Genel

İstanbul Acıbadem Organizasyon Firmaları

İstanbul Acıbadem Organizasyon Firmaları içinde sizlere deneyimli ekibimiz ve profesyonel ekipmanlarımızla hizmetler sağlıyoruz. Amacımız tüm etkinlikler için en iyi hizmeti sunmak ve sorunsuz işler yaparak hayatınızı kolaylaştırmaktır. Sırada en çok bizden talep edilen KOKTEYL ORGANİZASYONU İÇİN neler yaptığımızı baştan sona anlatacağım.  Öncelikle sunduğumuz Sergi Açılışları, Lansman, Sanat Galerisi, Gala, Konferans, Seminer, Bayi Toplantısı, Mağaza Açılışı, Fuar, Kongre, Şirket Toplantıları gibi her türlü etkinliklerde Catering Hizmeti sağlıyoruz. İstediğiniz zaman sizlere sunacağımız Açılış Organizasyon Fiyatları için bizden bilgi alabilirsiniz. Şimdi özellikle etkinliklerin en güzelinden ve şıklığından oluşan AÇILIŞ KOKTEYLİ için sizlerle paylaşım yapıyorum.

İlk olarak gelecek konuklarınızın gelebileceği gün ve saate göre daveti ayarlamayı unutmayın. Bu genel olarak yaptığımız etkinliklerde gözlemlediğimiz kadarıyla hafta içi yapılan Kokteyl Organizasyonları oldukça fazla katılım olmaktadır. Eğer gelecek konuklarınız da yeterli sayıya ulaştığıyla İSTANBUL ACIBADEM AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında biriyle anlaşmaya kaldıysa her şey o zaman sizlere sunumlarımızla devam edelim. İlk olarak yiyecek ve içecek menüleri tamamen sizin bütçenize bağlıdır. Biz sizlere uyum sağlarız mesela uygun fiyatlı da var ara sıcaklı olan pahallı menülerde.  Gelecek konukların sayısına göre bistro masa kurulumu ile başlıyoruz sonrasında servis malzemelerinin ayarlanması ile devam ediyor.Ve tabi ikramları sunacak olan servis hostesi, garson ekibimizde davette konuklarımızı ağırlayacaklar. Tabı sıra sizlere tanıtım olarak sunduğumuz hizmetlerde paylaşmak istiyorum.

Burada olanlar kokteyl göre tam tersi yanı hareketlilik çok önemli ilk yapılacak olan uygulamamız Açılış Süsleme ile başlıyor. Tabi mekanın dış ve iç kısımlarına yapılacak olan Balon Süsleme oldukça mekanı güzel gösterecektir. Bunu yaparken dansçı palyaçoları, broşür dağıtım hostesleri gibi ekibimize lazım olan hizmetleri unutmamak gerekir. Dışarıdan bangır bangır ses sistemi ile dj elinde mikrofonla bağıra bağıra anonslar yapar ve yoldan geçen herkesin dikkatini çekmeyi başarır. Eğer bütçeniz fazlaysa Açılış İkramları olarak sizlere Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama yı önerebilirim. Her yaptığımız Açılış Organizasyonları için gerçekten oldukça fazla ilgi çekmekte ve insanların hoşuna gitmektedir.

Sırada İSTANBUL ACIBADEM EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere sunduğumuz hizmetleri sıralıyorum. Tabi bu evde, cafede, gemide, bahçede, yazlıkta, villada, restoranda olsun hiç fark etmez sizlere en iyi hizmeti amaçlarız. Eğer kalabalık bir konuk listeniz varsa ilk yapılması gereken panık yapmak yerine profesyonel Kokteyl Organizasyon Şirketleri arasından biriyle anlaşıp hizmet almaktır. Tabi burada Evde Nişan Töreni İkramları için sizlere bir çok seçenekler sunulacak. En uygunu seçersiniz ve konuklarınız la rahat rahat oturur sohbet edersiniz. Bu Söz Organizasyonu içinde aynıdır sizlere sunlacak olan her şeyi değerlendirin. Ayrıca Nişan Ev Süslemesi gibi hizmetleri sizlere paket olarak sunulmaktadır. Burada size gerekli olan Nişan Masası Süsleme + Arka Fon Kiralama + Hediyelikler + İkramlıklar gibi her şeyi sizlere uzman ekibimizle birlikte sağlıyoruz.

Burada söz masası ikramlıkları, söz masası arka çiçekli fon, söz hediyelikleri gibi her şeyi de sizler için sağlayabiliriz. Şimdi sizlere en iyi İSTANBUL ACIBADEM DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında neden bu kadar çok talep geldiğini anlatıyorum. Burada en önemli etken elimizde bulunan Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama ekipmanlarının oldukça çok çeşitli olmasıdır. Her düğün yapan şirkette bu tasarımlı ürünlerden yoktur genel olarak hepsi özel olarak imal edilmiş ve bizim için hazırlanmıştır. Bu yüzden özellikle en çok talep gören Düğün Şirketleri arasına girmiş bulunuyoruz. Tabi sadece her şey kullandığımız ekipmanlar değil müşterilere davranışlarımızdan ve ekibimizin yüz ifadesine kadar dikkat ediyoruz.

Bizim için her zaman daha iyisi olur bu yüzden her yaptığımız Düğün Organizasyonları için daha iyisi için çalışıyoruz. Bu şekilde çalışmalarımıza devam ettiğimiz için müşterilerimizde etkinliklerde memnun kalmaktadırlar.  Hem sakın İstanbul Acıbadem Düğün Organizasyon Fiyatları için çok yüksek diye duşun meyin tüm ekipmanlar kendi depomuzdan kendi araçlarımızla geldiği için sizlere en uygun bütçelerde kolaylıkla sunuyoruz. Eğer isterseniz daha düşük bütçelerle sizlere Düğün Kokteyli için hizmet sağlıyoruz. Burada sadece oturma düzeni yerine ayakta düzen olmaktadır. Bunun dışında sizlere sağlayacağımızı Kokteyl Organizasyonları için her şey aynı olmaktadır. Şimdi ise sadeliğin simgesi haline gelmiş özellikle çalgısız eğlencesiz düğün yerine nikah isteyenlerin etkinliğine geldik.

Burada sade bir nikahtan sonra takı merasını olurken Nikah Töreni Kokteyl için herkese hizmet sağlıyoruz. Burada önemli olan belediye nikah salonları mekan veriyor ama sizlere organizasyon konusunda yardımcı olmuyor işte o zaman biz devreye giriyor ve size Catering Hizmeti sağlıyoruz. Sırada Doğum Günü Organizasyonu için neler yapıyoruz onları anlatalım. Artık küçük büyük demeden herkes eğleniyor nasıl mı hemen anlatalım size. İlk olarak Çocuk Doğum Günü Partisi olduğunda artık Yetişkinlerde bu fırsatı değerlendiriyor ve dostları ile birlikte harika bir partiye katılıyor. Burada ilk yaptığımız çolukları ayrı bir alana toplayıp Palyaço Kiralama ve Sihirbaz Hizmeti ile onlara dolu oyunlar sağlıyoruz. Burada ortalama 3 saat süren bu etkinlikte çocuklar için sosis balonlar, yüz boyama, yarışmalar, sihirler daha neler neler var. Tabı bu sırada diğer tarafa yetişkinler için harika bir ses sistemi ve dj ile müzikler başlıyor Kokteyl Organizasyonu havasında geçen bu etkinlik herkes tarafından çokça tutulmaktadır.

Çocuklar çok eğleniyor ailerler çok eğleniyor herkes çok mutlu oluyor. Tabi dilerseniz kişiye özel Doğum Günü Süsleme hizmeti de sağlıyoruz burada hediyelikler, ikramlıklar, arka fon gibi bir çok ayrıntıyı sizlere için hazırlıyoruz. 1 hafta öncesinden konseptli partiler için bilgi vermeniz gerekmektedir. Özel tasarımlı ürünlerimizi sizlere hazırlamak için tasarımcılarımızın zamana ihtiyacı var unutmayalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir