Genel

İstanbul Altunizade Organizasyon Firmaları

İstanbul Altunizade Organizasyon Firmaları içinde sizlere kusursuz etkinlikler ve profesyonel çalışama ekibiyle hizmet sağlıyoruz. Hiç durmadan ne zaman isterseniz orayı etkinlik mekanı haline gelmesi için çalışarak sizlere hizmet sağlıyoruz. İlk olarak Kokteyl Organizasyon Şirketleri içinde sizlere İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası olmak üzere her yer için etkinlik hizmeti sağlıyoruz. Hizmet sunduğumuz mobilya mağazası, market, spor salonu, alışveriş merkezi, eczane,güzellik merkezi, kuyumcu, giyim mağazası, çiçekçi, cafe, restoran için Açılış Organizasyon Firmaları arasında sizlere hizmet sunmaya hazırız. Burada ilk olarak AÇILIŞ KOKTEYL nasıl olur, örnekleri, kurumları gibi bir çok hizmeti sizinle paylaşıyorum. Öncelikle bu tarz etkinliklerin hazırlık aşaması olması gerekiyor. Mesela 1 hafta önceden anlaşma yapmanız yeterli olacaktır. En iyi AÇILIŞ ORGANİZASYONU olması için çok güzel hazırlanmak gerekiyor.

Açılış OrganizasyonlarıBunlarda sizlere en iyi sunacak olan firmalarla görüşmeniz ve daha önce görsel olarak bilgi almanız çok faydalı olacaktır. Tabi her şey hazırlıklar başlıyor mesela bistro masaların yerlerini belirlemenizde çok iyi olacaktır. Servis masası kurulumu herkesin alabileceği ama çok ayak altı olmalıdır. Müzik seçimi yaparken de dikkat etmeniz gerekir. Mesela ağır konuklarınız varsa Trio Müzik Grubu eğer hareketli istiyorsanız dj hizmeti almanız gerekir her şeyi detaylı olarak anlaşmayı düşündüğünüz firma ile görüşmeniz çok önemlidir. Profesyonel İstanbul Altunizade Organizasyon Şirketleri sizlere hep kolaylık sağlar ve yardımcı olmaya çalışır çözüm odaklıdır. Bu yüzden kurumsal firma ile anlaşmak ve onlardan hizmet almak daha önemlidir. Tabi herkes bu tarz etkinlik olacak diye bir şey yok. Mesela müşteri odaklı tanıtım isteyen bir çok müşterimiz var onlarda bazı seçenekler sunduk. Burada diğer etkinliklerin tam tersi eğlence olmalı dans olmalı eğlenceli olurken de hakaretli geçen bir etkilik olması gerekmektedir. Burada İSTANBUL ALTUNİZADE AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2000TL paket içeriği ( 2 kişilik dansçı palyaço, 1000 adet baskılı balon, robot adam ışık show, müzik sistemi ve dj hizmeti, balon süsleme, fly tüp kiralama her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.

Her zaman sizlere hazırladığımız paketleri daha önceden yaptığımız ve iyi sonuçlar aldığımız etkinlikler olmasına dikkat ediyoruz.  Şimdi sizlere sunduğum paketin anlatımını yapacağım dış mekana zincir balon süsleme ile başlarsak herkesin dikkatini çekiyoruz. Burada dans eden palyaçolarımız ellerinde ilanlarla yoldan geçen herkesi dağıtım hizmeti sağlıyor. Sunucumuz mikrofonla en yeni sunduğumuz kampanyaları tüm halka duyuruyor.. Robot Adam Işık Show ise tüm caddede lazer gösterisi yaparak ilk günden en etkili hizmeti sunarak tanıtımı gerçekleştirmektedir. Sırada mükemmel şekilde etkinliklerini yaptığımız İSTANBUL ALTUNİZADE DÜĞÜN ORGANİZASYONU için sizlere neler yaptığımızı paylaşmak istiyorum. Öncelikle tasarımcılarımız sizlere sunduğumuz Düğün Süsleme Konsepti için çok emek verdiler.

Hepsi için ayrı ayrı çalıştılar ve kombin olacakta çok güzel oldu. Burada Düğün Malzemeleri Kiralama servisimizde beğendiğiniz tüm ürünlerin nakliye ve hazırlık aşaması gibi her şeyi sizler için biz yapıyoruz. Burada sunduğumuz süsleme seçenekleri DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sayılı etkinlik firmalarında vardır. Bu yüzden sizlere sunacağımız konseptleri mutlaka incelemelisiniz en güzel düğün sizin olabilir. Tabi bu doğru seçimlerle olur mesela  Masa Sandalye Kiralama modelleri ve süsleme seçenekleri güzel olursa mekanda çok güzel olur. İlk başta yapılması gereken DÜĞÜN TAGI KİRALAMA seçenekleri arasında en güzel Arka Fon ( Çiçek Süsleme) belirmek oması gerekiyor.  Tabi sonrasında ise dev vazolar içinde dışarıya doğru sarkan Gelin Yolu Süsleme onuda beyaz halı ile kombin yaparsak süper bir görünüm el ederiz.  Son olarak süsleme seçenekleri arasında Nikah Masası Kiralama ve Süsleme yi seçeneklerim arasında ekledikten sonra kombin olarak tamamlamış oluruz. Tabi burada DÜĞÜN KOKTEYLİ içinde bunları kullanabiliriz.

Ama tema olarak Kokteyl Organizasyonu tarzında herkesin ayakta olduğu ve gençlerin doyasıya eğlendiği bu etkinlikte herkes çok hoşnut olacaktır.  İsterseniz sizlere Catering Firmaları arasında en özel kokteyl menüleri hazırlar ve sunumlarını yapabiliriz. Eğer Düğün Organizasyon Fiyatları için merak ediyorsanız müşteri danışmanız sadece bir telefonla görüşmede bile sizlere sunumları sağlayacaktır. Şimdi gümbür gümbür düğün eğlencelerini bırakıyor ve belediye nikah salonu için sizlere harika bir Nikah Kokteyl Organizasyonu planlıyoruz. İstanbul genelinde bir çok belediye yada mekanlar yer sağlıyor ama etkinliklere karışmıyor. Burada biz geliyoruz tema olarak Kokteyl Organizasyonu havasında geçen bu tarz etkinlikler takı merasimi ile birlikte bitmektedir.

Şimdi sizlere EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL (paket içeriği 2 kişilik servis personel, 50 kişilik kokteyl tarzı ikram menüsü, 20 adet napolyon sandalye, nişan masası hediyelikleri ve ikramlıklar dahil olarak bütçe sunulmuştur. Misafir ağırlamayı hepimiz çok seviyoruz ama bazen kalabalık bir konuk listeniz varsa işte o zaman her şey değişiyor. Neden yorulup panik yapasınız ki bunun yerine İSTANBUL ALTUNİZADE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında biriyle anlaşma yapmak ve hizmet almak daha sağlıklı olacaktır. Hemde bu kadar misafir yemek dağıt oturacak yerleri hazırla gerçekten çok ama çok zor bir durum. Sadece bunlarla bitmiyor mesela Nişan Masası Süsleme –Hediyelikleri – İkramlıkları – Ev Süslemeleri – Gelin Tagı Kiralama gibi bir çok ayrıntılar var burada en güzeli hemen profesyonel yardım almaktır.

Bu Söz Organizasyon Firmaları açılanından olabilir sunumlar hep aynıdır ama belki ikramlıklar dan farklı şeyler olabilir. Biz Söz Merasimi ve Nişan Töreni için ayrı ayrı şeyler yapmıyoruz sunduğumuz genel olarak kokteyl menüleri var. Ama biraz Nişan Kokteyli havasında geçiyor bizim sunduğumuz hizmetler ve herkes tarafından da beğenilmektedir.  Şimdi ise herkesin eğlenceye doyması için Evde, Cafede, Bahçede, Restoranda, Gemide, Teknede, Yazlıkta, Villada DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlere sağladığımız hizmetler hakkında bilgiler sunuyorum.Öncelikle biliyoruz ki çocuklar en çok oyunlarda mutlu oluyor bunlarda sağlayan oyun ablileri var. Burada Palyaço Hizmeti ve Doğum Günü Sihirbazı ile tüm çocukları oyunlar ve etkinliklerle mutlu edebiliriz.

Artık partiler 2 ayrı yerde kutlanıyor hem aileler eğleniyor hemde çocuklar. Bu nasıl oluyor derseniz Çocuk Parti Organizasyonu için çocukları ayrı bir alanda topluyoruz. Onlarla yarışmalar oyunlar ve balon eşliğinde eğleniyor. Yetişkin Parti Organizasyonu ise profesyonel bir dj kabıne geçiyor ve en güncel şarkıları sizler için çalıyor. Tema olarak daha önceden hazırladığımız İSTANBUL ALTUNİZADE KOKTEYL ORGANİZASYONU ise tüm hızıyla devam ediyor. Sahne kiralama, ses sistemi, şişme oyun parkı temini, çocuk masa sandalye kiralama, 1 yaş, baby shower gibi hizmetler seçeneklerimiz arasında vardır. Eğer Konseptli Doğum Günü Masa Süsleme ve Kiralama için hizmet istiyorsanız  bizlere 1 hafta öncesinden ulaşıp rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Kişiye özel doğum günü hediyelikleri, ikramlıkları, afiş, arka fon gibi ayrıntılı süslemelerin hazırlık aşaması ortalama bir haftadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir