Genel

İstanbul Küçükçekmece Açılış Organizasyonu

İstanbul Küçükçekmece Açılış Organizasyon için biliyoruz ki başarılı sonuçlara ulaşan bir etkinlik hizmeti istiyorsunuz. Yapılması gereken profesyonel bir şirketle anlaşmak ve onun bilgilerinden faydalanmaktır. AÇILIŞ ORGANİZASYONU unutmayalım ki ilk günden başarılı olursa sizlere müşterileri kazanmanızı sağlar. Tanı Tanıtım burada çok önemli yeni müşteriler demek yeni başarılı hizmetler demektir. Siz sadece açılışta yapmak istediğiniz kampanyalar olsun ürün tanıtımları olsun onları belirlemeniz yeterli olacaktır. Burada el ilanları, baskılı balon dağıtımı gibi bir çok seçenek yer alır. Önemli olan sizin burada istediğiniz etkinlik hizmetleri en iyi şekilde sunulması gerekmektedir.

Bunları size en iyi sunacak olan İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI olduğunu unutmayalım. Neden derseniz bunun cevabı çok kolaydır bu işi yapan şirketler sürekli olarak etkinlikler yaptığı için bu işite inanılmaz şekilde profesyonel olmuşlardır. Bu yüzden gerçek ve doğru bilgileri sizlere sunarak sizlerin başarılı işler yağmasını sağlayacaktır. Çalışacak olan personelde çok önemlidir mesela çok eğlenceli bir etkinlik olmasını burada Sunucu + Müzik Sistemi Kiralama olursa bu gerçekleşti. Sunucu elinde mikrofonla sizlerin istediği tanıtımları yapar ve İş yeri Açılışı olduğunu tüm halka duyurur. Diğer seçeneklerde de dansçı Palyaço Servisi yer alır müzikte dans eder ellerine aldıkları broşürleri yoldan geçen herkese dağıtımı sağlamaktadır.

Sunduğumuz paketler en çok talep eden mekanlar Market, Cafe, Mağaza, Kasap gibi yerler Açılış Organizasyonları için tercih etmektedir. Tabi en çok tercih edilen sadece bu değil Açılış Süsleme her patron tarafından ilk tercih edilenler Arasındadır. Yapılacak olan İşyeri için Balon Süslemeleri en uygun yerlere yapılırsa ciddi şekilde insanların dikkatini çeker ve bakmasını sağlamaktadır. Bunu mutlaka müşteri danışmanımızla görüşmenizi öneririz. En çok tercih edilenler sadece bu kadar değil mesela Pamuk Şeker + Patlamış Mısır Arabası Kiralama da tercihlerin en başında gelmektedir.

Bunları size paketler halinde sunarak seçim yapmanızı kolaylaştırıyoruz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 2 kişi palyaço kiralama, sunucu + ses sistemi kiralama, 1000 adet baskılı balon, pamuk şeker ve patlamış makinesi kiralama, 60 metre zincir balon,  şişme maskot kiralama, fly tüp temini her şey dahil). Tabiki en çok saygınlık kazandıracak olan etkinliklerin başında AÇILIŞ KOKTEYLİ gelmektedir. Sizlere arkadaşlarınız ve dostlarınızın yanında saygınlık kazandıracak olan iyi çalışan ekip ve güzel sunumlardan oluşan kokteyl menüsü olmaktadır. En başarılı çalışma ekiplerini sizlere sağlıyoruz hepsi güler yüzlü hepsi işinde başarılı çalışan personeller mevcuttur.

Sizin ilk yapmanız gereken kokteyl masası kurulumları nereye olacak servis nereden sağlanacak bunu hizmet alacağınız şirket ile görüşmeniz gerekmektedir. Bu gibi detayları sizlere sunacak olan İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE AÇILIŞ KOKTEYL ŞİRKETLERİ içinden seçim yaparak kolayca hizmet alabilirsiniz. Tabi burada sunulacak olan paketleri Kuyumcu, Güzellik Salonu, Sanat Galerisi, Araç Satış Bayi gibi yerler için uygun olmakta ve sürekli olarak hizmetini sağlamaktayız. Tabi ilk gün önemlidir bizde sizin gibi dikkatli hazırlanıyor bu yüzden ekibimize bu anlamda gerçekten güvenebilirsiniz. Sizlere burada sağlayacağımız KOKTEYL ORGANİZASYONU güzel geçmesi açısından Trio Müzik Grubu öneriyoruz. Konuklarınız gelmeye başladığından itibaren burada yapılan müzik dinletisi gelen tüm konukların beğenisi kazanmaktadır.

Bu yüzden sizlere sürekli olarak prestij sağlayacak ekipleri sağlamakla birlikte özen göstermekteyiz. Açılış Catering Firmaları içinde ise sizlere sunduğumuz açılış menüleri arasında iddialı olduğumuzu bilmemizi isteriz. Gerekirse mobil olarak sizin mekanınızda mutfak kuruyor ve sunumlarımızı taze ve sıcak olarak gelenleri sunuyoruz. Bu yüzden yemek menüler-imiz taze ve güvenilir gıdalardan oluşmaktadır.

AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5000 TL  ( 2  kişi karşılama hostesi, 2 kişilik trio müzik grubu, 10 adet kokteyl masası, 4 kişilik garson temini, 100 kişilik açılış catering menü ikramları ara sıcaklı dır: 40 metre açılış balon süsleme her şey dahil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir