Genel

İstanbul Suadiye Organizasyon Firmaları

İstanbul Suadiye Organizasyon Firmaları içinde sizlere profesyonel ekip ve ekipmanlarla etkinlik hizmeti sağlıyoruz. Tüm çalışan personellerimiz sizlere sundukları etkinliklerde hepsi deneyimli kişilerden oluşmaktadır. İlk olarak Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için sizlere neler yapıyoruz tüm eğlenceleri sizinle paylaşıyorum. Çocuklar bizim her şeyimiz ve onları en mutlu günlerinde profesyonel ekibimizle karşılıyoruz. Burada DOĞUM GÜNÜ PALYAÇO + SİHİRBAZ KİRALAMA etkinliğimizi sizlere paketler olarak hazırladık. Bu paketlerde 3 saatlik palyaço hizmeti yarışmalar, oyunlar, balonlar, yüz boyama ve 40 dakikalık müthiş sihirbaz gösterisi (sihirbazımız doğum günü çocuğu ile sihirler yapar ve unutulmaz bir gün yaşanır.) Burada sunduğumuz hizmetler arasında baby shower, çocuk masa sandalye kiralama, bubble show, 1 yaş partisi, ateşbaz, robot adam, şişme oyun parkı kiralama gibi hizmetleri de sizlere deneyimli ekibimiz sunuyor.

Şimdi ise konseptli DOĞUM GÜNÜ MASASI SÜSLEME VE KİRALAMA için neler yaptığımızı anlatıyorum. Burada doğum günü masası ikramları, hediyelikleri, arka afiş, balon süsleme gibi her şeyi sizlerin partisine getiriyoruz. Burada önemli olan 10 gün öncesinden Doğum Günü Süsleme için rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Özel tasarımcılarımız sizler için çocuğunun resmi yada sevdiği karakter gibi özel konsepti sizler için hazırlayacaktır. Tabi sadece minikler değil Yetişkin Doğum Günü Partileri için hizmetler sağlıyoruz. Burada sizin davetlileriniz en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tema ve kurulumları KOKTEYL ORGANİZASYONU şeklinde yapıyoruz. Uygun yerlere bistro masa kurulumu ve servis masamızı da uygun yere kuruyoruz. Servis personellerimiz Catering Hizmetleri için ellerinde tepsilerle dolaşarak herkesin yiyecek ve içecek almasını sağlıyor.

Doğum Günü Firmaları içinde en iyi Kokteyl Organizasyonları için hizmet sağladığımızı bilmenizi isteriz.  Sırada İSTANBUL SUADİYE EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI nasıl hizmetler sağlıyoruz hepsini burada paylaşıyorum. Kalabalık bir gelecek misafirlerin varsa ve bu sizi tedirgin ediyorsa profesyonel yardım almak oldukça yerinde bir karar olacaktır.  Bu ister Restoran, Villa, Yazlık, Tekne, Bahçe, Cafe, Gemi, Havuzbaşı olsun Nişan Töreni ve Söz Merasimi için sizlere en iyi hizmeti amaçlarız. Burada sadece size kalan bizlere güvenmek ve gerisini bize bırakmak size ise konuklarla sohbet etmek kalıyor. Bu Söz Organizasyon Firmaları içinde sandalye kiralama, söz masası ikramlıkları, sandalye söz hediyelikleri, söz için arka fon, catering hizmeti gibi her şeyi sizlere karşılıyoruz. Her zaman amaç olarak EVDE NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI için profesyonel hizmetler vermekteyiz.

Burada sizlere NİŞAN CATERİNG FİRMALARI içinde en deneyimli KOKTEYL ORGANİZASYONU için hazırlıklar yapar ve hizmet sağlarız.  En güzel Düğün Organizasyonları en güzel ekipmanlarla olur. Eğer gerçek anlamda yeterli ekipmanlara sahipseniz o zaman en güzel düğün işte sizin olur. Bir çok İSTANBUL SUADİYE DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI ellerinde yeterli ekipmanları bulundurmaz ve dışarıdan alırlar. Bunu biz yapmıyoruz tüm kullanılacak olan Düğün Süsleme ekipmanları kendi depomuzdan sizler için tedarik ediyoruz.

Böylece başka yerden gelecek ürünler geldi mi gelme dimi ne zaman mekanda olur gibi sorunlarla karşılaşmıyoruz. En iyi konsepti sizlere tasarımcı ekibimiz sunar mesela Masa Sandalye Kiralama yapılırken sandalyelere çiçek tül, masalara ise büyük şamdanlar ve çiçeklerle uygulama yapılır. Her güzellik ayrıntılarda gizlidir buna inanıyoruz ve sizlere en güzel konsepti sunuyoruz. En güzel konseptlerden size Düğün Kokteyli içinde hizmet sağlıyoruz. Burada kullanılacak olan ses sistemi ve dj gibi hizmetleride sizlere profesyonel ekibiz sunuyor.  Herkes artık çalgılı ve müzikli düğünler istemiyor burada sadece bir Nikah Töreni hemen arkasından Kokteyl Organizasyonları talep edende var.

Sade bir etkinlikte takı töreni arkasından ise gelen konuklar sıkılmasın diye NİKAH KOKTEYLİ işte biz burda sizlere hizmet sağlıyoruz. Hemde inanılmaz bütçelerle istediğiniz gibi Nikah Organizasyonu olması için ekibimizle birlikte çalışıyoruz.  İSTANBUL SUADİYE AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlere çok çeşitli sunumlar yapabiliriz. Burada önemli olan sizlerin etkinliği reklam yada kokteyl olması için kararlaştırmaktır. Tanıtım ele alalım burada her bir ayrıntı bizim için çok önemli. Burada öncelikle uygulama kısmını Açılış Süsleme ile yaparız sonrasında ise mekanın her yerini inceler Balon Süsleme yaparak ortamı renklendirebiliriz. Tabi çalışan personellerden Açılış Hostesi ve dansçı palyaçolarda özellikle dans eder el ilanı dağıtır tanıtıma çok faydalı olurlar.

Evet DJ Ses Sistemi Kiralama ekipmanlarıda çok gereklidir iyi bir dj hem müzik yapar hemde mikrofonla istediğimiz tanıtıcı sloganları söyler. Tabi patronları bu tanıtım yerine özellikle AÇILIŞ KOKTEYL ORGANİZASYONU talep etmektedir. Hem neden edilmesin ki yeni bir iş hayatının ilk gününde herkes sevdikleri ile olmak ister burada hizmetinizde biz olacağız: Sizler için gelen konukları en iyi şekilde karşılayacağımıza emin olabilirsiniz. Eğer Açılış Kokteyli için bilgi ve sunumlar hakkında bilgi almak isterseniz müşteri danışmanımız sizlerin telefonlarını bekliyor olacaktır.

Örnek olarak sizlere sunacağım İSTANBUL SUADİYE KOKTEYL ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( 100 kişilik kokteyl menüsü, 10 adet bistro masa kurulumu, 3 servis personeli, ses sistemi kiralama, dj hizmeti,  balon süsleme her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur. Sadece sizlere örnek olarak fiyatlar sunulmuştur daha detaylı için bilgi talep edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir