Genel

İstanbul Büyükçekmece Açılış Organizasyonu

İstanbul Büyükçekmece Açılış Organizasyonu için sizlere sunacağımız profesyonel ekipmanlarımız ve işinde çok başarılı ekibimiz sizlere bir telefon uzaklığındadır. Hedefimiz kendi bünyemizde bulunan ekipmanları geliştirmek ve günden güne sizlere daha çok seçenek sunmaktır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( 2 kişi palyaço kiralama, 80 metre balon süsleme, uzun tahta bacak, 5 adet bistro masa kiralama, fly tüp 6 metre uzunluğunda, sunucu ve müzik sistemi kiralama, patlamış mısır arabası ile ikram dağıtımı her şey dahil.). Burada bu etkinliklerin neler yaptığı hakkında size bilgiler vereceğim sizde bu sayede konuya hakim olacaksınız. Öncelik olarak ilk günün değerini bilen iş yeri sahipleri her türlü etkinliklere açık oluyor. Tabi burada sunulacak etkinlikler için bütçe de çok önemli yer almaktadır.

En kaliteli ve güzel etkinlikler olan AÇILIŞ ORGANİZASYONU için size bilgiler sunuyorum. Oldukça dikkat çekme konusunda başarılı olan Balon Süsleme dekorasyonu genel olarak herkes tarafından çok tutulmaktadır. Tabı burada sadece Açılış Süsleme değil mesela kapıda dans eden Palyaço Hizmeti ellerinde ilanların hem dans eder hemde dağıtımı yapar. Bu konuda oldukça da renk katarlar bunun öncesinde ise başarılı bir Sunucu + Ses Sistemi Kiralama da olmasa olmaz bizce bunu belirtmek isteriz. Harika sloganlarla sizin markanızın en iyi şekilde sunumlarını yapan sunucu bizden oldukça fazla puan almaktadır. Sizlere sunacağımız bu etkinlikleri MARKET, CAFE MAĞAZA İŞ YERİ AÇILIŞLARI için değerlendirebilir ve bizden bilgi alabilirsiniz. Tabi bunu sizlere başarılı şekilde sunacak olan İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI doğru örnekleri verecektir. Neredeyse onlara AÇILIŞ İKRAMLARI için yıldızlar diyebiliriz çünkü bize en yoğun kalabalığı onlar vermektedir.

Bize up uzun konukları getiren Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama her zaman çok dikkat çekiyor. Eğer sizinde bütçeniz varsa mutlaka bunları göz ardı etmeyin. Kurumsal firmalar yoğunluk olmak üzere artık herkes AÇILIŞ KOKTEYLİ için bir birinden farklı seçimler yaparak hizmet istiyor. Bizde bu konuda uzman ekibimizle birlikte sizlere en iyi personelleri ve ekipmanları sunarak hizmet sağlıyoruz. Bunlardan bir kaçı ise harika müziklerin çaldığı Trio Müzk Ekibi Kiralama seçeneklerimiz herkes tarafından çok bütük beğeni kazanmaktadır. Onun dışında dış mekana yapacağımız Açılış Balon Süsleme ile ortamı sizlerin logosunun renginde süsleyerek güzel bir görünüm kazanıyoruz.

Bu tarz Balon Süslemesi oldukça dikkat çekerek tanınma imkanı vermektedir. Sadece bu tarz değil tabi elimizde sizlere sunacağımız farklı seçenlerde var bunları en kolay almanın yolu müşteri temsilcimizle gerekenleri konuşmamızdır. Gelecek konukların özellikle mekanın giriş kapısında hoş geldiniz diyerek sizlerin ürünlerini tanıtacak olan Karşılama Hostesleri içinde sizlere yardımcı olabiliriz. Her zaman Güzellik Salonu, Kuyumcu, Eczane, Satış Ofisi gibi her yer için bizden teklif almanız çok kolaydır. En geniş çalışan personellerin olduğu İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI arasında hizmet etmek için biz burada sizi bekliyoruz.

Açılış Catering Hizmeti için sizlere sunacağımız kokteyl menüleri en şık ikramlardan oluşmaktadır. Gelecek konukların ağızları tatlanacak en güzel kokteylli içecekler lede onları mutlu olması sağlayacağız. Amacımız sizlere sunduğumuz önerilerde sadece kolay seçim yapmanızı sağlamak ve tüm etkinlik için bilgi almanızdır. Konuklarınız sizler için ne kadar değerli ise bizim içinde fazlasıyla önemlidir. Bu yüzden her türlü etkinliklerde bizlere güvenebilir ve hiç düşünmeden etkinlik hizmeti alabilirsiniz. Burada size sunduğumuz hedeflerimiz her zaman için gelecek konukları rahat hissetmesini sağlamak ve yiyecek içecek ikramları konusun dada onlara profesyonel servis hizmet sağlamaktır.

AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4500TL ( 10 adet uzun masa kiralama, 4 kişilik garson temini, 100 kişilik açılış kokteyl menüsü soğuk ikramlar, meyve suyu kokteyli, 50 metre balon süsleme, 2 kişilik karşılama hostesi, 2 kişilik tiro müzik ekibi her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir