Genel

İstanbul İhlamurkuyu Organizasyon Firmaları

İstanbul İhlamurkuyu Organizasyon Firmaları içinde sizlere sunacağımız en kaliteli hizmetlerle çözümler sunuyoruz. Sunduğumuz farklı seçeneklerle sadece sizlere mutluluğunuz için çalışıyor ve daha iyi etkinlik planları yapıyoruz. Burada sunduğumuz DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI için her şeyi kendi bünyemizden kendi araçlarımızla sizlere sağlamaktayız. İlk olarak şunu bilmeliyiz Düğün Süsleme herkesin yapabileceği basit bir etkinlik hizmeti değildir. Bu işi bilmek gerekir daha önce bir çok düğünde bulunmak gerekir kısacası işi profesyonel olarak sağlamak gerekir. İşte burada sizlere uzman ekibimiz DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında çalışmalar yaparak bir çok hizmet sağlamaktadır.

Biz yaptığımız işin ne kadar önemli bir yer aldığını biliyoruz bu yüzden daha etkinlikler başlamadan saatler öncesinde her şeyi hazır ediyoruz. Amaç olarak da sizlerin hayal ettiği gibi bir düğün olması için ekibimizle birlikte çalışmalar yapmaktayız. Sizlere özel olarak tasarlanan Düğün Arka Fon Kiralama – Gelin Yolu Süsleme – Nikah Masası Temini gibi her şeyi sizlere paketler halinde sunarak bütçenizi zorlamıyoruz. Farklı seçeneklerimiz arasında Düğün Kokteyl Organizasyonu da mevcuttur. Sizler için birkaç saat içinde nereyi isterseniz orayı harika Düğün Kokteyli mekanı haline getirerek sizlere çözümlere sunmaya devam ediyoruz.

Gerekli olan Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme seçeneğiyle istediğiniz model ekipmanları sizlere kolayca temin edebiliriz. Hepsi bir birinden güzel Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanları son model ürünlerden oluşmaktadır. Gelecek konukların en iyi şekilde karşılanması için sizlere sunduğumuz ekip ve ekipmanların tümü profesyonellerden oluşmaktadır.Tüm ayrıntıları bizimle paylaşarak işlerimizi kolaylaştırabilirsiniz tasarım ekibimiz sizlerin istediği konseptler oluşturarak her şeyin mükemmel olmasını sağlamaktadırlar. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( 150 kişilik düğün kokteyl menüsü, 4 kişilik garson ekibi, 15 adet bistro masa kurulumu, dj ve müzik sistemi kiralama her şey dahildir İster 100 kişi ister 1000 kişi olsun burada sizlere sunacağımız Catering Hizmetleri ve Kokteyl Organizasyonları için kolayca hizmet sağlayabiliriz.

Şimdi sizlerle belediye nikah salonları evlilik akdi için sonrasında takı töreni için yiyecek ve içecek sağlanması için neler yapılması gerekiyor hepsini burada paylaşacağım. Artık Türkiye genelinde evlilik akdi sonrasında Nikah Kokteyl Organizasyonu gerçekleşmektedir. Burada bazen saatlerce olan ve takı töreni sırasında konukların ikramlardan alması için kokteyl ikramları sunuyoruz. Amacımız sizlere İSTANBUL İHLAMURKUYU NİKAH ORGANİZASYON FİRMALARI içinde en tecrübeli ekiplerle sizlere sorun olmayan bir etkinlik sunmaktır. Sırada artık tüm kurumsal markaların tercihi olan Açılış Kokteyl Organizasyonu için bir çok bilgiyi sizlere sunacağım. Bunun sebebi ise Bayi Toplantıları gibi olması gelen konukların en iyi şekilde ağırlanması olduk önem taşır. Burada gerekli olacak personelleri hepsini sizlere profesyonel olarak sağlamaktayız.

Mesela Karşılama Hostesleri, Açılış Mankeni, Garson gibi tüm ekibi sizlere biz temin ediyoruz. Reklam ve Tanıtım olacaksa en başarılı AÇILIŞ ORGANİZASYONLARI için sizlere bir çok hizmet hazırladık. Bunların en başında gelen Açılış Süsleme yapılacak olan İşyeri Açılışları için olmasa olmazlar arasındadır. Tabı burada sunulacak olan Balon Süsleme çok önemli nereye yapılacağında İstanbul İhlamurkuyu Açılış Organizasyon Firmaları sizlere gerekli bilgiler sunacaktır. Tabi burada bir çok ekip gerekiyor mesela bir sunucu yanında ses sistemi ve dansçı palyaçoları özellikle olması gerekenler arasındadır. Tabı burada logo baskılı balon ve el ilanları dağıtımı yapılmasında iyi bir reklam seçenekleri arasındadır.

Şimdi sırada sizler için örnek bir paket hazırlayacağım buna bakarak kolayca fikir sahibi olabilirsiniz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( pamuk şeker ve patlamış mısır arabası kiralama + dağıtım elemanları, dj hizmeti, kiralık müzik sistemi, 2 kişilik palyaço servisi, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, açılış balon süsleme, uzun tahta bacak, fly tüp, 6 adet bistro masa kurulumu). Sizler için Evde, Cafede, Bahçede, Villada, Yazlıkta Nişan Organizasyonu için kusursuz hizmetler sağlıyoruz. Burada özellikle gelen misafirler için sorunsuz şekilde karşılanmasını ve ikramların dağıtımı biz yapıyoruz.

Biliyoruz konuklarınız sizler için çok değerli biz yaptığımız işinde ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Gelen konukların memnun kalması için daha konukların gelmesine 4 yada 5 saat olmasına rağmen biz hazırlıklarımızı yapar ve bekleriz. Dilerseniz Söz Masası İkramları, Hediyelikler, Çiçekli Arka Fon Kiralama gibi konseptli Söz Merasimi Süslemeleri sağlıyoruz. Bu hizmetleri sağlarken sizlere en ekonomik paketlerle hizmet sunmaktayız. Şimdi ise sizlere kolayca tercih yapmanız için örnek olarak detaylandırıyoruz. SÖZ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL( söz masası hazırlama ve süsleme, arka fon temini, 50 kişilik catering hizmeti, 2 garson, 5 adet bisto masa kiralama, 50 adet söz hediyeliklerini hazırlanması her şey dahildir.). Burada sizlere paketler sunmamızın sebebi örnek olarak bu hizmetlerden aldığınızda çıkacak bütçeleri bilmenizi sağlamaktır.

Merak ettiğiniz her şeyi İSTANBUL İHLAMURKUYU NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bize sorabilir ve bilgiler alabilirsiniz. Amacımız her zaman sizlerin istediği yerlere mobil olarak Nişan Töreni İkramları sağlarken zamanında olması ve herkesin iyi bir şekilde hizmet almasını sağlamaktır. Eğlencenin ve oyunların en çok olduğu Çocuk Doğum Günü Partileri için sağladığımız hizmetleri ayrıntılı olarak burada paylaşacağız. Genel olarak en çok tercih edilen Palyaço Kiralama hem uygun bütçeli hem çocukların çok sevdiği için rağbet görmektedir. Bunun yanında Doğum Günü Palyaçosu çocuklara yüz boyama, sosis balon dağıtımı, mantar,dart, halat, zıp zıp, çuval, yağ satarım bal satarım gibi etkinlikleri kendisi sağlamaktadır.

Tabı ikinci sırada Sihirbaz Servisi de oldukça tercih edilenler arasındadır özellikle doğum günü çocuğu ile birlikte show yapması herkes tarafından beğenilmektedir.  Burada 45 dakikalık gösterisi olan Doğum Günü Sihirbazı şapkadan tavşan ve rakun çıkarır, güvercin uçar sonra şapkadan çıkar, sopa aniden mendile dönüşür, ayrılmayan halkalar ayrılır tüm gösterisi için kocaman bir valizle gelir ve çocukların beğenisi kazanmaktadır.. Yetişkin Partileri için sağladığımız İstanbul İhlamurkuyu Catering Organizasyon Firmaları arasında profesyonel olarak sizlere çözümlere sunuyoruz. Artık gelecek konukları düşünmek yok siz arkadaşlarınızla doyasıya eğlenin gerekli her şeyin hazırlanmasından dağıtımına kadar biz yapalım. Tabi etkinlik sonunda toplanmayı ve ortamın düzenlenmesi gibi her şeyi de biz yaparız.

Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 4500TL ( 100 kişilik kokteyl organizasyonu, 3 garson kiralama, dj hizmeti, müzik sistemi ve ışık sistemlerin kiralanması, 10 adet kokteyl masası kiralama + süsleme, 1 kişi karşılama hostesi temini.). Sizden ricamız KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI arasında Fiyat bilgisi alırken bizimde paketlerimiz var. Bu paketlerimize göz atmanız ve sunduğumuz seçenekleri incelemenizi rica ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir