Genel

İstanbul İçerenköy Organizasyon Firmaları

İstanbul İçerenköy Organizasyon Firmaları içinde sizlere kusursuz ekipler sunan ve profesyonel ekipmanlarla hizmet veren bir şirket arıyorsanız biz buradayız. Ekibimiz sizlere her zaman sorunsuz etkinlikler olması için en ince ayrıntıları bile düşünerek profesyonel olarak hizmetler sağlamaktadır. Şimdi eğlence, coşku, heyecan, dostluk hepsinin olduğu bir DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için sizlerle bilgiler paylaşacağım. Öncelikle mutluluğu herkesten fazla hak eden ve dünyada en çok mutlu olmasını istediğimiz Çocuk Partileri için sizlere bilgiler sunuyorum. Özellikle çocuk partilerinde yıllardır hep bir Palyaço Kiralama yada Sihirbaz Hizmeti mutlaka olmaktaydı. Ama artık eskisi gibi değil mesela çocuklar farklı oyunları ve gösterileri isteyebiliyor.

Evet seçenek çok olunca çocuklara bir şeyler beğendirememek zorlaşıyor. Mesela sadece palyaço değil artık kişiye özel Doğum Günü Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme konsepti artık tüm Türkiye genelinde moda oldu çoğu zaman aileler konsept partilerde tercih etmeye başladılar Bu kişiye özel konsept Doğum Günü Malzemeleri Kiralama etkinliği ortalama 1 hafta önceden tasarımcımızla anlaşması gerekmektedir. Şimdi ilk olarak düzeni bozmadan Doğum Günü Palyaçoları ve Sihirbaz neler yapar onun bilgisini ilk vermek istiyorum. Palyaço Hizmeti verirken yanında balonlar, yüz boyama, yarışma için oyun materyalleri veriyoruz. Doğum Günü Sihirbazı olmasının özelliği en özel günlerinden biri olan doğum günü çocuğunu sihir numaralarına ekleyerek ona harika bir gün geçirmesini sağlamasıdır.

Tabiî ki sırada Yetişkin Partileri için en eğlenceli Organizasyon ve Catering Hizmetleri nasıl olur onu sizinle paylaşalım. Buradaki partinin amacı tüm gelen misafirlerle birlikte dans etmek, sohbet etmek ve çılgınlar gibi eğlenmek. Tabi sizler eğlenirken ayrı bir alanda çocuklarınız arkadaşları ve oyun abisi, ablası ile onlarda partinin tadını çıkartarak eğleniyorlar. İlk olarak yapılması gereken ise sevdiğiniz müzikleri DJ Hizmeti verem çalışanımızla paylaşmanız biz ona profesyonel ses sistemleri, ışık sistemleri gibi her şeyi sağlıyoruz. Burada amaç tema olarak tıpkı bir KOKTEYL ORGANİZASYONU ayakta düzen olunmasıdır. Buradakı tüm gelen dostlarınız servis hostesi ve garson ekibimiz tarafından karşılanmakta yiyecek ve içecek dahi her şeyin servisini yapmaktadırlar.

İSTANBUL İÇERENKÖY DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL paket içeriği ( 50 kişilik yiyecek ve içecek ikramları, dj hizmeti, ses ve şık sistemi kiralama, 3 kişilik garson temini, 1 palyaço servisi, sihirbaz hizmeti, 7 adet bistro masa her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur. Şimdi söz kesme, nişan töreni, söz merasimi için sizlere sunacağımız Catering Firmaları arasında hizmetleri sırayla bilgisini veriyorum. Burada Nişan Organizasyonu için sizlere kendi evinizde, bahçenizde, salonda, cafede, yazlıkta hiç fark etmez profesyonel olarak hizmet sunmaktayız. Misafir ağırlama için deneyimli ekibimiz sizlere bir çok Nişan Malzemeleri Kiralama ekipmanlarını da sunmaktadır. Bunlar Nişan Masası Süsleme, Tifanny Sandalye Kiralama, Çay ve Kahve Otomatı, Servis Ekipmanları gibi her şeyi sizler için tedarik etmektedir. Eğer sizde profesyonel olarak Söz Organizasyon Firmaları içinden en ekonomik Fiyatları almak istiyorsanız sizlere yardımcı olabiliriz.

Sizlere sunacağımız İSTANBUL İÇERENKÖY NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI özellikle kolay yiyebileceğiniz hafif atıştırmalıklardan oluşuyor. Dilerseniz sizlere sunacağımız ara sıcaklı Evde Söz Merasimi İkramları için istediğiniz zaman bizden sunumlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Sırada en harika DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için patrik bilgiler veriyorum Öncelikle acele etmeden kararlar almak gerek bu yüzden zaman varken bol bol araştırma yapın. Ama şunu unutmayalım en doğru kararlar almanızı yine Düğün Organizasyon Firmaları sizlere gerçek bilgiler sunar. Ama elinde yeterli ekipmanlara sahip bir şirket olması gerekmektedir. Bunu profesyonel olarak sağlayacaktır. DÜĞÜN SÜSLEME HİZMETİ olarak bizlerin önerdiği özellikle Gelin Yolu Süsleme ve Arka Fon Çiçek Kiralama oldukça dikkat çekiyor. Ve gelen konuklar burada resimler çekiliyor çok güzel bir görüntüdür ayrıca.

Eğer örnek olarak sizlere sunacağımız DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL paket içeriği ( 1 adet gelin tagı kiralama, beyaz halı, sahne kurulumu, gelin yolu süsleme, nikah masası süsleme ve kiralama burada sizlere nakliye, kurulum dahil olarak fiyat sunulmuştur. ) Sizlere aslında daha bir çok seçeneklerle düğün etkinlilikleri sunabiliriz. Burada en kolay bilgi almak isterseniz telefonla olacaktır. Farklı modellerde Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme ekipmanları sunduğumuzu bilmenizi isteriz. Bir birinden güzel sandalye süsleme ve masa üstü özel süsleme seçeneğiyle çok güzel konsept hazırladık. Şimdi farklı konseptlerden oluşan DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz onun bilgisinde verelim sizlere.

Burada en doğru konsepti seçmek düğün süslemek kadar çok önemlidir. Daha önceden yapılmış etkinliklerden esinlenmek de oldukça akıllı bir fikirdir. Burada ilk yapılması gereken kokteyl menüsü oluşturmak ve sonrasında gelecek konukların sayısına göre masa düzeni kurmaktır. Mesela 7 kişiye 1 masa şeklinde güzel olabilir eğer bu şekilde olursa konuklar açısından hiç sorun olmayacaktır. En güzel sunum ise ara sıcaklı Düğün Kokteyli Menüleri ile olur burada yapılması gereken hazır paketletden seçim yaparak daha kolay karar almaktır. Eğer daha detaylı bilgi ve planlama isterseniz sizlere İSTANBUL İÇERENKÖY KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en iyi ve güzel fikirleri sunabiliriz. Sırada Sadelik olarak en çok tercih edilen Nikah Kokteyl Organizasyonu için neler yapılabilir ve sunumları nelerdir. Burada özellikle belediye nikah salonlarında kıyılan bu nikahlarda takı töreni için Nikah Kokteyl özellikle talep edilmektedir.

Buradaki amaç takı sırası bekleyen konukların sıkılmaması için ikram hizmeti sağlamaktır. Sizde bu tarz hizmet almak isterseniz sizlere bir çok sunum yapabiliriz. Şimdi sizlere reklam ve kokteyl hakkında bilgiler sunacağız. Özellikle İSTANBUL İÇERENKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYONU için sizlere sunacağımız sağlıklı bilgilerle sizde tercihinizi doğru yapacaksınız. Burada ilk olarak Açılış Süsleme için uygulama yapılacak olan mekanı kontrol etmek gerekli. Bu kontrol caddenin yada sokağın yoğunluğuna göre yapılmalı en kalabalık ve oldukça meydanda olan yerlere BALON SÜSLEME yapılması gerekmektedir. Balon uygulaması her yere yapılabilir mesela Mağaza yada bir Market Açılışı olsun oldukça güzel bir görüntü elde edebiliriz. Ondan sonra ise el ilanları olsun bakılı balon olsun bunların dağıtımını sağlayacak palyaçolar yada kostümlü animasyon ekibi oldukça dikkat çekmeyi başarır. Birde arkada müzik varsa ve DJ şarkılı çalıyorsa bu sefer dahada özel olur mesela palyaçolar hem dans eder hem dağıtımları yapar bu şekilde olunca da çok güzel bir tanıtım görüntüsü çıkar ortaya.

Eğer Nostalji Açılış İkramları gibi bir şey düşünürseniz oldukça güzel bir seçim yapmış olursunuz. Mesela Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama oldukça güzel bir etkinlik herkes taze ikramlardan almak için sıraya girmektedir. Şimdi ise en moda olan ve gerçek prestij sağlayan AÇILIŞ KOKTEYL ORGANİZASYONU için neler yapabiliriz onun bilgilerine bir göz atalım. Burada sadece tanıdık dostları rahat ettirmek ve onlara yiyecek, içecek ikramları sağlamak için hazırlıklar yapılıyor. Burada İş yeri Açılışı için bütçeye bağlı olarak kokteyl menüleri ile seçim yapılmalı ve servis edilmesi için ekip ayarlanmalıdır. Bizim garson ve servis hostesi ekibimiz bu sunulacak olan ikramlarda oldukça profesyoneldir. Ayrıca bizlerin istekleri doğrultusunda sunumlar istediğimiz gibi yapılır ve çalışacak personeller oldukça bu işlerde deneyimlidir.

Sizler için özel olarak hazırladığımız AÇILIŞ KOKTEYL İKRAMLARI oldukça kaliteli ve taze ikramlardan oluşmaktadır. Sürekli olarak sizlere sunduğumuz ikramların kalitesine ve tazeliğine önem vermekteyiz. Ayrıca kokteyl alanında en güzel dinleti releri TRİO MÜZİK EKİBİ KİRALAMA ekibimiz gerçekleştirmektedir. Dilerseniz videolarını müşteri danışmanız sizlere iletebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir