Genel

İstanbul Şirinevler Organizasyon Firmaları

İstanbul Şirinevler Organizasyon Firmaları içinde sizlere profesyonel olarak ekip ve ekipman hizmeti sağlamaktayız.Amaç olarak kurulduğumuzu ilk gününden beri her zaman müşteri memnuniyeti ve profesyonel hizmet olarak çalışmalar sunduk. Sırada en iyilerden olduğumuz KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlere sunacağımız bir çok hizmeti sunacağım. Herkes misafir ağırlama konusunda birazcık zorlanabilir tabi eğer 70 kişi gelirse bunları ağırlamak hiç kolay değildir. Evde Nişan Organizasyonu için profesyonel yardım almak her zaman gereklidir. Burada biz misafir ağırlama konusunda oldukça deneyimliyiz

Mesela Söz Organizasyon Firmaları içinde sizlere söz masası ikramları, hediyelikler, arka fon perde kiralama gibi bir çok hizmeti paketler halinde sunabiliriz. Evde Nişan Töreni İkramları ve Catering Hzmeti içinde özel olarak hazırladığımız ara sıcaklı menülerle harika Nişan Töreni ve Söz Merasimi İkramları yapar konuklara dağıtırız  Burada gelecek konukları hiç birini kafanızda sorun etmenize gerek yok. Biz sizler için hazırlıklardan dağıtılmasına ve tekrar toplanmasına kadar her şeyi uzman ekibimizle yapıyoruz. Sizlere sunacağımız İSTANBUL ŞİRİNEVLER EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( 70 kişilik kokteyl menüsü, nişan masası süsleme, nişan hediyelikleri, 4 adet bistro masa, 20 adet sandalye kiralama her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.

Kolay karar almak için sizlere yaptığımız sunumları inceleyerek karar vermeniz gerekmektedir. Diğer yandan sizlere ev süsleme, sandalye kiralama, nişan ikramlıkları gibi her şeyi sizlere sunabiliriz. Eğer düşünceniz Söz Merasimi yada Nişan Töreni İkramları için farklı bir Catering Hizmeti ise o zaman bizlere bilgi vermeniz yeterli biz tekrardan size farklı sunumlar yapabiliriz. Sırada kaliteli ve etkili AÇILIŞ ORGANİZASYONU nasıl olmalı ve neler yapılmalıdır. İş yeri Açılışları ve Açılış Süsleme nasıl olmalı hepsinin sizinle paylaşacağım ama ilk olarak Mağaza Açılışları için yazalım. Burada mağazalar için farklı paketlerimiz var onları size sunabiliriz.

Açılış OrganizasyonuEğlencenin bol olduğu ve palyaçoların dans ettiği bir açılış gerçekten güzel olur. Ama herkes işini başarılı şekilde yapmalı verilen görevleri yerine getirmelidir. Mesela daha etkinlik başlamadan Balon Süsleme hazır olmalı başka işler için yer açılmalı mesela baskılı balon dağıtımı çok etkili bir reklam hizmetidir. Herkesin yüzünde gülücük ve ellerinde balonlarla dans ederek eğlenerek iş yapması gerekiyor. Burada Sunucu ve Ses Sistemi Kiralama yapılırsa oldukça hareketlilik katar  Tabi sizlerin isteğine göre mikrofon kullanılırdı ve sloganlar ve bizim istediğimiz duyuruları yapacaktır. Tüm ekibi profesyonel olarak sizlere sizlere sunan İSTANBUL ŞİRİNEVLER AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI ile çalarsınız etkinliğiniz çok ses getirecektir.  Kendi ekibimizle buluna uzman kadrolarla çalışıyor ve sizlerin hizmetine sunuyoruz.

Açılış OrganizasyonlarıSimdi ise tanıtım değilde Açılış Kokteyli için neler yaparız özellikle anlatalım. Bu anlatacağımız etkinliği Kuyumcu, Eczane, Mağaza, Otomobil Galerisi gibi yerler için uygundur. Burada ilk yapılması gerekenlerden biri güzel bir kokteyl menüsü oluşturmaktır. Biz 3 ayrı menü sunuyoruz müşterimiz hangisinde karar kıldıysa o menüyü etkinlik günü sağlıyoruz. Burada en önemli şey zaten AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI sunarken sizlere uygun bütçelerle sunmaktır. Catering Hizmetleri  ve Açılış Kokteyl İkramları sunumları genel olarak ortalama 6 kişiyle 10 kişi arasında 1 bistro masa kurulumu şeklinde yapıyoruz. Diğer yandan çok güzel dinletilere sahip Trio Müzik Grubu Kiralama olursa açılış gününüz harika geçecektir. Tabi gelecek konuklar için Karşılama Hostesi ekibimiz tüm hazırlıklarını genel olarak yapar.  Şimdi en sade etkinliklerden biri olan belediye nikah salonları için neler yapıyoruz ve sunumlarımız neler hepsini yazıyorum.

Burada çalgılı, davulla, eğlenceler yerine sade bir nikah sonrasında takı töreni olarak yapılmaktadır. Buradaki amaç ise Nikah Takı Töreni sırasında gelen tüm konuklara beklerken Kokteyl Organizasyonu gerçekleştirmektir.  Burada sizlere sunacağımız bir çok kokteyl menüleri var bütçe ve hizmetleri için istediğiniz zaman müşteri danışmanımızla görüşüp bilgi alabilirsiniz. Sırada DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için neler yapıyoruz hepsini ayrıntılı olarak sizlere sunuyorum. İlk önce Çocuk Parti Organizasyonu için en güzel animasyonlu gösterileri sunarak başlayalım. Bu tarz gösterileri özellikle Doğum Günü Sihirbazı ve Bubble Show ekibi sunar çocuklara 90 dakika boyunca çocuklara ve büyükler için harika gösteriler sunmaktadırlar.

Tabi her zaman onların yarışmalar ve oyunlar gibi bir çok aktivite ile Palyaço Kiralama olması gerekenlerdendir. Çocuklara sosis balonlardan şekiller, yüz boyamacı ( kedi, tavşan ) ve farklı oyun etkinlikleri ile en eğlenceli oyunlar onda. Şimdi ise Kişiye özel Doğum Günü Masası Süsleme ve Kiralama nasıl yapılır dikkat etmemiz gereken her şeyi sizlerle paylaşıyorum. Özellikle daha öncesinden İSTANBUL ŞİRİNEVLER DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI ile anlaşıp daha önceden bilgi vermek gerekmektedir. Bu sure ortalama 1 hafta yada 10 gündür özel olarak yapılım doğum günü masası hediyelikleri, ikramlıkları, arka fon afiş hazırlanması gibi bir çok ayrıntı gerektiren hizmetler için zaman gereklidir. En iyi Yetişkin Parti Organizasyonu için profesyonel olarak sizlere Catering Firmaları arasında hizmet sunmaya hazırız.

Öncelikle çoğu zaman bunu akşam saatleri arasında başlatıyoruz. Profesyonel bir DJ en güzel şarkıları çalarak herkesin çılgınlar gibi eğlenmesini sağlıyor. Servis Hostesi ekibimiz gelen konuklara ikramlıklar sunarak onların ağızlarını tatlandır maktadır. Sizlere örnek olarak Doğum Günü Fiyatları 3000TL ( 50 kişilik yiyecek ve içecek ikramları, 3 kişi garson, 1 dj ve ses ışık sistemi, sistemi kiralama, 10 bistro masa kurulumu her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.) Şimdi ise en Muhteşem DÜĞÜN ORGANİZASYONU nasıl olabilir hemen sizlere anlatalım. Öncelikle çok güzel bir düğün olması için genel olarak en kaliteli ve özel tasarımlı Düğün Süsleme Konsepti kullanmak gerek.

Burada sunulacak olan her şey bizim için çok önemli. Ve her bir ayrıntı iyi düşünmek gerekir özellikle renk uyumları ve tasarımların bir birine yakın olması gereklidir. Bunu tabiî ki herkes sağlayamaz bunları sağlamak için ekipman konusunda zengin olmak gerekir. Birazda çalışacağınız İSTANBUL ŞİRİNEVLER DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI ile alakalıdır bunlar her şeyi en son tasarımlı ekipmanlardan olmak zorundadır. Eğer ekipman konusunda zenginse daha önce gerçekleştirdiği bir çok etkinlik vardır onları da incelemek çok faydalı olacaktır. Sırada sizlere Düğün Kokteyl Organizasyonu için sunacağımız birkaç senekli etkinliği anlatıyorum. Burada önemli olan ayakta düzen olarak güzel bir hazırlık yapılması gereklidir.

Mesela gelecek konuklara göre masa ayarlanmalı ve çok güzel bir kokteyl menüsü oluşturulmalıdır. Burada sizlere sunacağımız bir çok hazır yiyecek ve içecek menüleri var ayrıca Masa Sandalye Kiralama modellerimizde bir çok seçenekli olarak sunulmaktadır. En güzel sunumlara sahip Düğün Kokteyli için sizlere bir çok menüler hakkında bilgi verebiliriz. Burada sunacağımız DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL paket içeriği 100 kişilik kokteyl ikramları, 4 servis personeli, gelin tagı ve gelin yolu süsleme, 12 adet bistro masa her şey dahil olarak fiyat sunulmuştur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir