Genel

İstanbul Ünalan Organizasyon Firmaları

İstanbul Ünalan Organizasyon Firmaları içinde sizlere sunduğumuz farklı etkinlik seçenekleriyle profesyonel hizmetler sağlıyoruz. En mutlu zamanlarınızda sizlere etkinlik çözümleriyle kusursuz hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Kurumsal olarak çalışan Açılış Organizasyon Firmaları içinde sadece profesyonel hizmetlerimiz değil ayrıca sizlere sunduğumuz bütçe seçenekleriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. En başarılı tanıtımların olduğu AÇILIŞ ORGANİZASYONLARI özellikle bu işe hakim ve uzman kişilerden oluşursa daha iyi olur.

Herkes bu işi bildiğini iddia edebilir ama bu işi yapan şirketlerle çalışmak sizlerin dolu sorun yaşamaktan kurtarır. Tanıtım tarzı açılışları en çok tercih edenler Cafe, Market, Mağaza, Güzellik Salonu, Restoran tarzı yerlerdir. Burada amacımız sizleri ilk günden herkese duyurarak kolayca tanınmamızı sağlamaktır. Bu işide doğru ve düzenli olarak tüm markalara sunduk. En iyi markalar sürekli olarak bizleri tercih etti en büyük sebeplerden biri ise zamanı çok iyi kullandığımızdan dır. Ayrıca sizlere şimdi hem başarılı hemde iyi sonuçlar alabileceğimiz paketler hakkında bilgiler paylaşacağım. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( paket içeriği 3 kişilik palyaço hizmeti, 1 kişi sunucu + ses sistemi kiralama, balon süslemesi, uzun tahta bacak kiralama, fly tüp, her şey dahildir.).

En güzel dekorasyonlara sahip Açılış Süsleme için sizin markanızın yada istediğiniz renklerden oluşan Balon Süsleme için bizi her zaman arayabilirsiniz. Sırada Türkiye genelinde bir çok markanın artık tercih ettiği Açılış Kokteyl Organizasyonu için sizlere bir çok konu hakkında bilgi sağlayacağım. Biliyoruz ilk gün önemlidir bu önemli günde her şeyin kusursuz ve sorunsuz olması için İSTANBUL ÜNALAN KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en başarılı hizmetleri sunmaktayız. İlk olarak yapacağımız gelecek konuklar için Açılış Kokteyl Menüsü oluşturmaktır sonrasında ise personellerin ayarlanması gerekmektedir.

Mesela gelecek konukları kapıda bekleyerek Karşılama Hostesleri en iyi seçeneklerimiz arasındadır. Müzik tercihi içinse eğlenceli bir ortam için DJ Hizmeti slow bir ortam ise Trio Müzik Gurubu Kiralama seçeneklerimiz mevcuttur.  Sizlere sunacağımız Açılış Kokteyl İkramları olarak ara sıcaklı ve soğuk aperitifler oluşan menüler imiz mevcuttur. Sırada evlenen tüm çiftlerin hayallerini süsleyen Düğün Organizasyonu için biz neler yaparız örnekleri ile birlikte bu yazımızı inceleyin lütfen.  Özellikle Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama konusunda kendi tasarımcılarımız bir çok ekipman hazırlamıştır. Ayrıca bu ekipmanların tasarımlarında bizlere aittir. İstediğiniz zaman Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme seçeneklerinizden fay dalabilirsiniz.

Özellikle bu ürünleri görmek isterseniz depolarımızdan gelip görmeniz mümkündür. Herkes en güzel düğün süslemelerinin olduğu etkinliği kendileri için yapılmasını ister Fakat burada em önemli unsurlardan biri olan bütçe ile alakalıdır eğer çok bütçeniz varsa sizlere farklı farklı seçenekler sunulur. İşte biz burada sizlere daha çok Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerinde daha uygun bütçelerle daha çok seçenekler sunabiliyoruz. Bunun yanında kalpli Çiçekli Düğün Tagı Kiralama ve vazo şeklinde Çiçekli Gelin Yolu Süsleme + Beyaz Halı Kiralama gibi seçeneklerde sizlere indirimli paketlerle birlikte sunmaktayız.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( paket içeriği 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, 30 adet tiffany sandalye kiralama, 3 kişilik servis personeli, trio müzik grubu temini, 10 adet bistro masa kurulumu her şey dahildir.). Farklı konseptlerden Düğün Kokteyl Organizasyonu için az maliyet çok hizmet olarak sunduğumuz paketlerimizi mutlaka incelemelisiniz.. Artık İSTANBUL ÜNALAN DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizi başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde hizmetler sağlıyoruz. En güzel ve en sağlıklı Evde Nişan Töreni İkramları için sizlerin hazırlıklar yapmasına gerek yoktur. Burada yapmanız gereken sadece gelecek misafirlerinizle hoş sohbetler, kaynaşma gibi şeylerin olması yeterli olacaktır.

Amacımız Söz Merasimi yada Nişan Organizasyonu için sizlere seçeneklerimizle kolaylık sağlamaktır. Tabı gerekli olan mesela Sandalye Kiralama, Nişan Masası Süsleme ve Hediyelikleri gibi bir çok hizmeti sizlere sağlıyoruz. Dilerseniz Nişan Ev Süsleme ve Arka Fon Kiralama seçeneklerinizden oluşan paketlerimizi inceleyebilirsiniz.  Söz Töreni için  gelen tüm konuklarınız bizler için çok önemli onları sizlerin istediği gibi en güzel şekilde ağırlamak ve hizmet sağlamak bizim işimiz olacaktır. İster 50 kişi ister 500 kişi olsun sizlere İSTANBUL ÜNALAN NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında seçenekler sunarak hizmet sağlamak için hazırız.

Burada sizlere sunacağımız paketleri kolayca anlamanız için örnekleri ile birlikte sunmaktayım. Nişan Organizasyon Fiyatları 3000TL ( paket 50 kişilik nişan kokteyl menüsü, 6 adet bistro masa, 2 kişilik servis elemanı yada garson,  nişan masası süsleme ve kiralama dahildir.).  Sırada en renkli görüntülere sahip olan ve istediğimiz resim yada kahramanın konsepti olduğu Doğum Günü Masası Süsleme özellikle artık çok tutulmaktadır.  Burada bir çok Catering Firması özellikle Doğum Günü İkramları da sunmaktadır. Ama genel olarak tasarımcılarımızla ortalama 10 gün öncesinde seçimlerinizi yapmanız ve karar vermeniz gerekmektedir.

Tabi bir çok seçenek var mesele Doğum Günü Arka Fon Kiralama ve Süsleme de sizlere sunacağımız seçeneklerin arasında yer almaktadır. Şimdi ise partilerin en çok tercih edilen etkinliklerinden olan DOĞUM GÜNÜ PALYAÇO + SİHİRBAZ KİRALAMA özellikle en çok tercih edilenler arasındadır. Burada ortalama 3 saat süren bu etkinlik çocukların doyasıya eğlenmesini sağlamaktadır. Tabi doğum günü çocuğunu özellikle oyunlarda tutan ekibimiz unutulmaz bir gün olmasını sağlıyor. Ayrıca Çocuk Doğum Günü Partileri için sağladığımız seçenekler arasında maskot, sunucu, dj, bubble show, şişme oyun parkı kiralama gibi etkinliklerde sizler için sağlıyoruz. Burada sizlere Yetişkin Doğum Günü Partileri için sunduğumuz Catering Hizmetleri ve Ekipman Kiralama seçeneklerimizi anlatıyorum.

Burada Yetişin Partisi için tüm gelen konuklarla biz ilgileniyor ve onları karşılıyoruz. Çalışacak olan DJ ve Müzik Sistemi Kiralama gibi seçenekleri dilerseniz bizden temin edebilirsiniz. En iyi İSTANBUL ÜNALAN DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI için size sadece bir telefon uzaklığın dayız. Dilediğiniz zaman aklınıza takılan her şeyi cevaplamaya hazır müşteri danışmanlarımız olduğunu belirtmek isterim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir