istediğiniz zaman gerekli olan her şey için arayabilirsiniz. Ekibimiz sizlere hizmet etmekten mutluluk duyar hem sorunsuz bir nişan isterseniz sizlerin telefonlarını bekliyor olacağız. Bahçede, Villada, Yazlıkta, Evde  yerim küçük ama gelecek konuklarım çok diyorsanız sizlere NİŞAN KOKTEYLİ için çalışmamalar yaparak hizmet vermekteyiz. Az ama özel olsun derseniz size bu tarz hizmet sağlayabiliriz bu ister bir parti ister romantik bir müzik grubu hepsini biz sağlıyoruz. İstediğiniz zaman isteğiniz yerde buluşarak sizlerle bir çok konu hakkında görüşebiliriz.

Bu gerekli olan her şeyin en başında ekipmanların neler olacağını kararlaştırmakla gelmektedir. Bu tarz sizlere sunumlar yapabilecek tasarımcılarımızla mutlu istediklerinizi paylaşmanızı rica ediyoruz.  Herkesin ayakta olacağı bir etkinlik olan KOKTEYL ORGANİZASYONU yaşlı konuklar için gerekli ekipmanlarında kullanılması gerekmektedir. Tabi burada şık olarak Sandalye Kiralama ve Süsleme Konsepti için gerekli olan her şeyi sizlere biz sağlayabiliriz. Her şeyin başarılı şekilde olması bizim için çok önemlidir. Bu  yüzden en taze ikramların olduğu yanında tecrübeli ekibimizle birlikte sizlere çalışmalar yaparak hizmet sağlaya hazırız. Düşüncelerinizi bizimle paylaşarak daha güzel bir nişan olmasını sağlayabiliriz. En uygun bütçelerle sunduğumuz hizmetleri sadece bir telefon arayıp öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir